ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

Nordsjøbadet Spa på Sola Strand Hotel presenterer en unik detoxbehandling 


Gi deg selv en ny start

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Susan Jane McLinden
Publisert: 13.09.2014

Annica Håkansson – spa manager i Nordsjøbadet Spa


Fakta:

Sola Strand Hotel


Hva:
Nordsjøbadet Spa er en del av ærverdige Sola Strand Hotel og tilbyr et vidt spekter spabehandlinger, basseng med motstrøm, tre badstuer, kaldtvannskulp og herlige avslapningsområder.


Aktuell med:
Tilbyr figurforming og detox. Rabatt ved bestilling før 30.09.14. Oppgi rabattkode Lokalavisen.


Kontakt:
For timebestilling eller informasjon ring 51 94 30 25 (kl 10:00-20:00)


Web:
www.sola-strandhotel.no

En stressende hverdag med feil kosthold kan gi store ubehag. Da er det godt med en rens for kropp og sinn. Nordsjøbadet Spas manager Annica Håkansson har utviklet et unikt behandlingsprogram bestående av høyteknologiske figurformingsmaskiner, kostholdsrådgivning og naturlig kosttilskudd.

Annica er også utdannet sykepleier og kostholdsveileder. Nordsjøbadet Spa har hjulpet en rekke mennesker å foreta en livsstilsendring med dette programmet. I tillegg til en renere kropp opplever de fleste å gå ned en størrelse, få strammere hud, mer energi, bedre søvn og smertelindring.

– Dette gir en kickstart. Vi oppnår gode resultater på 2 uker, noe som gir de fleste motivasjon til å fortsette den sunne veien.

Hun sitter dypt konsentrert og noterer på et ark. Jeg og fotografen ankommer Nordsjøbadet Spa på Sola Strand Hotel for å slå av en prat med Annica. Utsikten består av hvite sandyner, mørkegrønt siv og en dramatisk vestlandshimmel. Skjønnheten er slående uansett vær, og det gir en beroligende følelse å se bølgene bruse mot land. Det er dette vi skal snakke om. Kanskje ikke bølgene, men følelsen av balanse. Indre og ytre velvære. Vi hilser og setter oss ned med et glass sitronvann.

– Jeg regner ut resultatene til kundene. Det ser kjempebra ut!

Smilet hennes lyser opp rommet, det er tydelig at hun brenner for å hjelpe andre.

Hun forklarer at de fleste får strammet opp kroppen og går ned en størrelse. Allikevel er det følelsen av velvære og en renere kropp som gjør at folk føler seg så bra etter behandlingen.

 

Hvordan virker programmet?

Pakken består av seks behandlinger med en varighet på 60 til 70 minutter.

Behandlingen kombinerer to av Norges beste og mest høyteknologiske figurformingsmaskiner iPulse 5.1 og Eximia Forma 7.

Teknologien bak maskinene kombineres av ultralyd og elektrooperasjon, muskelstimulering, lymfedrenasje og dyp bindevevsmassasje. Denne metoden hjelper kroppen med å frigjøre lagret fett, gifter og avfallsstoffer. Den øker også forbrenningen og stimulerer lymfe- og blodsirkulasjonen.

– Maskinene hjelper oss å behandle i dybden. Vi kan blant annet fjerne lokale fettansamlinger, øke muskelmassen, forme, stramme og rense kroppen din.

Dette fører til at kroppen din etterhvert kan fungere optimalt. Kostholdsprogrammet velger du selv om du vil følge, men det vil selvsagt gi ytterligere resultater. Behandlingene i salongen er behagelige, avslappende og helt uten risiko eller bivirkninger.

 

Dokumentert fremgang

I forkant av behandlingen får du en analyse av kroppens sammensetning av fett, muskler og vanninnhold, i tillegg til cm mål på deler av kroppen din. Det utføres en ny måling i etterkant, slik at du kan sammenligne resultatene. Store deler av kroppen behandles, men du velger selv fokusområde – mage/rygg eller ben/rumpe.

 

Kostholdsveiledning – en del av pakken

Alle vet at kosthold spiller en viktig rolle i den generelle kroppsbalansen. Ikke alle vet riktig hvor de skal begynne å gjøre endringer. Nettopp derfor har Annica utviklet et kostholdsprogram som kjøres under og etter behandlingene. Dette er valgfritt.

– Det er klart man får ekstra bra resultater om man har ekstra egeninnsats. Behandlingen i seg selv gir gode resultater, men da vårt mål er å fremme livstilsendring, hjelper vi derfor med kosten i tillegg. For å hjelpe kroppen å fjerne avfallsstoffene 24/7 får du også en boks med Purely Greens Max fra Supernature. Dette tas som en grønn drikk på morgenen. Denne skal du ta uavhengig av om du følger kostholdsprogrammet eller ikke, da den øker effekten av behandlingspakken.

 

Ta tid til deg selv!

– Å bruke tid på seg selv, er det mange av oss som glemmer. De fleste brenner seg ut når de hele tiden gir av seg selv, uten å gi til seg selv. Dette er en av hovedårsakene til oppsamling av avfallsstoffer i kroppen. Altså stress. Ikke bare fysisk, men også psykisk. Detoxbehandlingen vil hjelpe deg å oppnå indre balanse, men som en bonus får du også fri adgang til velværeavdelingen i Nordsjøbadet Spa. Velværeavdelingen består av basseng, badstuer, kaldtvannskulp og behagelige avslappingsområder. Her kan du ta deg noen velfortjente friminutt eller timer før behandlingen. Behandlingsløpet er to uker, så om du vil, får du mange fine og avslappende stunder her.

 

Nå også til ansiktet!

Under intervjuet vårt med Annica kunne hun avsløre til Lokalavisen at de akkurat hadde lansert behandling til ansiktet. Metoden er den samme som man bruker til kroppen, men man bruker et annet munnstykke under behandlingen.

– Dette er en naturlig ansiktsløft. Du får blant annet strammet opp ansiktskonturene, økt fuktighet og reduserte mørke ringer og poser under øynene. Huden i ansiktet vil få en ny glød. Hun viser oss et før- og etterbilde på mobilen av en ansatt. Endringene var svært synlige etter kun én behandling.

Dette er pakken:
• 6 behandlinger i 60 – 70 min 

• 1 boks superfood (45 dagers forbruk)

• Kostholds- og livsstilsveiledning

• Nyt hele velværeavdelingen


Kundenes erfaringer
Resultater i vektnedgang og reduksjon kan variere fra person til person, men helsefordelene er de samme. 

Målene er basert på et gjennomsnitt av Nordsjøbadets Spa sine kunder. 


Man går ned én til to størrelser. 

Gjennomsnittsreduksjon i cm: 

Hofter: 4–5 cm. Livet: 3–4 cm. Lår: 3 cm

Avgiftning/detox

Bedre søvn

Sirkulasjonsfremmende

Løfter og former

Reduserer cellulitter

Stabiliserende på mage og tarm

Pakkepris 7 500,-
Bestiller du før 30. september, 
får du med en flaske Slim 7 som øker effekten av behandlingen. 

Rabattkode Lokalavisen.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no