ANNONSE

KULTUR

Det spirer og gror i Mias hage og atelier

Tekst og bilder: Marie Ruud


Publisert: 07.05.2013

Mia Hellemo åpner for første gang sin hage og sitt atelier i Johanne Bybwadsgt. 10 på øvre Vaulen, for publikum.

Mia er en aktiv dame med sans for farger. Har vært kunstner på heltid siden 2009 da hun bestemte seg for å gjøre mer av det hun liker best.

Å tegne, male og være kreativ på forskjellige måter ved siden av en krevende og interessant jobb ble til slutt for mye. « ja takk ­begge deler» sa Ole Brum.

Det gikk i mange år, men så ble trangen til å ofre kunsten mer tid for sterk.

Denne visningen er ikke ­hennes debut som billed­kunstner. Hun har lang erfaring og har deltatt i flere kollektive og separate utstillinger. Har egen hjemmeside; www.miahellemo.com, hvor du kan oppdatere deg på hennes bakgrunn.

Tegning har vært hennes uttrykksform siden barneårene og vært inngangsport for videre utvikling innen billedvev, batikk,applikasjon og olje på lerret og papir. Hun maler i dag stort sett med akryl.

Mia ser mennesket som en del av naturen og derfor blir naturen en viktig inspirasjonskilde for hennes kunst.Motivene er basert på egne naturopplevelser og aktuelle tema i tiden. Stillheten hun opplever i naturen blir en slags motvekt til vår tids travle hverdag. Denne stillheten gir henne motivasjon til å formidle det ­enkle og naturlige gjennom form og farge.

Kom og bli inspirert og motivert av hennes arbeid; onsdag 29. mai og torsdag 30. mai. Begge dager fra kl 16.30 til 20.00


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no