ANNONSE

HANDEL & SERVICE

kundene støtter frelsesarmeens sosiale virksomhet


Ny Fretex-butikk på Madla

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 18.06.2013

Salgssjef Jack Jensen ønsker velkommen til ny butikk på Madla.


Fakta:

Fretex ­Vest-Norge AS


HVA:
Bruktbutikker som er trivelige, ­spennende og rimelige. 

Unikt vareutvalg innen klær, glass, steintøy, bøker – og møbler.


AKTUELL MED:
Ny Fretex-butikk åpner torsdag 
20. juni kl. 12.00 i Revheimsveien 74 på Madla.


HVOR:
Hovedkontor for Fretex Vest-Norge ligger i Torneroseveien 7, 
4315 Sandnes (Lura).


KONTAKT:
Jack Jensen, salgssjef butikker.

Telefon: 51 95 13 27.

E-post: jack.jensen@fretex.no


WEB:
www.fretex.no

Fretex er Norges største bruktkjede med over 40 butikker over hele landet. Fretex ble etablert i Kristiania i 1905 under navnet Elevator. Helt siden den tid har det å gi mennesker og ting nye muligheter stått i sentrum.

Cirka 2000 personer har i dag sitt arbeid i Fretex, hvorav rundt 1600 er jobbsøkere som deltar på ulike attføringstiltak. Over hele landet samarbeider Fretex med NAV, næringsliv, givere og kunder.

 

 

Fretex-butikkene har et stort og variert vareutvalg – særlig innen møbler, klær og gamle, fine ting som går under betegnelsen vintage. Du finner også bøker, sportsutstyr, glass, kopper & kar, pyntegjenstander og krims-krams av mange slag.

Fretex har organisert sin virksom­het her til lands i fire ­regionale aksjeselskaper. Disse er 100 % eid av Frelsesarmeen ­gjennom eierselskapet Fretex ­Norge AS. Nord-Norge, Midt-Norge og Øst-Norge har hvert sitt hovedkontor, og for Vest-Norge sin del ligger dette i Tornerose­veien 7 på Lura, i Sandnes kom­mune. Herfra styres butikkvirksomheten i Sør-Rogaland, som frem til nå har bestått av fire ­butikker – i tillegg til eget utsalg på Lura.

 

Stavanger, Sandnes og Bryne

Salgssjef for butikkene Fretex Vest-Norge er Jack Jensen. Han forteller om en stadig utvidet virksomhet:

– I Breigaten i Stavanger ­sentrum har Fretex sin brukt­butikk hvor du finner klær, ­bøker, glass, steintøy og pynt. Dette gjelder også butikken på Bryne. På Mariero og i Sandnes er det i tillegg et stort utvalg av møbler. Hver dag fylles det på med nye varer – så her er rikelig anledning til å gå på skattejakt. Når du først er i butikken og ­leter, kan mye spennende ­komme for dagen.

– Den femte butikken i vår ­region ligger i selve avdelingskontoret vårt på Lura. ­Butikken her har mye å by på innen ­møbler, klær, bøker, bilder, steintøy, samleobjekter etc. Og ikke minst viktig er lagerutsalget med rikelige mengder kontor­møbler. Vi er så heldige å ha avtaler med mange store firma i distriktet om å få overta det gamle når ­kontormøblement skiftes ut – så her har kundene våre mye å velge ­mellom, konkluderer Jack ­Jensen.

Fretex har også butikk på ­Jørpeland – den selger møbler, klær, bøker og krims-krams.

 

Og nå altså: 
Åpning på Madla!

Torsdag 20. juni åpnes dørene til den nye Fretex-butikken i ­Revheimsveien 74, hvor Madla Video har holdt hus tidligere. Det betyr kortere vei til ­Fretex for alle på vestkanten av ­Stavanger – og for alle som er nysgjerrige på hva den nye ­butikken har å by på. Først til møllen får mest å velge mellom, og butikken ­åpner ­klokken 12.00 på torsdag. ­Kanskje du bør ta med sove­posen og overnatte?

 

Bli med å gjøre noe bra for mennesker og miljø

Når du handler på Fretex, er du med på å muliggjøre viktige attførings­plasser for personer som av ulike grunner er utenfor det ­ordinære arbeidslivet i en ­periode.

Og du sparer miljøet. Fretex samler årlig inn over 11.000 tonn med tøy og flere tusen tonn med møbler som brukes om igjen i stedet for å havne på søppel­fyllingen. Fretex er også en viktig aktør innen gjenvinning av papir, plast, glass og metall.

 

Hvor kan du gi?

– Har du noe til overs? Vi tar med takk imot alt som kan selges videre, sier Jack Jensen.

– Tøy kan leveres i en av tøy­boksene som er plassert ved ­butikkene våre, mens bøker, steintøy etc. kan bringes til ­butikkene. Her kan også møbler leveres – ­eller du kan ringe oss for å avtale henting hjemme hos deg. Vi kan også påta oss pakking og henting av dødsbo, avslutter Jack Jensen.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no