ANNONSE

MAT & DRIKKE

Sushi San – sushi for alle!

Tekst og foto: Solveig Brommeland


Publisert: 30.08.2014

Team Sushi San består av 5 ansatte sushi-entusiaster.


Fakta:

Sushi San


HVA:
Sushirestaurant i Stavanger


AKTUELL MED:
Sushi San er en helt ny restaurant som ligger like ved togstasjonen i ­Stavanger. Restauranten serverer sushi, nigiri, gunkan, maki m.m. 
Til fornuftige priser.


HVOR:
Jernbaneveien 3, 4005 Stavanager 


KONTAKT:
Telefon 51 22 55 52


ÅPNINGSTIDER:
Mandag–torsdag: 12.00 – 21.00

Fredag –lørdag: 12.00 – 22.00

Søndag: 15.00 – 21.00


WEB:
www.sushisan.no
Facebook: sushisanas

Neste gang du er på vei for å nå bussen, ta toget, eller til bilen du har parkert på Jernbanelokket og lurer på hva du skal ha til lunsj eller middag, bør du la Sushi San – Stavangers siste nye sushirestaurant - løse utfordringen.

 

Restauranten er nok den mest tilgjengelig sushi-restauranten i hele Stavanger by, for folk flest, der den ligger sentralt i Jernbaneveien 3, vegg i vegg med Narvesen og NSB.

Lokalene er nøkternt innredet med solide trebord, bekvemme stoler og lys som strømmer fritt inn i hele restauranten og gir god utsikt over Breiavannet.

Midt i lokalet står restaurantens 3 kokker og lager all mat som serveres, både til gjester som har tid til å sitte ned i lokalene, og til de som har det travelt og kun stikker innom for å få med seg en pose med takeaway sushi.

 

Pris & kvalitet

Sushi San har fokus på kvalitet til en fornuftig pris.

De to eierne, Sonny og Elin, er bevisste på å holde driftskostnadene på et lavt nivå, men kvaliteten på råvarene og maten som serveres, på høyde med de beste. Restauranten har dyktige kokker med til sammen over 30 års erfaring innen faget. Stolte menn med lidenskap for den japanske nasjonalretten, sushi.

 

Sushi er sunt for alle!

– Sushi er sunt, for alle, sier ­Sonny entusiastisk, både for ung og gammel!

Sonny «ER» sushi, med sin ­japanske bakgrunn og mange år som kokk. Elin er fargerik med pasjon for alt som er japansk, til tross for sin heilnorske opp­rinnelse.

Sushi, som er Japans nasjonalrett og består av ris som blandes sammen med eddik og kombineres med diverse toppinger, hovedsakelig fisk og/eller grønnsaker.

For sushi er selve 
råvarene ­viktig

På menyen til Sushi San finner du Nigiri-sushi, som er en liten ball av ris med en bit rå fisk oppå; maki-sushi som er ruller av tang rundt sushi-ris med ulikt innhold; eller sashimi som er tynne biter med rå fisk uten ris. For den som ikke synes rå fisk er fristende, kan de tilby friterte maki som et alternativ.

 

Lett tilgjengelig

Selv om også Stavanger-regionen har omfavnet sushi-bølgen, er de fleste av restaurantene som tilbyr sushi lite tilgjengelige for folk på farten. Forretningsideen til Sushi San er å tilby kvalitets-sushi, til en fornuftig pris, lett tilgjengelig, for folk flest.

Take away-løsningen restauranten tilbyr, står i dag for den største delen av omsetningen etter bare en måneds drift. Om kort tid forventer de også å ha skjenke­bevillingen på plass og kan da tilby sine gjester alt det man forventer å finne servert, på en sushi-restaurant. Da forventer Sonny og Elin at de besøkende ofte blir sittende i restauranten både på dagtid og kveldstid.

Nytt skilt for restauranten monteres om få dager på bygget i Jernbaneveien 3 og bidrar forhåpentligvis til at sushi-entusiaster i distriktet lettere finner veien til Sushi San sine lokaler.

Enten for å sitte ned og slappe av i lokalene og nyte maten, eller man ønsker å ta de velsmakende godbitene med hjem – eller til jobben som lunsj eller overtidsmat.

Sushi San gir deg valgmulighetene og et betydelig sunnere alternativ til både pizza og taco, for folk flest, rett og slett!

Vel bekomme!


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no