ANNONSE

HUS & HAGE

Totalentreprenør i 80 år – 
for næringsliv og privatkunder

Tekst og foto: Solveig Brommeland


Publisert: 27.09.2014

Monteringsleder Kenneth hos O. Torjussen & Sønner AS på vei til neste oppdrag – kanskje for deg....


Fakta:

O. Torjussen & Sønner AS

HVA:

Totalentreprenør for næringsbygg, boliger og offentlige bygg.

Tar ansvar for hele prosessen fra prospekt til nøkkelferdig bygg.

Serviceoppdrag for private, næring og offentlige aktører.

Monteringstjeneste for kjøkken, bad, garderobe og kontor.


Aktuell med:

80 års jubileum


HVOR:

St.Hansgata 8 – Stavanger


Kontakt:

Tlf: 51 93 96 00

E-post: monteringshjelp@torjussen.no


Web:

www.torjussen.no

I over 18 år har Ikea valgt å sende O. Torjussen & Sønner AS sine dyktige fagfolk for å montere flat­pakkede kjøkken i utallige hjem, med stor suksess. Lavpriskonseptet, også innen kjøkkenfornyelse, fikk fagkvalitetstempel takket være O. Torjussen & Sønner AS og deres ekspertise.

For det er først etter at man har kjøpt de flate pakkene, og starter utpakkingen av disse, at man egentlig skjønner at det faktisk kreves en god del kunnskap, og helst kun 2 tommeltotter, for at de flate pakkene med kjøkken, garderobe eller baderom innredning skal bli til et ønsket sluttresultat man stolt kan by gjester inn til.

Få entreprenører som O. ­Torjussen & Sønner AS kan skilte med 
stødig drift i snart 80 år, og det er en ­vital og kvalitetsbevisst ­­
80 åring vi snakker om.

Selskapet ble etablert i 1935 og har hele tiden utviklet seg i takt med behovet i markedet. En tilpasnings- og endrings­vilje som har gjort at de hele tiden har kunnet være konkurranse­dyktige i et på mange ­måter beintøft marked. De er 
en tradisjons­rik familie­bedrift med base i Stavanger og har helt siden 1935 bygd en bedrifts­kultur som gjenspeiles i alt de foretar seg.

Nybygg – Rehabilitering – Restaurering – Montasje – Service

I dag er navnet O. Torjussen & Sønner AS synonymt med kvalitet, profesjonalitet, stolthet, høy fagkompetanse og god kundeservice. Et kvalitets­stempel de med rette kan være oppriktig stolte av.

Referanselisten, som total­entreprenør, favner en rekke store prestisjefulle oppdrag, både innen næringsbygg, ­boliger og offentlige bygg i ­distriktet. I tillegg har de alltid betjent privatmarkedet med oppdrag du kanskje ikke trodde selskapet ville påta seg.

Monteringsspesiallisten – når sluttresultatet teller

Det hjelper lite å investere i et lekkert kjøkken, garderobe eller bad dersom det skjer feil ­under monteringen. O. Torjussen & Sønner AS sine montører er din beste sikkerhet for at slutt­resultatet blir som forventet.

Montasje er et fagområde, og deres spesialister jobber både raskt og effektivt.

Det betyr at jobben blir utført både sikrere og raskere – og dermed rimeligere.

De monterer hjemme hos deg eller i ditt næringslokale. De samordner de forskjellige håndverkerne – som elektrikere, rørleggere, murere osv. og sikrer at du som kunde får et resultatet som både forventet og i tråd med forskriftene.

I det øyeblikket du kan benke deg rundt et innbydende bord og servere dine gjester med velsmakende retter, eller du står på badet en morgenstund og alt fungerer og ser pent ut; det er da du virkelig vil være glad for at du valgte fagfolk til monteringen, og også gjerne planleggingen av monterings­prosjektet.

Plan og fokus på detaljer

For planlegging er halve ­jobben og har du behov for hjelp med valg av alt fra farge på ­vegger, fliser, listverk og interiør, helt ned til valg av sengetøy og håndklær som kan matche ­stilen du ønsker deg; kan O. Torjussen & Sønner AS by på fagfolk som vet opp ned på hammer, sag og vater. Ikke minst, hva man må ta hensyn til for å oppnå ønsket resultat som for eksempel er et innbydende kjøkken, en garderobe, bad, eller andre løsninger i hjemmet. De kan gjøre jobben for deg, eller sammen med deg. Valget er ditt.

Ikke størst – men best!

Selskapet har i dag omlag 
70 ansatte som alle setter sin ære i å levere høy kvalitet, uansett om det handler om å bytte et kjellervindu eller bygge et ­moderne, framtidsrettet næringsbygg.

Mange av deres tømrere har lang fartstid i faget og er av den gode, gamle skolen. De som fortsatt behersker det «klassiske» ­utstyret.

Nylig inngikk ­selskapet avtale om montering av ­kjøkken-, ­garderobe- og ­baderomsløsninger som leveres av Sigdal.

Oppdragsmengden for ­selskapet 
øker, både i forhold til ­næringslivs- og privatkunder og de er derfor nå på jakt etter dyktige tømrere, møbel­snekkere og montører. Nye kollegaer som kan tenke seg å jobbe i en bedrift med ­fokus på kvalitet og tradi­sjoner, samfunns­engasjement, erfarings­overføring og utvikling.

Det handler om tillit!

De flate pakkeløsningene Ikea tilbyr er O. Torjussen & ­Sønner AS fremdeles de beste til å montere. Eneste forskjell er at du nå må ringe selskapet ­direkte og avtale montering, til en konkurranse­dyktig pris, før eller etter at du har kjøpt kjøkkenet.

Selskapet har ikke som mål alltid å være de billigste, men har først og fremst fokus på kvalitet, tvers igjennom, fremfor lettvinte løsninger. På sikt, er det som ­regel også det mest lønnsomme, også for kundene.

Sammen med sine ansatte og kunder har de bygget opp en fagbedrift som har gitt dem et renommé og solid fotfeste i et krevende marked. Det handler om tillit – og erfaring. Hele 80 års erfaring!


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no