ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

vital hudklinikk med ny og naturlig metode for hudoppstramming


Styrketrening for huden

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 30.08.2014

Linda Maaseide ser fram til å jobbe med Exilis-behandlingene, og har allerede fått flere kunder i gang.


Fakta:

Vital 
Hudklinikk

Hva: 

En av distriktets største klinikker innen hudpleie, spa og kosmetisk medisinske behandlinger.


Aktuell med: 

Naturlig oppstramming av huden uten kirurgi/medisinske inngrep. Distriktets første klinikk med den prisvinnende skin-tightening maskinen Elixis Protege.


Kontakt: 

Resepsjon: 52 69 70 00

resepsjon@vitalhudklinikk.no


WEB: 

www.vitalhudklinikk.no

Føler du at huden er i ferd med å miste spensten? Det er vitenskapelig bevist at hudens kollagennivå reduseres med alderen. Tapet av kollagen fører til at huden «siger». Utsatte områder er ofte ansikt, hals og bryst. – Hva om man kunne finne en metode for å skape mer kollagen? Dette spørsmålet har hjernene bak Exilis Protege funnet svaret på, forteller Linda Maaseide. Vital Hudklinikk gir deg nå muligheten til å hjelpe huden med å trene seg til mer spenst – helt uten kirurgi eller andre medisinske inngrep.

– Den er helt fantastisk, smiler Linda Maaseide. Hun skal fortelle meg om en skjønnhetsmetode Vital Hudklinikk nå skal satse stort på. Vi har satt oss ned i kantina ved Elixia Forus og Vital hudklinikk i Trim Towers. Passende nok skal vi snakke om trening. På et vis. Exilis Protege er den nye revolusjonerende maskinen som gir huden et naturlig «ansiktsløft». Behandlingen baserer seg på å få huden til å produsere mer kollagen. Linda forklarer at man kan faktisk trekke en parallell til fysisk aktivitet, da metoden stimulerer hudcellene til «styrketrening». Skin-tightening er det internasjonale navnet på behandlinger med maskiner som gir en naturlig hudoppstrammende effekt. Exilis Protege er kåret til den beste i sin kategori, og har vunnet priser i både USA og England (2013 og 2014). Våren 2014 kom den endelig til Norge.

– Vi er de første i Rogaland med akkurat denne maskinen, og har allerede sett gode resultater på flere testpersoner siden tidlig sommer. Nå har vi åpnet for behandling på Trim Towers, og gleder oss til å hjelpe deg med å stramme opp huden. Linda Maaseide skal selv være med å utføre Exilis behandlinger, i tillegg til flere dyktige behandlere ved Vital Hudklinikk.

Øker hudens kollagenproduksjon

– Du har kanskje hørt om flere kremer og kosttilskudd som lover å øke tilførselen av kollagen?

Hudpleie og kosthold er en essensiell del av ditt ytre og velvære, men for å virkelig stimulere huden til å produsere en økt mengde kollagen, må behandlingen trenge dypere ned i hudlagene. Dette gjør Exilis Protege. En god hudpleierutine kommer selvsagt i tillegg. Linda anbefaler å kombinere Exilis-behandling med et skreddersydd hudprogram fra Elixir Cosmeceutical, en serie utviklet av norske hudleger.

Hvordan virker skin-tightening?

Exilis Protege trenger ned i huden ved hjelp av strøm og ultralyd, og påfører kollagenet et lite «sjokk». På denne måten brytes kollagenet ned for så å bygges opp igjen. I fornyelses­prosessen produserer huden en økt mengde av nytt kollagen. Metoden med ultralyd og strøm er ­skånsom og trygg. Den er blitt brukt med dokumentert virkning i flere år, verden over.

Opptatt av trening og forebygging

– Dette er min favorittbehandling. Uten tvil. Den er naturlig, effektiv og stimulerer huden på samme måte som vi stimulerer muskelfibrene ved styrketrening. Ved trening ødelegger vi muskelfibrene for å bygge opp nye. Det samme skjer med kollagenet når vi bruker Exilis på huden. Linda anbefaler metoden til alle som vil forebygge slapp hud, ser at utsatte områder begynner å «sige», eller rett og slett ønsker en friskere «look». Exilis er den beste naturlige behandlingen, uten medisinske inngrep.

Hvor mange behandlinger 
bør jeg ta?

– Det er individuelt, men vi anbefaler fire behandlinger for best mulig resultat. Disse bør tas med en til to ukers mellomrom, over to til tre måneder, sier ­Linda. Hun bemerker at metoden ikke er magi over natten, men som trening – gir resultater over tid. Da kollagen­fornyelsen er en prosess kan du vente resultater etter noen måneder. Noen sier allikevel de ser effekt allerede etter første behandling.

Gjør det vondt?

– Dette er ikke en behandling du behøver å grue deg til. Den er ikke smertefull. Behandlingen er basert på strøm og ultralyd, og oppleves som en varmekilde mot huden. Dette kan for enkelte kjennes noe ubehagelig, men ikke vondt. Du blir smurt inn med en avkjølende gel for å lindre varmen, sier Linda.

Dokumentert effekt

Exilis er en kjent metode med dokumentert effekt. Den er ikke-kosmetisk og helt naturlig. Et bra alternativ til kosmetisk medisin, eller som et supplement til andre behandlinger. Metoden er også populær blant kjente personligheter.

– Da jeg var i Miami i sommer, kjøpte jeg flere helse- og skjønnhets­magasiner. Der leste jeg blant annet at Gwyneth ­Paltrow hadde brukt Skin-­tightening i alle år, og sverget til nettopp Exilis Protege. Den er meget populær i Europa også, og kommer til å ta Norge med storm. Kanskje ikke så rart, når den gir oss mulighet til å bekjempe aldringsprosessen uten kirurgi eller medisinsk behandling. Aldringen må selvsagt gå sin gang, men som vi kan trene kroppen, kan vi nå også trene huden, avslutter Linda.

Hvilke ­områder kan jeg ­stramme opp?

Behandlingsområdene tar 30 minutter hver, og deles inn i ulike kategorier.

• Øvre del av ansiktet: 
Øyne og panne

• Nedre del av ansiktet: Munn og kinn

• Hals 

• Bryst

• Diverse små områder: Knær hender, etc.Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no