ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

Ønsker du deg et lettere liv?

Tekst: Randi Sørensen

Foto: Privat


Publisert: 27.08.2013

En av våre fornøyde kunder har sendt oss bilder, som dokumenterer strålende resultater etter 4 uker på ­cellRESET. 10 kilo i minus foreløpig etter bare 4 uker.


Fakta:

Nirvana
klinikken

Hva: 

Klinikk som driver med US3-fett­knusing, rynkebehandling, vekt­reduksjon, Tei-oppstramming, hårfjerning, hudpleie, stell av føtter, permanent makeup og negledesign.


Aktuell med: 

Kostholdsendring for ett lettere og sunnere liv. Tilbud på 28-dagers kur med cellRESET og oppstramming.


HVOR: 

Jærveien, i gangavstand fra 
Sandnes sentrum


Kontakt: 

Bestill på nett, 
eller ring 957 74 519 / 988 87 066


Web: 

www.nirvanaklinikken.no

www.facebook.com/Nirvanaklinikken

Overvektig eller bare litt for mye rundt livet? Trøtt og slapp og litt vondt her og der? Kanskje litt høyt blodtrykk og kolesterolnivå? Allergier, eksem, tørt og livløst hår? Uregelmessig fordøyelse, oppblåst og mye vann i kroppen? Stadig snufsete og «litt forkjøla»? Kjenner du deg igjen i noe av dette, så les videre. Det er meget mulig at cellRESET kan være løsningen for deg også.

Symptomene på livsstils­relaterte helseproblemer er mange, og stadig økende, i Norge som i resten av den vestlige verden. En travel hverdag medfører ofte lettvinte løsninger med ferdigmat og ­sluking av maten i forbifarten, på vei til neste gjøremål. Nærings­innhold og sammensetning har underordnet betydning. Det gjelder å stille sulten på kortest mulig tid.

Vitaminer og mineraler

Vitenskapelige studier viser også at det som tidligere ble ­regnet som sunn mat, som frukt og grønnsaker, feit fisk og hvitt kjøtt, ikke lenger har det samme innholdet av mineraler og vitaminer som før.

NRK Forbrukerinspektørene gjennomførte i 2011 en laksetest som viste at mengden av de sunne marine omega 3-fett­syrene er kraftig redusert de siste ti årene på grunn av endringer i oppdretts­fôret.

Dette øker behovet for ekstra tilskudd av vitaminer og mineraler selv om man i utgangspunktet har et sunt kosthold.

28-dagers kur med cellRESET

– Gi deg selv en kick-start på et lettere og sunnere liv, oppfordrer Elisabet, daglig leder Nirvana­klinikken.

– Prøv vår cellRESET start­pakke med kosttilskudd sammen med en 4-ukers meny. Følger du vår oppskrift kan vi garantere deg at du både vil gå ned i vekt, og vil merke andre helse­gevinster.

Du skal heller ikke behøve å gå sulten. Kuren krever at du starter dagen med frokost, spiser MINST 4 måltider om dagen, og at du tar deg tid til å tygge godt.

– Menyen må du følge til punkt og prikke de første 28 dagene. Deretter bør du fortsette med basistilskuddene, sier Elisabet.

– Opplegget er delt inn i 
hvite, grønne og røde dager. De hvite dagene er ganske strenge. ­Grønne dager er «hver-dag-mat» som du kan spise resten av livet, og røde dager er «skeie ut» dager. Det skal ikke være noen røde ­dager de første 28 dagene.

– Etter de første 28 dagene fortsetter du med grønne ­dager i ukedagene, og kos i helgen (rød(e) dag(er)) med både vin og fløtegratinerte poteter hvis det er det du har lyst på. Rett opp igjen utskeielsene med en hvit dag på mandag. Skal du reise på ferie en uke eller to, og det blir både ­kaker og annet godt, javel, da tar du en hvit uke når du ­kommer hjem, og kroppen er igjen i ­balanse. Og vekten holder seg stabil, ikke minst!

Garanti

– Vi er så sikre på resultatet at vi gir «pengene-tilbake-­garanti» om du ikke ser og merker ­forandring etter de fire ukene, forteller Elisabet.

– Du kan returnere både åpnede
og uåpnede produkter innen 
30 dager – til og med ­produkter du har brukt opp kan du levere emballasjen til – og få igjen ­pengene, og det eneste det koster deg er returporto. DET er litt av en garanti.

Reduser mål og vekt

– Jeg er veldig godt fornøyd med mine resultater etter bare to uker, forteller Vigdis, som nylig har startet kuren.

– Vekten er redusert med 5,8 kg,
jeg er 9 cm smalere rundt ­midjen og over hoftene har jeg tatt av 
6 cm. Veldig fornøyd!!!

– Det er lurt å veie seg og ta bilder forfra og fra siden før du starter. Du skal ikke veie deg mer enn én gang per uke, gjerne i starten av hver nye uke. Noter vekt. Ta nye bilder etter 28 ­dager og se forskjellen, oppfordrer ­Elisabet.

Toves erfaring med cellRESET

– Jeg kan godt si at tilskuddet
funker supert! Jeg hadde en pangstart og gikk ned 6,7 kilo første uken. Uke 2 gikk med et nødskrik, og jeg gikk ned 1,4 kilo
til. Etter det var det super­vanskelig å følge kuren til punkt og prikke – ikke for noe annen grunn enn at det var ferie og det skjer ting hele tiden...

– Men jeg går på dietten så langt jeg klarer, og den er super­enkel å følge. Siden det ble en «sprekk», går jeg i gang på nytt og tar 4 uker til. Men kropp, hud, hår og stiv nakke – ja, det er merkbart bedre og jeg er superfornøyd.

Brukergruppe til motivasjon.

– Mange kan, som Tove nevner, slite med motivasjonen enkelte ganger. Spesielt de 4 ukene kuren­ varer kan for noen være tøffe til tider. Vi vil derfor tilby våre kunder å delta i en brukergruppe med treff én gang i uken i denne perioden, forteller Elisabet.

– Siden dette er en livsstils­endring som krever at du tenker annerledes og får nye vaner, vil vi også etablere brukergrupper for de som fortsetter utover de fire ukene. Vaner kan man ikke for­andre over natten, og det kan være motiverende å komme sammen med andre i samme ­situasjon.

Følg med på blogg

For deg som vil vite mer, så kan du gå inn på Nirvanaklinikken sin ­facebook-side (Nirvana­klinikken) eller følge med på bloggen ­http://www.nirvana­klinikken.blogspot.no/.
Gå ­direkte til bloggen med QR-­koden i faktafeltet.

Spesialtilbud på cellRESET-­produktene

De første 50 personene som bestiller produkter til ­cellRESET, får rabatt på ­produktene – ikke bare for 28 dager, men for tre ­måneder! Må ­bestilles ­senest 31. august. ­Produktene ­sendes rett hjem i din postkasse i løpet av 3-5 virke­dager. Pris for produkter til 28 dager er kr 2 145,-, for tre måneder med rabatt, 
KUN kr 3 564,-. Ring og bestill på telefon 957 74 519. Ønsker du å komme til oss for ­individuell veiledning, tilbyr vi dette ­GRATIS torsdag 29. august og fredag 30. august.


Spesialtilbud på opp­strammende behandlinger

Ved en rask vektnedgang som cellRESET gjerne medfører, er det lurt å følge opp med oppstrammende behandlinger, slik at hud og muskulatur beholder sin spenst og styrke. Alle som deltar på cellRESET ­gjennom Nirvanaklinikken, får 
10 ­behandlinger med TEI-system for kun kr 5900,- (ord. pris kr 7900,-). 
Les mer om den utrolige effekten TEI-system har på klinikkens hjemme­side 
www.nirvanaklinikken.no


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no