ANNONSE

REISE

Bli med på Musikkparade i Tyrol

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: Sør-Vest Reiser/Colourbox


Publisert: 27.08.2013

Fakta:

Sør-Vest 
reiser

Aktuell med: 

Musikkfest i Alpene


Kontakt:

Torgveien 15C, 4016 Stavanger


Booking: 

Telefon 51 82 02 10 


Web:

www.sorvestreiser.no

Liker du alpene om sommeren? Er du glad i musikk og underholdning? Synes du det er kjekt og sosialt å reise sammen med noen? Da skal du vurdere å bli med på denne turen som går nå i september.

Vi har allerede 30 påmeldte til denne spennende turen hvor du opplever utrolig mye, for­teller Irene Alvheim hos Sør -Vest Reiser. Programmet er fullt av berømte stjerner fra Østerrisk slager og folkemusikk. Vi tilbyr et variert program i Tyrol med de vakre alpene som kulisser.

I Tyrol bor vi alle nettene på samme hotell, og hotellet er to ganger utnevnt til et av verden 99 beste hoteller! Grunnen til populariteten er familien ­Geiger som eier og driver hotellet, og sammen med innbydende ­værelser og velsmakende mål­tider utgjør det en fantastisk ­helhet.

Hotellet har eget velværesenter med basseng og badstue. Dette er en ferie hvor det skjer noe hver kveld.

Dag 1

Avreise fra Haugesund via ­Stavanger og Sandnes med påstigning underveis til ­Kristiansand. Avreise med ­SuperSpeed1. Buffet om bord. Etter ankomst Hirtshals kjører vi til vårt hotell.

Dag 2

Dagen starter med frokost på hotellet før vi drar videre, ­gjennom Danmark og over grensen til Tyskland. I løpet av etter­middagen når vi Gøttingen­området hvor vi skal overnatte og spise middag.

Dag 3

Vi fortsetter vår reise etter ­frokost og kjører til Østerrike. Det er blitt sen ettermiddag når vi er fremme i Uderns og ­Hotel Pachmair. Hotellet her blir vår base de neste seks nettene. I kveld blir det servert Pachmairs kulinariske grillbuffet og ­drikke til ­middagen er inkludert. ­Pachmairs Zillertaler Musikkparade starter underholdningen med duoen «Da Zillertaler und die Geigerin» et musikalsk ­fyrverkeri.

Dag 4

Vi tar turen til nabobyen ­Fügen etter frokost. Om kvelden ­serveres det en 4-retters middag.

I kveld underholder show og stemningskvartetten «Hochtirol».

Dag 5

Det blir en stemnings­formiddag med den kjente østerrikske grand prix vinneren i folke­musikk: March-Pirscher. I kveld er det italiensk buffet på menyen. Fest­konsert i den nye Waldfest­hallen med Bundesmusikkapelle Uderns.

Dag 6

Italia er ikke langt unna og etter frokost kjører vi over grensen. Vel tilbake på hotellet venter middag. I kveld er det Auner Alpenspektakel som står for den lystige musikkunderholdningen.

Dag 7

Etter frokost går turen i dag til Innsbruck, Tirols hovedstad. Vi legger og turen innom lys­utsalget i Brixlegg. En riktig Tiroler ­Heimat aften med landsbymusikantene «Resi und Peter» sammen med Zillertaler Buffet til middag setter spiss på dagen.

DAG 8

Den siste dagen kan vi slappe av ved hotellet og nyte om­givelsene rundt. Om kvelden er det ­middag og underholdning på hotellet.

DAG 9

Nå er det tid for å begi seg på hjemvei. Vi setter oss i ­bussen etter frokost, mette av inntrykk, dans, musikk og sang. I løpet av sen ettermiddag når vi ­Hannoverområdet hvor det blir middag og overnatting.

DAG 10

Etter frokost forsetter vi turen videre nordover. Det blir stopp ved den dansk/tyske grense for grense­handel før vi fortsetter inn i Danmark. Middag og over­natting i Jylland.

DAG 11

Frokost på hotellet og avreise til Hirtshals, hvor vi går om bord i SuperSpeed1. Om bord venter lunsjbuffet. Vel i land i ­Kristiansand går turen hjem det siste stykket til Stavanger og Haugesund.

MUSIKKFEST I ALPENE:
Avreise: 22.09

Retur: 01.10

Pris: kr. 13 120,-


Prisen inkluderer:

• Bussturen

• Reiseleder fra Sør-Vest reiser

• ColorLine T/R

• 9 frokoster

• 10 middager/Buffet

• 1 lunsj

• Inngang til alle ­arrangement i Ellmau som beskrevet

• Utflukt

• Båttur


Tillegg:

• Enkeltrom: Kr. 2 100,-

• Fra Haugesund: 
kr. 200,-


Pass: Ja

Valuta: EuroAnnonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no