ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

avea klinikken med bred medisinsk kompetanse


Total Makeover 2013 er i gang

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 07.05.2013

Sykepleier Cathrine Cox (t.v.)og sykepleier/hudpleier Line Mari Eidissen tar imot ­kandidatene til Total Makeover 2013.


Fakta:

Avea 
Klinikken

HVA:

Klinikken tilbyr trygge og ­effektive behandlinger innen kosmetisk ­medisinsk behandling og plastikk kirurgi.


AKTUELL MED:

Klinikken inviterer til gratis 
Total Makeover 2013 – blant de 
første 100 påmeldte.


HVOR:

Bjødnabeen 2, 4033 Stavanger

(på Forus, like ved travbanen)


ÅPNINGSTIDER:

Mandag, onsdag & fredag: 

08.00–16.00.

Tirsdag & torsdag: 08.00–20.00.


KONTAKT:

Telefon 51 800 100

post@avea.no


WEB:

www.avea.no

dette er artikkel nr. 2 i serien om total makeover 2013.

Avea Klinikken på Forus har et profesjonelt fagmiljø innen kosmetisk hudbehandling og plastikk kirurgi. Lang erfaring og en profesjonell stab med leger, kirurger, sykepleiere og hudterapeuter gjør at klinikken kan tilby de beste, tryggeste og mest effektive behandlingene på markedet. Solid og omfattende faglig kompetanse gjør at Avea Klinikken til og med gir kurs og sertifikater til andre klinikker og behandlere. 
Nå inviterer klinikken alle lesere av Lokalavisen til en skikkelig fornyelse: Meld deg på til gratis 
Total Makeover 2013.

God helse er mer enn et begrep relatert til sykdom

– Vi på Avea Klinikken opplever at kunder kommer til oss for å gjøre små juster­inger, rett og slett for å føle seg bedre, sier Heidi Broadhurst som er sykepleier og hudpleier. – Kunden kan føle seg trygg hos oss. Alle våre behandlinger er grundig testet for effekt og bivirkninger. ­Kompetansen på huset gjør at Avea ­faktisk er den eneste klinikken i Norge som er sertifisert for kursvirksomhet.

Avea Klinikken tilbyr også plastikk kirurgi og øyeoperasjoner

Øre, nese, hals, bryst, mage, ben og ­armer… Kroppen er full av områder hvor en plastikk kirurg kan foreta ­justeringer som gir en smule forskjønning – og ikke minst bedrer selvbildet.

Klart syn er viktig. Avea Klinikken samarbeider med «Laserklinikken Klart syn», og øyekirurgen er en av Norges fremste innen sitt fag.

Total Makeover 2013 – gratis fornyelse for den som blir plukket ut

Den fornyende prosessen vil ha inntil fire faser:

1. Kosmetisk medisinsk behandling ved lege Christian A. Gorgas og syke­pleier/hudpleier Heidi Broadhurst.

2. Bedring av syn – øyeoperasjon ved ­øyelege/kirurg Richard von Volkmann og optiker Knut Arnøy.

3. Plastikk kirurgi ved lege Steffan ­Emmes.

4. Fornyende hårpleie hos Edge Frisør – ved Iris T. Gundersen og Caroline N. Næss.

100 personer har meldt sin interesse, og de blir nå innkalt til et møte. Blant dem vil en liten gruppe bli innkalt på nytt ­etter sommeren. Da gås det mer i ­dybden mht hva som kan gjøres, hva som kan oppnås og hvilke tidsaspekter dette gir. Dermed kan en «vinner» plukkes ut på godt grunnlag.

Halvveis i første utvelgelse

Etter at rundt 50 personer har vært på møte i Avea Klinikken, kan sykepleier/hudpleier Line Mari Eidissen og syke­pleier Cathrine Cox melde om stor spredning blant deltakerne.

– Vi har hatt besøk av både menn og kvinner – i alderen fra 25 år til 75, sier de to. – Det har vært politi og brannmenn, håndtverkere og kontormedarbeidere, barnehageansatte og folk i oljebransjen, blant annet. Noen er usikre og bare ­føler at fornyelse vil gjøre godt – andre er mer bevisste på at en positiv forandring vil gi en ny giv, et lettere liv og en bedre fremtid. Noen er overvektige, andre har gått for meget ned i vekt. Og enkelte har rett og slett fått tips fra andre om at dette burde være noe for dem. Det kan jo være tøft å høre, men det er helt sikkert ment positivt for å hjelpe en nær venn. ­Uansett – det blir en spennende utvelgelse til ­høsten.

Kosmetisk medisin 

Avea Klinikken har siden starten for 
10 år siden spesialisert seg på ­kosmetisk medisin – dvs. ikke-­kirurgiske behandlinger, der prinsippet er effektiv, men skånsom reparasjon og fornyelse av aldrende og skadet hud.

De mest sentrale behandlinger er ­medisinske kremer, lysbehandling med laser og pulslys, botulinum toksin (Botox, Azzalure m.m.), hudfyllere som Restylane, skleroterapi og kjemisk peeling i tillegg til tannbleking. 

Hud er enten sunn og velfungerende eller ikke. Behandlingen ved Avea ­Klinikken tar sikte på å aktivisere hudcellenes funksjoner. Dermed korrigeres synlige hudproblemer som linjer, store porer, akne, slapp hud, pigmentflekker eller arr.

Huden består av celler. Alt vi ser på overflaten, har sin årsak lenger ned i huden, i cellene. Derfor er det viktig at behandlingen fokuserer på cellene – for å få disse til å fungere optimalt igjen.

Restylane 

Restylane er en gelé laget av hyaluron­syre, som finnes i kroppen og er den viktigste av hudens naturlige fukt­bindene stoffer. Den benyttes for å ­glatte ut linjer, rynker og furer i ­ansiktet, for å forme ansiktet, og egner seg også utmerket til forstørring av lepper. 

Etter Restylanes lansering i 1996 har produktet vært markedsledende med over 17 millioner behandlinger på ­verdensbasis.

Restylanes unike og fleksible teknologi har gitt tre forskjellige produktgrupper.

• Restylane fillers, som former og ­definerer ansiktet, samt fyller ut linjer.

• Restylane skinboosters, som ­gjenfukter, forynger, gir glød og for­bedrer hudkvaliteten på større ­områder – som ansikt, hals og hender.

• Restylane skincare, en helt unik hudpleie­serie med ni ulike produkter.

Botulinum toksin (Azzalure, ­Botox, Dysport, Vistabel)

Dette er et protein som produseres av bakterien clostridium botulinum, og som fungerer muskelavslappende. ­Kosmetisk bruk av proteinet har ­foregått siden slutten av 1980-­tallet, med gode resultater. De vanligste ­områdene for behandling med ­botulinum toksin er i pannen, i sinterynken og rundt øynene – i tillegg til behandling av svette­problemer.

Pulslys (fjerning av hår, ­pigmentflekker eller ­blodkar)

Behandlingen utføres lokalt på det ønskede området med markedets mest moderne pulslys-maskin, og de overpigmenterte hudcellene vil erstattes av nye, lyse hudceller. De fleste trenger 1–3 behandlinger.Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no