ANNONSE

HANDEL & SERVICE

bobler i glasset og siste mote i hyllene:


Tommy Hilfiger feirer 3 år i Stavanger!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 07.05.2013

Butikkens eiere Therese Melbo Torgersen (t.v.) og Kariann Dahle Hansen ønsket velkommen til 3-årsdag 
med jordbær, boblevann og tøff mote.


Fakta:

Tommy ­Hilfiger

Hva: 

Motebutikk for ham & henne – presenterer både voksen mote og ungdomsklær.


Aktuell med: 

Kunder ble invitert til kveldsåpent med jordbær, kaker og boblevann 
da butikken markerte 3 flotte år 
i Østervåg, tirsdag 23. april.


HVOR: 

Butikken holder til i Østervåg 17, 4006 Stavanger, og det er sånn 
cirka midt i den travle handlegaten.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – fredag kl 10.00 – 17.00

Torsdag kl 10.00 – 19.00

Lørdag kl 10.00 – 16.00


Kontakt: 

Telefon 51 54 94 94

Kariann Dahle Hansen, 
telefon 95 72 72 72

E-post: kariann@annrika.no

Therese Melbo Torgersen, 
telefon 99 01 58 19

E-post: therese@annrika.no


Web: 

www.tommyhilfigerstavanger.blogspot.no

www.tommy.com (world wide)

Våren 2010 åpnet en ny motebutikk i Stavanger. Frem til da var det kjente amerikanske motemerket Tommy Hilfiger til stede med egen butikk kun ett sted i Norge – nemlig i Oslo. Første knoppskyting utenfor hovedstaden skjedde altså i landets fjerde største by, og det er neppe tilfeldig. Stavanger swinger på mange områder! Det ble en flott start for Tommy Hilfiger her i byen – allerede samme høst ble butikken tildelt prisen «Beste motebutikk i Stavanger» under Oslo Fashion Awards.

Tommy Hilfiger-butikken i Stavanger presenterer et bredt utvalg av trendy mote til både dame og herre. Her er antrekk til hverdag og til fest, klær av god kvalitet og med fine detaljer. Alle kolleksjonene er inspirert av Hilfigerfamiliens utflukter til ulike verdensdeler, og stilen er derfor kanskje mer global enn i andre motebutikker.

Det var amerikaneren Tommy Hilfiger fra New York som stiftet selskapet i 1985. I 1997 ble han utnevnt til Årets Designer for Herreklær av det amerikanske moterådet.

Klesmote og alt som hører til

Butikken i Stavanger har herre-klær i lokalet inn fra gaten og dameavdeling i andre etasje. Utenom et bredt utvalg klesmote for den voksne dame og herre og ned til konfirmantalder, kan Tommy Hilfiger tilby egne sko, vesker, belter, solbriller, klokker, undertøy og andre accessories. Altså – full oppkledning for alle anledninger! Stilen er klassisk og ren – samtidig som den er kul og moderne.

Tirsdag 23. april kl 19.00 var det kveldsåpent i Østervåg – Tommy Hilfiger feiret 3 gode år i Stavanger.

To eiere som skiftet bransje

Kariann Dahle Hansen hadde 15 år bak seg i oljebransjen da hun gikk inn i moteverdenen og ble butikkeier for tre år 
siden. Hun hadde selv vært trofast Tommy Hilfiger-tilhenger i årevis og visste på en måte hva hun gikk til. Og hun har ikke angret.

Etter hvert kom Therese 
Melbo Torgersen også inn på eiersiden – hun hadde 15 år bak seg som lærer i Oslo og Sandnes før hun ble motebevisst på heltid.

Både eiere og butikkens fire andre medarbeidere var hyggelig vertskap da Tommy Hilfiger bød på jordbær, kaker, diverse sorter boblevann – og ikke minst gode tilbud på aktuell dame- og herremote. Takk til både Thea, Charlene, Kirsten og Stina – pluss Bente og Marie fra Tommy Hilfiger i Oslo og Kaja fra VIP-Kundeklubben.

Dame og herre – ung og voksen

– Her oppe i dameavdelingen er den globale inspirasjon for 
Hilfigerfamilen ganske tydelig, sier gründer Kariann Dahle Hansen. Langs den ene veggen er kolleksjonen safaripreget, så følger klær i indiske farger, og deretter et utvalg i maritim stil. På den måten blir butikken spennende og stadig nyskapende.

– Vi henvender oss nok egentlig til damer og herrer mellom 30 og 60, sier hun videre, men opplever at Tommy Hilfiger-navnet også tiltrekker den yngre garde. Nå har vi kunder helt ned til konfirmasjonsalder – kanskje fordi jungeltelegrafen har spredd ord om at vi har størrelser fra XXS til XXL.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no