ANNONSE

HANDEL & SERVICE

– sjekk hvilke lukter som er favoritten til utro nordmenn

Lukten av utroskap

Tekst: Randi Sørensen


Publisert: 13.08.2013

(Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)


Gjennom historien har kvinner lokket menn med lukter som virker opphissende på hjernen og sansene. AshleyMadison.com har avslørt hvilke lukter som favoriseres spesielt av norske, utro kvinner. Ta en titt på listen, og finn ut hvilke gaveønsker som bør gjøre deg mistenksom.

AshleyMadison.com utførte en omfat­tende, verdensomspennende undersøkelse om favorittparfymene til utro kvinner. 1235 norske kvinner deltok i under­søkelsen og avslørte at favorittene ­inkluderer blomsterdufter så vel som ­krydrete, sterke dufter og sitrusdufter.

1. Versace – Bright Crystal

Nesten én tredjedel av de norske ­kvinnene som deltok i undersøkelsen valgte ­Versaces Bright Crystal som sin favoritt. Den markedsføres som en luksuriøs og forfengelig duft, og parfymen inkluderer granateple, magnolia og peon. Ser denne på din kjæres ønskeliste, bør du kanskje bli bekymret!

2. Dior – J’adore

Vinneren i Nord-Amerika havnet på en god andreplass i Norge. Diors blomsterparfyme består av jasminblomster, ­orkideer og roser. Parfymen har hatt den amerikanske skuespilleren Charlize ­Theron som frontfigur siden 2004. Reiser dette spørsmål om blondiners integritet?

3. Jean Paul Gaultier – Classique

Én femtedel av utro, norske kvinner ­velger Jean Paul Gaultiers Classique som sin duft. Det kommer ikke som en overraskelse, siden parfymen lover å fungere som et afrodisiakum, med sine dufter av ingefær og appelsinblomster. Den er også tilsatt forførende vanilje.

4. Valentina Valentino – 
Eau de Parfum

Denne blomsterduften var inspirert av egenrådige, italienske arvinger. 16,5 % av utro kvinner synes dette er inspirerende, både for dem selv og deres elskere. Med dufter av hvite blomster og markjordbær, har parfymen sine røtter i livets gleder – og det har også utro kvinner.

5. Burberry – Touch

Denne behagelig, milde og bærfylte ­duften ble valgt av 13 % av mottakerne. Solbær og tranebær blandes med roser og jasmin, i denne parfymen med et svært skandinavisk tema. Av de fem parfymene på listen, er det kanskje denne parfymen som gir deg en falsk tro på at kvinnen som bruker den er stille og reservert.

AshleyMadison.com gjennomførte undersøkelsen i 24 land i hele verden. Den norske andreplassen, J’adore by Dior, var helt klart en global favoritt blant utro kvinner.

Favoritt­duftene blant utro ­nordmenn 
– TOPP 3

– Versace Bright Crystal 32 %

– Dior J’adore 27 %

– Jean Paul Gaultier Classique 18 %


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no