ANNONSE

HUS & HAGE

rasmussen elektro på sola kommer på hjemmebesøk


Belysning: Snakk med ekspertisen!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 13.09.2014

– Vi har kunnskapene og all nødvendig faglig erfaring – la oss komme hjem til deg og gi råd og veiledning, sier Tonje Rasmussen Seland og prosjektleder Roger Fuglestad.


Fakta:

Rasmussen Elektro

HVA:

Belysningsbutikk med solid fagkompetanse. Egne elektromontører for installasjon. Stort utvalg av lyskilder – all slags pærer og lysrør.


AKTUELL MED:

Alltid gode råd om hvordan du kan lyssette rommene i huset ditt. Be om hjemmebesøk!


HVOR:

Solakrossvegen 8, Sola. 
Gratis parkering like utenfor døren.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag, tirsdag, onsdag 

og fredag kl 10.00 – 16.30

Torsdag kl 10.00 – 18.00

Lørdag kl 10.00 – 15.00


KONTAKT:

Telefon: 51 65 65 33

E-post: butikk@rasmussen-elektro.no


WEB:

www.rasmussen-elektro.no

Rasmussen Elektro på Sola er en faghandel innen belysning. I butikken finner du lamper i alle prisklasser, spesielt utvalgt for å tilfredsstille kravet til høy kvalitet. Rasmussen Elektro kan dette med lys – de vet hvordan lyssettingen blir optimal.

Aller best resultat vil du som kunde oppnå når dyktige fagfolk kommer hjem til deg på befaring. De har all nødvendig kunnskap og yrkeserfaring til å planlegge og gjennomføre løsninger du blir fornøyd med.

En lampe her og en lampe der. Lys fra taket og lys på ­veggen… Nei, så enkelt er det ikke. ­Belysning er et fag, og det er ikke opp til alle å se hvordan lys og ­lamper passer best inn i ­interiøret – og ikke minst å vite hvilken type belysning som gir best ­effekt i hvert rom. Dette er fag­kunnskaper som kan hentes hos ­spesialisten på området – snakk med ­Rasmussen Elektro!

Faghandelen i Sola sentrum

– Vi liker å kalle oss en god, gammel­dags faghandel, sier ­Tonje Rasmussen Seland.

– Vi er 3–4 personer i ­butikken, og i tillegg har vi ­12–15 ­elektrikere, inklusiv ­lærlinger, som til enhver tid er ute på monterings­oppdrag. Vi tilbyr all hjelp innen belysning – enten vi starter med et hjemmebesøk eller kunden kommer i butikken.

Rasmussen Elektro, etablert i 1988, presenter et sjeldent flott utvalg i lamper. Butikken ligger i Solakrossvegen 8, i utkanten av Sola sentrum og like ved Shell-stasjonen.

Høy kompetanse og lang erfaring

De ansatte hos Rasmussen ­Elektro støtter seg både til lang erfaring og en rekke kurs når det kommer til belysning. Både ­Tonje og prosjektleder Roger Fuglestad har utdannelse innen elektrofaget. Roger har vært i ­firmaet siden 1998 og gått ­gradene fra elektromontør til saksbehandler og prosjektleder – nå er illustrasjon av ferdige løsninger en viktig del av hans arbeidsdag.

– Mange kjøper helt vilkårlig en lampe her og en lampe der, sier Roger.

– For å få til et skikkelig bra resultatet lønner det seg å tenke helhet i hvert rom. Man skal både ha mulighet til fullt lys når man trenger det, og sam­tidig kunne endre uttrykket i det ­enkelte rom ved ulik lyssetting.

Når lampene er valgt, gjør Rasmussen resten!

Når du har gjort dine valg og bestemt deg for hvilke lamper som skal fornye hjemmet, kan du trygt forlate butikken og overlate resten til fagfolket. Lampene blir pakket, fraktet hjem til deg – og Rasmussens montører står for den endelige installeringen. ­Enklere blir det ikke!

Utvalget av lamper fornyes stadig

– Vi følger selvsagt med på trender og nye retninger innen vårt fagområde, sier Tonje.

– Design og stilarter forandrer seg, lamper får nytt, spennende utseende – og vi gjør vårt ­ytterste for at utvalget vårt i butikken skal være så up-to-date som ­mulig. Derfor plukker vi stadig ut nye, spennende leverandører ute i ­Europa.

Unike prismekroner

Rasmussen Elektro er viden kjent for sine prismekroner, og det store utvalget gjør at alt ligger til rette for å finne en type som passer.

– Mange kommer langveisfra og vet nøyaktig hva de vil ha, og de ser på prismekronene som husets smykke. Det er mye nitid håndarbeid i en slik krone, og de er jo virkelig flotte. En prismekrone er en tidløs lampe som ofte går i arv mellom generasjonene, sier Tonje. Faktisk er Rasmussen Elektro en av de største i landet på prismekroner.

Distriktets største utvalg av lyspærer?

– Hus og hjem fornyes, be­lysningen forandres – og vi ­følger opp med tidsmessige lamper ­etter behov og ønsker, forteller Tonje.

– Det er ekstra kjekt når ­kunder som har vært her en generasjons tid, kommer med sine barn for at vi også skal hjelpe dem. Og både gamle og nye kunder har ­registrert at utvalget av lys­kilder – alle slags pærer og lysrør – ­neppe er større noe annet sted.

Se mer på nettet

Rasmussen Elektro har fått nye, lekre hjemmesider – det er bare å gå inn på www.rasmussen-elektro.no.

– Og vi er på Facebook. Der kan vi spre mange lyse øyeblikk til hverandre, sier Tonje til slutt.

Rasmussen Elektro søker nye medarbeidere

Det er et firma i vekst som nå søker etter både elektromontører og butikkansatte. Faglig utdannelse, relevant erfaring og interesse for belysning og interiør forventes av søkerne – ta kontakt med Tonje Rasmussen Seland på telefon 51 65 65 33 eller e-post: butikk@rasmussen.elektro.no Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no