ANNONSE

NÆRINGSLIV

Ledige kontorlokaler i Trim Towers

Tekst: Svein Kåre Edland 

Foto: Maaseide Gruppen


Publisert: 27.08.2013

Trim Towers har sentral beliggenhet på Lura/Forus. Kort vei til E39 og god parkering. Her kan du flytte inn.


Fakta:

Trim Towers

AKTØRER:

Elixia, tlf 51 60 17 40

Vital Hudklinikk, tlf 52 69 70 00

Barca Food, tlf 414 75 350

Kolibri Medical, tlf 52 69 69 69

Sandnes Kiropraktor Klinikk,

tlf 51 66 22 66

Barokk Frisør, tlf 51 66 52 40


Ledige lokaler:

Rune Kenneth Nygård 952 43 826

I Trim Towers blir det nå tre ledige seksjoner med kontorlokaler på ca 650 m2 i hver seksjon. To seksjoner er i 4. etasje, mens den siste er i 5. etasje. Lokalene er moderne innredet og passer for mange forskjellige bransjer.

Huseier Maaseidegruppen ønsker å komme i kontakt med interesserte leietakere som kan tenke seg å flytte inn i felleskapet som Trim Towers ­representerer. Ta kontakt for visning. Ring Rune Kenneth Nygård på telefon 952 43 826.

De lokalene som nå blir ­ledig er særdeles areal­effektive, og fremstår som nye. Trim ­Towers er et senter med mange ­forskjellige aktører som bidrar til at med-
arbeiderne trives. Her kan du 
spise, trene, få utført helse­tjenester, og få ny frisyre hvis behovet ­melder seg. Det brede spekter av ­tjenester som bygget kan tilby, er et tilleggsgode i ­arbeidsforholdet til de ansatte hos leietakerne. Fokuset på ­trening og helse blir ikke ­mindre i tiden fremover, og på Trim ­Towers har man alt man trenger i så måte. Parkerings­dekningen er i tillegg svært god, og den er gratis.

Her presenteres noen av leietakerne på Trim Towers:

Elixia

– Som distriktets største treningssenter er vi svært opptatt av kvalitet i alle ledd, sier daglig leder Trond Voll til Lokalavisen. – Vi ser at mennesker i alle aldre kommer til senteret. Stadig flere innser at trening ikke er et nødvendig onde, men blir et viktig element i livsstilen. Vi bruker derfor mye tid og ressurser på at alle våre treningssentre skal tilby flotte og moderne lokaler med topp utstyr som dekker de behovene våre medlemmer har. Jeg vil spesielt fremheve gleden og inspirasjonen du opplever som mosjonist på våre gruppetreninger. Her får du ekstra energi og sammen med mange andre kjenner du gleden av å komme i bedre form. Det er herlig når du først kommer i gang og deltar på våre mange daglige gruppetreninger. Jeg vil også nevne seniorklubben vår. Hver mandag og onsdag er det mellom 70 – 80 godt voksne som trener sammen. God trening og godt sosial samvær med påfølgende frokost.

Kolibri Medical

– Klinikken i Trim Towers er et tverrfaglig spesialistsenter med legevakt og røntgeninstitutt, forteller daglig leder Oscar Maaseide til Lokalavisen. Under samme tak finner du også MR og røntgen. Det er spesialister innen allmennmedisin, gynekologi, nevrokirurgi, øre-nese-hals, urologi, radiologi(røntgen) onkologi(kreftmedisin), endokrinologi, revmatologi, indremedisin, nevrologi og psykiatri. – Vi har også psykologer, jordmor og naprapat. I tillegg har vi kompetanse innen reisemedisin og vaksinering.

Kolibri Medicals tilbyr også bedriftsavtaler til bedrifter uten lovpålagt bht, og fullverdig bht avtale til bedrifter med myndighetspålegg om dette. Avtalen kan inkludere forebyggende HMS arbeid, utvikling av system og metoder, vernerunder, risiko analyser, arbeidsplassvurderinger, yrkeshygieniske målinger, målrettet helseundersøkelser, deltakelse i AMU, rådgivning og undervisning for å nevne noe.

Barca Food

I et så stort senter som Trim 
Towers er det en selvfølge at det serveres mat av god kvalitet, forteller daglig leder Hege Østhus. Hun er utdannet kokk og har gåttt i lære hos Charles & De på Sandnes. Overfor Lokalavisen presiserer hun at instruksen fra Bjørn Maaseide & co er at det skal være den grønne linjen. I alle fall når det gjelder kantinedriften som Barca Food tilbyr. – Vi kan også tilby selskapslokaler i bygget til store og små anledninger, som for eksempel julebord. Her har vi fantastiske fasiliteter for å skape den rette atmosfæren som gjør arrangementet til en suksess. Menyen setter vi sammen med kunden.

Vital Hudklinikk

Vital Hudklinikk er en medisinsk spa klinikk med et tilbud som spenner fra moderne kosmetisk medisin til hud og velvære­behandlinger i nye flotte lokaler med spa fasiliteter.

– Vi tilbyr det nyeste og best dokumenterte innen moderne kosmetisk medisin, forteller daglig leder Ann Christin Nilsen til Lokalavisen. Våre behandlinger er trygge og effektive. Hudlege, sykepleier og hudterapeuter er klare til å hjelpe kunden til å få god hudhelse.

Sandnes Kiropraktor Klinikk

– Vi har klinikk både på 
Havanna Senteret og her på Trim Towers forteller eier og kiropraktor Espen Refsland. Vi tilbyr et stort tverrfaglig behandlings-tilbud, som består av kiropraktor, fysioterapeuter og massører. Som team jobber vi sammen i for å få ditt nerve-, muskel- og skjellettsystem til å fungere best mulig.

Barokk Frisør

– Alle liker å ta seg godt ut, og ­frisyren din skal forsøke å ­avspeile den du er, mener Dennis Fagermo hos Barokk Frisør. – Samtidig er det helt sikkert at frisyren er en faktor for oppmerksomhet, og for oss er det viktig å finne den du er. Det er ganske vanlig at kunden har sett en frisyre i en film, et moteblad eller fra en popstjerne. Vi kan få til mye, men frisyren må allikevel være deg.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no