ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

bare hos krystall hud og velvære på bryne:


Ekspertstatus som henger høyt!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Moi


Publisert: 27.08.2013

Trine Undheim Fuglestad tilbyr behandling i en behagelig atmosfære.


Fakta:

Krystall Hud og Velvære


HVA:
Hudpleiesalong i behagelige omgivelser i Bryne sentrum – ansiktsbehandling, fotpleie, vippe extension, kunstige negler, make-up, massasje, voksing, fotpleie, m.m.


AKTUELL MED:
Innehaver Trine Undheim Fuglestad er Rogalands første ekspertterapeut innen Dermalogica hupleieprogram, som brukes av profesjonelle hudterapeuter over hele verden.


HVOR:
Storgaten 27 B, 4349 Bryne.

Inngang og parkering fra Lauritz 
Bellesens gate langs Andedammen.


KONTAKT:
Trine Undheim Fuglestad

Timebestilling 48 36 07 62 

Mobil 92 64 14 23 

trinefuglestad@hotmail.com


WEB:
www.krystallhudogvelvare.no

Dagens forbruker står overfor ekstremt mange valgmuligheter når det gjelder hudpleieprodukter og behandligsmåter. Da er det godt å få kyndig hjelp av velutdannede fagfolk.

Dermalogica er kanskje tidenes mest anerkjente hudpleieprogram – og førstevalget til profesjonelle hudterapeuter over hele verden. Grunnen er enkel nok: Dermalogica gir resultater! Trine Undheim Fuglestad er en av de få i Norge som kan kalle seg Dermalogica ekspertterapeut.

 

 

Etter å ha jobbet noen år i ­andre hudpleiesalonger på Bryne ­startet Trine sin egen ­virk­somhet i 2011, og hun kalte salongen sin for ­Krystall Hud og ­Velvære. For å kunne gi kundene ­riktige råd og best ­mulig behandling, ­bestemte Trine seg for å bli ­ledende i ­Rogaland innen ­Dermalogica hudpleie. Denne våren har hun, som den første i vårt fylke, gjennom­ført og ­bestått Derma­logicas ­globale etterutdanningsprogram. Med oppnådd ekspertstatus er Trine dermed blant de best trente ­Dermalogicaterapeutene i ­verden.

 

Unik ekspertise. Personlige råd. Synlige resultater.

Dette er slagordet til Derma­logica, og Trine har ikke ­problemer med å følge opp ­løftene. – Vår unike personlige tilnærming til å forstå ­kundens behov, våre metoder og våre hudpleie­produkter gjør at ­kunden får bedre resultater ­raskere, og en sikrer seg sunn hud i fremtiden. Den første ­analysen – såkalt face ­mapping – ­deler ansiktet inn i 14 ­soner som gjennomgås nøye før jeg velger hvilken behandling kunden skal ha. Og utifra face ­mapping og behandlingen får kunden til­passet fuktighetskrem, serum, øyekrem, peeling etc. for sin hudtype/hudtilstand. Mine ­kunder kan være sikre på å få riktige ­produkter og best mulig behandling for sin hud – og ­dermed oppnå optimale ­resultater. Min ­ekspertise om­fatter hud­problemer som ­aldring, akne, pigmentering, sensitivitet m.m.

 

27 år med Dermalogica

Dermalogicas historie startet i 1983, da Jane Wurwand i sam­arbeid med sin mann grunnla The International Dermal ­Institute i Los Angeles. IDI er i dag verdens ledende etter­utdannelsessenter for profesjonelle hudterapeuter, og har etterutdannet 75.000 profesjonelle hudterapeuter verden rundt.

Det profesjonelle hudpleie­konseptet Dermalogica revolusjonerte hudpleiebransjen da det kom på markedet i 1986, med innovative formler som ekskluderte kjente irriterende stoffer som SD-alkohol, lanolin, mineral­olje og kunstige farger og dufter.

Jane Wurwand utviklet ­produktene for bedre å ­kunne ­støtte opp under videre­utdanningen hun hadde utviklet i IDI. Nå i 2013 er Dermalogica verdens mest ­etterspurte merkevare i den profesjonelle hudpleie­bransjen.

 

Ekspertsamling gir 
faglig påfyll

– Veien min til ekspertstaus har vært en veldig lærerik opplevelse, sier Trine Undheim Fuglestad. 
– Jeg har fått lære utrolig mye på den tiden og fått nye venner i samme bransje. Og mine ­kunder vil alltid få en oppdatert hud­terapeut med ekspertstatus som hele tiden yter det beste.

Den 1. juni i år hadde vi første samling som kun var for ekspertene. Vi hadde besøk av Maria Thornburn fra IDI i UK, som var en av kursholderene. Det var kjekt å treffe de andre ekspertene i Nord-Europa, og vi gleder oss til neste samling med mer ­nyheter og mer faglig påfyll.

Dersom noen av Lokalavisens lesere ønsker mer informasjon om hva min ekspertstatus og ekspert­programmet har gjort for meg og mine kunder, så er det bare å ta kontakt, sier Trine.

 

Behagelig atmosfære – 
både ute og inne

Krystall Hud & Velvære har mye å by på for menn og kvinner 
i alle aldre som ønsker en pause i en travel hverdag. Gi deg selv noe kroppen har godt av!

Salongen ligger i idylliske omgivelser i Storgaten 27 B på ­Bryne. Helt nede ved ­Andedammen ­fører Lauritz Bellesens gate (tidl. Damveien) – til lokalet som salongen deler med 2 x Anne Frisør.

Fjernt fra byens larm byr ­Trine på velvære for kropp og sjel. ­
Nyt det.

Et komplett tilbud for velvære.
Trine tilbyr følgende behandlinger til sine kunder:

• Hudpleie:
MicroZone® er behandlinger som retter seg mot de mest presserende problemene. Dette er 20 min. ­raske behandlinger der Trine løser dine spesifikke ­problemer (voksen akne, fukt, aldring, trette øyne m.m.) – ideelt for deg som ikke har tid til lengre ­behandlinger. 

Age smart – antirynkebehandling

ChromaWhite – for pigmentering i huden

Krystall hudsliping/eksfoliering av huden

Fruktsyrepeeling


• Vippe extension – få lengre og fyldigere vipper

• Massasje
Har du muskelspenninger, stive og ømme muskler ­eller problemer med stiv nakke og skuldrer, 
kan du prøve:

Aromamassasje

Hotstone massasje

Rygg/nakke massasje


• Kunstige negler
• Shellack
• Gelé på hender og føtter
• Fotpleie
• Make-up
• Voksing av legger, lår, rygg, bryst, bikinilinje, armer, 
armhule, uønsket hår i ansiktet


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no