ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

Balsam for sjelen

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 04.06.2013

Siw Torill og Kennet Østensen har begge mange års erfaring innen omsorgs­bransjen og har tatt utdanning som healere og andre terapi­former innen alternativ behandling. (Foto: Erling Svensen)


Fakta:

Siwi 
 Senteret


Hva:
Kurs og behandlingssenter innenfor healing, clairvoyance, hypnoterapi og personlige terapitimer.


Aktuell med:
Behandling av stress, angst m.m.


HVOR:
Siwi Senteret

Storeholen 71

4332 Figgjo


Kontakt:
Telefon 900 71 426

post@siwi.no


Web:
www.siwi.no

Noen ganger kan livet bli litt for «travelt», det kan være vanskelig å ta beslutninger, komme videre, tenke positivt eller utnyttet sitt fulle potensial. Siwi Senteret er et alternativt tilbud som har behandlinger for mange slike tilstander i tankebaner langt ut over det vitenskapelig beviste. Det som fungerer, 
bruker de.

 

 

Mennesker har i 12 år strømmet til dette fredelige paradiset ved Figgjo, i grensen til Ålgård. I fred fra byens støy bruker de mye av sin tid til å hjelpe mennesker videre på livets reise. Siw og Kennet er gift og driver senteret sammen. De har begge mange års erfaring innen omsorgsbransjen og har tatt utdanning som healere og andre terapiformer innen alternativ behandling. De har stor evne til å lytte, veilede og å være til stede for sine klienter.

Menneskene de hjelper er alt fra rusmisbrukere til de som ­sliter med ekteskapet, sykdom og smerte, tap av en kjær person eller konflikter på jobben. Angst- og stress-mestring er også en stor del av arbeidet deres. Enkelt forklart hjelper de mennesker å få balanse i livet. Kursvirksomhet står også på programmet.

Siw forteller at hun har klarsynte evner og kan tilby clairvoyant-­lesning, kontakt med avdøde og rensing av hus. I tillegg hjelper Siwi Senteret bedrifter med ­ansettelse og strategi-­planlegging ved hjelp av klarsyn.

 

Nøytralt og alternativt

Siwi Senteret er et fristed der takhøyde for alle livssyn, toleranse, global bevissthet, livsinnsikt, livsutfoldelse og respekt for alt liv er viktige bærebjelker. ­Alternativ tenking kan være helt nytt for noen, og mer kjent for andre. Kort fortalt er det behandlinger som går utenfor allmenn-medisin og psykiatriens vanlige metoder. Det er uten bruk av ­medisiner, og baserer seg på å fjerne negative tanker og ­fysiske symptomer som gir dårlig livsenergi ved bruk av samtale­terapi, meditasjon, puste­teknikker og ulike healing­metoder. Dette utføres ved en enkelttime, eller en serie ­behandlinger.

Siw og Kennet forteller at de har alle slags mennesker som kommer til dem, med en stor ­variasjon av problemer de ønsker å finne ut av. Det de gir er i stor grad «hjelp til selvhjelp».

– Enkelte personer er skeptiske når de kommer til oss, de har kanskje fått et gavekort av kona og mener alternative behandlinger er tull. De som velger å fullføre behandlingen, går herfra med nye innsikter og sier at de nå har tro på disse metodene. Det er alltid gøy å hjelpe, forklarer paret som har gjort dette til sitt livsprosjekt.

Folk som kommer til Siwi ­Senteret, opplever å få mer ­energi til å ta fatt på de tingene de ­ønsker å endre på i livet.

 

En opprydning i følelser

Opplever du at følelsene tar overhånd? At livet ditt fylles med angst, depresjon eller stress? Da kan det være greit med en opprydding. Siwi Senteret tilbyr ­terapi, parterapi, livsveiledning, stressmestring, angstmestring, støtte for pårørende etter avdøde, støtte og hjelp ved rusproblemer. Det er du som velger terapi­formen, enten det er ved hjelp av samtale, healing, hypnoterapi ­eller rebirthing (pusteteknikk). La oss ta en nærmere titt på noen av terapiformene.

 

Samtaleterapi

En samtaleterapeut arbeider innen de rammer som den fortrolige samtalen gir. Du kan få hjelp og støtte til å bearbeide traumer, sette ting på plass og prate ut om dine frustrasjoner. Terapiformen hjelper å ­bearbeide følelser ­relatert til stress, angst, livs­kriser og dødsfall, men stiller ikke ­diagnoser.

 

Healing

Healing er en tradisjonell og ­helhetlig behandlingsform, hvor en ved håndspåleggelse, energibalansering, bønn, eller ­lignende spirituelt orienterte metoder ­søker å hjelpe men­nesker til bedre helse og livskvalitet, så vel fysisk, psykisk som åndelig. Healing gir ofte lindring og ­helbredelse, smertelindring og ny energi.

 

Healing av dyr

Vegrer hunden din seg for å spise, eller er svært aggressiv i situasjoner? Siwi Senteret tilbyr healing av dyr og formidling av budskap fra dem, som hjelper å ordne opp i mis­forståelser og ­løser problemer.

 

Hva er rebirthing?

Metoden er tuftet på en trygg, myk og kraftfull måte å trekke pusten på.

– Det vi gjør er å puste dypt og sammen­hengende, uten pause etter inn og ­utpusting i ca. 40 til 60 minutter. Vi går ofte inn i dype prosesser når vi først slipper løs. ­Rebirthing fører ofte til mindre stress og større livsglede, det hjelper å møte angst og ­aggresjon å frigjøre oss fra det.

 

Hypnoterapi

Hypnoterapi er hypnose brukt i terapi for å skape endringer i tankemønstre og vaner. En meget effektiv og hurtig måte å mestre angst, depresjon, negativt selvbilde, stress og mange andre ulike tilstander. Også stamming, røykeslutt og regresjon er en del av tilbudet.

 

Reading

Dersom du sitter fast i livet, kan dette hjelpe deg til å se dine ­muligheter og velge nye veier. Du vil i en slik time få klare ­beskjeder fra åndeverden.

 

Kurs

Siw og Kennet holder også kurs og skole i ­forskjellige healing­former, ­meditasjon, selv­­utvikling og klarsyn (clairvoyance). ­Clairvoyant sceneshow (plattform) og krystallbolle-­healingkonsert står også på ­programmet.

 

Funker det?

Det er mange mennesker som opplever å bli hjulpet av healing, og de aller fleste har nytte av ­terapi. De henvendes til lege om det oppdages alvorlige tilstander ved behandling. Det hjelper godt at man er åpen og mottagelig for hjelp. Endringen ligger først og fremst i deg selv, men Siwi Senteret har kunnskapen og metodene som kan hjelpe deg dit du vil.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no