ANNONSE

HUS & HAGE

sirdal eiendom med omfattende utbygging ved tjørhomfjellet


Stort, spennende hytteprosjekt på gang!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Mohammed


Publisert: 13.09.2014

På dette området – nord for vannet ved Tjørhomfjellet og ganske nær alpinanlegget som sees helt til venstre på bildet – kommer den nye ”hyttebyen” med 140 enheter. Første fase er 55 hytter i skråningen til venstre for den røde stølen, så følger 25 hytter videre og forbi odden – og vertikaldelte hytter ute på odden til høyre.


Fakta:

Sirdal 
Eiendom


Hva:
Selskapet driver med prosjektutvikling, utleie av leiligheter/fritidsboliger og ikke minst salg av eiendom/fritidsboliger.


Aktuell med:
Sirdal Eiendom står nå foran sitt store prestisjeprosjekt – utbygging av en hyttegrend med 140 enheter nord for vannet ved Tjørhomfjellet, like ved alpinanlegget.


SALGSSTART:
Høsten 2014 – første byggetrinn starter våren 2015.


Kontakt:
Øystein Tjørhom 

Telefon 99 44 38 20

E-post: post@sirdaleiendom.no


Web:
www.sirdaleiendom.no

Tjørhomfjellet, like før Sinnes (fra Hunnedalen), er utvilsomt et av Sirdals mest ettertraktede områder. Her får du 
alpinanlegg med stolheis til 900 m, langrennsløyper, skøytebane, akebakke, bading, fisking, fjellturer, bærplukking, sommerheis, downhill-sykling og mye mer. Du kan faktisk nyte stort sett alt Sirdal har å tilby like utenfor døren. Og nå er det planer om utvidelse av badeplass, nytt hotell, brygger til båt og fiske og mye annet spennende. Midt i dette ”smørøyet” har Sirdal Eiendom prosjektert inntil 140 nye fritidsboliger.

De første står klar i løpet av 2015.

 

– Men la oss først dvele litt ved fritidsboliger i Tjørhomfjellet som allerede er bygget og som kan overtas på dagen.

– De vertikaldelte fritids-
boligene i Tjørhomfjellet har vært en suksess, sier Øystein Tjørhom, daglig leder i Sirdal Eiendom. 
– Til sammen 18 av denne typen er bygget her i alpinsenteret i fjor og i år. Salget har gått strålende, og nå er det bare fire som ikke er solgt, og én er til visning. De ligger flott plassert et lite steinkast fra stolheisen – her kan man virkelig snakke om ”ski in – ski out” om vinteren, i tillegg er det langrennsløyper i umiddelbar nærhet.

Området er et supert utgangspunkt for toppturer på ski eller til fots hele året. Bading og fisking i vannet, bærplukking og soppturer om høsten og ikke minst Sirdalsdagene med sauesanking gjør disse fritidsboligene til en ypperlig helårsdestinasjon. Her drar du til hytten, parkerer bilen og lar den stå til du skal hjem igjen. Til og med dagligvare-
butikken Joker GP Tjørhom er kun en kort spasertur unna.

 

Innholdsrike vertikaldelte fritidsboliger – kun fire igjen

De populære fritidsboligene er på to etasjer i tillegg til en god hems. De er særdeles godt utnyttet med mulighet for opptil 10 sengeplasser. Første etasje inneholder to soverom, bad, gang og vindfang – i andre etasje ligger kjøkken og stue. Utvendig får du balkong i front og terrasser på begge sider. Gjennomført god standard betyr bl.a. eikeparkett, fliser på bad og vedovn.

Prisen på de gjenværende 
hyttene starter på kr 2.640.000,-.
 Ta kontakt med Øystein 
Tjørhom for mer informasjon 
eller visning.

 

En viktig utbygger i Sirdal

Øystein Tjørhom er 2. generasjons leder i Sirdal Eiendom. Det var hans far Ole Johan 
Tjørhom som opprettet selskapet i 1988 med en enkel visjon; ”Flere varme senger i Sirdal”. Da hadde han allerede i tre år drevet Sirdal Bygg som kunne stå for byggingen av alle typer fritids-boliger – og dette selskapet driver senior-gründeren fremdeles.

– Sirdal Eiendom har også andre spennende prosjekter på gang, forteller Øystein 
Tjørhom. – I Ukvigdalen planlegger vi en ”kolonihage” med rundt 30 mindre hytter på 50 kvm. Disse sjarmerende ”koloni-
boligene” vil være svært prisgunstige og ligge ca. 1 km sør for 
butikken Joker GP på Sinnes, hvis kommunen godkjenner 
planene.

Et av våre mål med selskapet er å videreutvikle Sirdal som turistdestinasjon. Vi ønsker å sette 
Sirdal skikkelig på kartet ikke bare som en vinterdestinasjon, men også et sted som er like spennende hele året rundt. Vi skal legge til rette for en økt bruk og ikke minst være del av en økt satsning som fortsatt gir behov for ”flere varme senger i Sirdal” i årene som kommer. Vi leter også etter nye, spennende områder i Sirdal for prosjektering av fritids-
boliger, og vi ser det som en del av vårt ansvar å ta ta del i 
utviklingen av aktiviteter i områdene vi er engasjert i, sier 
Øystein Tjørhom.

 

Stort prestisjeprosjekt:

140 nye enheter nord for vannet ved Tjørhomfjellet

– Dette blir det mest omfattende prosjektet i Sirdal Eiendoms historie, sier Øystein Tjørhom. – Vi ser frem mot de nærmeste årene med spenning og forventning, og det kan nok gå inntil 10 år før 140 nye hyttenøkler er delt ut. Akkurat nå bygges vei inn i landskapet, og den første utbyggingen, som består av 55 fritidsboliger i nær kontakt med alpinsenteret, vil bli delt opp i flere delprosjekter. Vi begynner nok med 10 tomter som vi håper å komme i gang med før sommeren 2015. Salget av disse starter opp nå i høst – det er bare å ta kontakt for mer informasjon.

Første felt med 55 enheter vil bestå av arkitekttegnede hytter som er spesialtilpasset naturen der feltet skal ligge, og de kjøpelystne vil få flere modeller å velge mellom. Størrelsen blir trolig fra 80 – 90 kvm og oppover med priser fra rundt 3,8 mill. kroner. Hyttene bygges av Signatur-
hytten og Sirdal Bygg.

Neste fase blir 25 hytter av noenlunde samme type, men tomtene vil gi mulighet for større hytter. De siste inntil 60 enhetene blir vertikaldelte hytter med fire i hver rekke.

 

Ikke bare for vinterbruk!

Sommeren i Sirdal er helt nydelig! Her står friluftsaktiviteter for store og små i kø. I tillegg er 
Sirdal er det perfekte utgangspunkt for utflukter til både Lysefjorden, Kjerag og Setesdal.

Stolheisen i Tjørhomfjellet frakter deg til topps, også om sommeren. Fra toppen har du storslått utsikt over Sirdalsheiane – her finner du Europas sørligste villreinstamme. Du kan ta 
heisen opp og ned, gå på sti eller grusvei ned fra toppen eller rett og slett sykle den familievennlige sykkelløypen ned igjen. 
Terrengsykkelen din kan fraktes opp med heisen uten tillegg i pris.

I Tjørhomfjellet kan du også fiske og bade – ikke minst Beines-
vatnet har bra med fisk.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no