ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

salong asena innvier nye lokaler med stor kundedag:


Sett av 2. september for skjønnheten!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 27.08.2013

– Ta vare på det viktigste du har – deg selv, sier Sirin i Salong Asena.


Fakta:

Salong 
Asena

HVA:

Skjønnhetssalong med medisinsk ­hudpleie og behandling av hud, hår, tenner, kropp, hender, ­føtter – her ­gjøres alt som skal til for gi den ­deilige følelsen av velvære! ­Spesialitet: Medisinsk hudpleie, øyenbryn, øyenvipper og make-up tatovering.


AKTUELL MED:

Salong Asena flytter inn i nabobygget og får dobbelt så store lokaler.


HVOR:

Salongen åpner 2. september 
i Galleri 4, Breigaten 4, 
4006 Stavanger.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – fredag kl 10.00 – 19.00.

Lørdag kl 10.00 – 17.00.


KONTAKT:

Daglig leder Sirin Yerlikaya Tanaruno. 

Telefon 51 55 04 00. 

E-post: salong_asena@yahoo.com


WEB:

www.salongasena.no

Salong Asena har gjennom de siste par årene markert seg som en liten oase for kropp og sjel. I smakfulle og innbydende lokaler møter du behagelige farger og dufter, du merker raskt en dempet, avslappet atmosfære – og du ser frem til velbehaget som følger med en skjønnhetsbehandling.

Stemningen, stilen, duftene og den gode følelsen er nå på flyttefot – rett rundt hjørnet. Salong Asena flytter ut av Bakkegaten og inn i 
Galleri 4 (Breigaten), og dette markeres med en gigantisk kundedag mandag 2. september fra klokken 10.00.

Det er mulig at her blir det overnatting i soveposer på fortauet!

– De som kommer til oss, blir ikke misfornøyd – sånn er det bare, sier Sirin Yerlikaya ­Tanaruno, som er daglig leder i salongen. – Vi er perfeksjonister som ­kjenner faget vårt til bunns. Vi vet at alle mennesker er forskjellige, og at ønsker, behov og krav til vår ekspertise er høyst individuell. Derfor bruker vi tid på å prate med kunden, for lettere å kunne planlegge de riktige ­grepene. Og vi tar oss tid til å legge sjelen i behandlingen – ikke bare gripe fatt i første lettvinte løsning. Vårt mål er at kunden som går ut døren, skal føle seg helt perfekt ut fra egne forutsetninger – og være 100 % fornøyd med behandlingen. Ikke 99 – men 100. Jeg ønsker alltid tilbakemeldinger, og skulle en behandling ikke svare til forventningene, er vi raske med å gjøre det som skal til.

Gratis Beauty Bags verdt tusenlappen til kundene!

Sirin er akkurat nå inne i en ­hektisk flytteperiode. Hun ­gleder seg stort til å åpne ny salong – dobbelt så stor som den gamle. To innganger øverst i Breigaten fører inn til Galleri 4, og som nærmeste nabo til Høyer er nå den nye salongen i ferd med å ta form.

– Jeg har veldig god støtte på åpningsdagen fra mine hyggelige og dyktige leverandører, sier Sirin. – Fra klokken 10.00 vil fagfolk innen alle retninger av skjønnhetspleie gi råd og vei­ledning til de som kommer innom med sine spørsmål og ønsker. Vår make-up artist vil hjelpe til med legging av riktig make-up for hvert ansikt, og vi tilbyr gratis hud-skanning – en tjeneste som vanligvis ­koster mange hundre kroner. På åpnings­dagen tilbyr vi også ­ekstra rimelig tannbleking. Her er det først til møllen…

Og ikke å forglemme – våre flotte leverandører har stilt opp med gratis Beauty Bags for ­utdeling til våre kunder fra ­dørene åpner klokken 10.00. Vi får se hvor lenge lageret rekker.

Pristilbud på åpningsdagen!

Sirin forteller at de som kommer innom Salong Asenas nye ­lokaler på mandag 2. september for å bestille kroppsbehandling av et eller annet slag, får 20 % avslag. Og alle produkter som ­selges over disk den dagen, har fått 
10 % prisavslag.

– Og dette er ikke bare en jente-
greie, sier Sirin. – Jeg forventer også inntog av menn på åpningsdagen. Vi har både behandlinger og ypperlige produkter for menn som fortsatt synes at speilet skal være en venn. Og for begge kjønn – kjøp gavekort til din kjære!

Ny frisør og nye produkter

For de som kjenner Asena fra før – hva blir nytt i den nye salongen? – Fasilitetene innbyr til flere typer kroppsbehandlinger når dusj og varmt vann er mer tilgjengelig, sier Sirin. Hun bruker mye tid på messer og kongresser i utlandet, og hun har stor glede av å presentere nye skjønnhetsmidler og -metoder. Akkurat nå er produktspekteret utvidet med verdenskjente merker for salg og behandling i salongen:

Thalgo – for peeling og velvære­behandlinger.

Green Peel fra dr. med. ­Christine Schrammek har vært et verdensmerke siden 1967, blant annet med sin BB Cream (Blemish Balm) – nå med urter til bruk i ­ansikts- og kroppsbehandling.

Elixir hudprodukter skal glede kundene med den best mulige opplevelse innen medisinsk hudpleie.

Exuviance – anerkjent velvære for hud og kropp.

Og nå tar Asena opp kampen med de ypperste frisørsalongene i byen. På åpningsdagen vil alle kunne stifte bekjentskap med en prisbelønt frisør fra Hellas som vil gi gode råd og svinge saks og kam inni de hårmankene som byr seg – gratis.

I den daglige hårpleie ­bruker Salong Asena produktene ­Moroccanoil og Paul Mitchell.

Revolusjonen innen 
nye øyevipper

Sirin var først ute i Norge med en behandling for nye øye­vipper som heter Yumi Lashes. Den er unik på det settet at det ikke er snakk om å sette inn ­falske ­vipper, noe som faktisk kan være uheldig for øynene på sikt. Yumi Lashes er en behandling som tar tre kvarter, og hvor helt nye ­metoder tas i bruk for å fremskaffe de nye øyevippene, som sitter på i rundt 2 ­måneder. ­Behandlingen fremhever ens egen naturlige skjønnhet og gir en markert ny «look» rundt ­øynene.

Vippe-extension

Sirin forteller entusiastisk: – Vi er så heldige å ha Mary med på laget – hun har mange års ­erfaring innen vippe-extension. Våre kunder har nå muligheten til å få de mest fantastiske vipper som varer i 4 til 6 uker.

NeoStrata hudpleieserie 
gir resultater

Salong Asena var også først ute i Rogaland med å tilby hudpleiemerket NeoStrata – en kraftig og effektiv, klinisk testet serie som hylles av eksperter og anbefales av hudleger verden over. NeoStrata gjenoppretter og forbedrer hudens utseende og har vist seg å ha god effekt på mange ulike hudtyper og hudproblemer. Serien har egne produkter for solskadet og for tidlig aldret hud, tørr hud, gusten og uttørket hud, rynker, pigmentflekker, akne og fet hud som lett får kviser. Dette er medisinsk hudpleie, og om nødvendig får Sirin assistanse av sin mann, som er lege.

Med 18 års erfaring er Sirin

ekspert på make-up tatovering

For den som har en travel hverdag, men som likevel ønsker å se perfekt ut til enhver tid, kan ­Sirin anbefale «Long Time Liner». Dette er en make-up tatovering som etter hvert er blitt et naturlig valg innen dekorativ kosmetikk. Resultatet er en nydelig lagt permanent make-up. Med en mikrotynn nål blir allergi­testet mineralsk farge tilført det ytre hudlaget. Fargene blandes slik at de står perfekt til den naturlige hudfargen, og varer i tre til fem år avhengig av hudens ­beskaffenhet.

Landets beste på øyenbryn!

Salong Asena tilbyr hudpleie, manikyr og pedikyr, Contrast Klinikkbleking (smertefri og helt uskadelig tannbleking), ­Resolution Seven (reduserer ridebukse­lår og cellulitter), make­-up, hårklipp, negler og botox.

Også har vi spart en liten rosin til slutt. Sirin er ubeskjeden nok til å mene at hun er best i Norge når det gjelder å nappe og frisere bryn. – Jeg er klar til utfordre Jan Thomas når som helst, sier hun.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no