ANNONSE

HUS & HAGE

Norges største Boen-showroom!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLinden og Boen


Publisert: 27.09.2014

Daglig leder Kjetil Leknes hos Parkett og Gulv AS på Vibemyr i Sandnes ønsker velkommen til en gulvprat.


Fakta:

Parkett og Gulv AS
HVA:

Spesialforretning med stor fag­kunnskap innen parkett, laminat og heltre.


AKTUELL MED:

Ombygging i butikken – nyåpning med Norges største Boen-showroom.


ÅPNINGSTIDER

Mandag – onsdag 08.00 – 18.00

Torsdag 08.00 – 19.00

Fredag 08.00 – 18.00

Lørdag 10.00 – 14.00


HVOR:

Bedriftsveien 26, 4313 Sandnes


KONTAKT:

Telefon: 51 62 48 33

Telefaks: 51 62 73 12

E-post: post@parkettoggulv.no

Daglig leder Kjetil Leknes 

direkte: 476 36 274


WEB:

www.parkettoggulv.no

Parkett og Gulv har lenge vært en av distriktets ledende forhandlere av parkett. Butikken har et klart mål om å være blant trendsetterne i markedet – ved å presentere et spennende sortiment av parkett-nyheter. For å kunne gjøre dette på best mulig måte har man foretatt en ombygging, og nå er det tid for nyåpning av butikken. Parkett og Gulv på Vibemyr inviterer til en helt unik presentasjon av Boen parkett.

Kjetil Leknes er daglig leder i spesialbutikken for gulv på ­Vibemyr. Han kan fortelle at det har vært en klar utvikling i parkett­bransjen de senere årene mot bredere parkett.

– Nå får vi stadig flere varianter av parkettbord som er både bredere og lengre enn vi har hatt tidligere. En slik parkett gir skikkelig pene overflater uten mange skjøter. Og her i huset går vi inn for å lede utviklingen ved å tilby stadig flere varianter – det er bare å komme inn i butikken for å se nærmere på den brede parketten. Vi har både bredder og farger på parketten som vi faktisk er helt alene om, sier Leknes.

Nyåpning med helt ny utstilling

– Vårt nære samarbeid med Boen Parkett har gitt oss mulighet til å bygge opp en Boen-utstilling som faktisk er landets største, sier Leknes videre.

– På hele 200 kvm gulvplass har vi satt opp fire forskjellige utstillingsrom – bygget på de fire ulike stilarter i sam­arbeid med Helle Tjaberg og Boen.

• Pure Nordic. Den nordiske ­stilen er preget av ren og enkel design, duse og nøytrale farger og materialer hentet fra naturen. Alt i harmoni med lyse tregulv.

• Modern Rustic. En tydelig overflate med mye personlighet. Parketten utstråler en auten­tisk atmosfære med lang historie og utpreget bruk av natur­lige materialer.

• Classic Elegance. Har preg av en avdempet og strukturert stil som åpner for kreative og ­uventede detaljer.

• Urban Contrast. Treverk i ­varme og dype toner, organiske former og en lek med det funksjonelle – en spennende og inspirerende stilart.

– Gulvet er et bærende element i enhver bolig. Alle som ­ønsker et vakkert hjem med en gjennomført stil som speiler ­familiens ønsker og gir et personlig uttrykk, kan nå komme til oss – så skal vi sammen ­finne hvilken stil som passer best, sier Leknes.

Spesialisten har bedre kunnskaper

Parkett og Gulv på Vibemyr har bygget seg opp til å bli et begrep for mange – både privatkundene som kommer for å finne sin egen løsning, og ikke minst alle proffkundene som gjennom mange år har opparbeidet et nært kunde­forhold. Begge kundegrupper søker fagkunnskaper, og det har vist seg gjennom mange år at her finnes spesialistene!

– Ikke glem at de store byggvare­kjedene har tusen ting å tenke på. Så når det gjelder ­parkett, har vi som nisjebutikk rett og slett langt større utvalg og bedre kunn­skaper om produktene. Sånn er det bare, sier Leknes og påpeker at ­butikken har 200 forskjellige parkett-typer bare fra Boen.

Vinyl-klikk med kork

Nå kan du også få vinylbord ­eller vinylfliser – altså ikke vinyl i rull. Vinylen ser ut som ekte tre, men tåler like mye som laminat. Vinylbordene er også mykere å gå på og mer lyddempende enn både laminat og tregulv. Som såkalte klikk-bord settes de enkelt sammen uten bruk av lim. Vinyl-klikk leveres i mange farger.

Rask levering. Be om totalpakke.

Parkett og Gulv på Vibemyr har et større lager enn de fleste i sin bransje.

– Med over 40.000 kvm gulv på lager, er det stor mulighet for at vi kan levere akkurat det du ­ønsker – på dagen! Til deg som bygger nytt eller pusser opp, kan vi tilby en totalpakke med parkett, ­laminat og tregulv, sier Leknes.

– Her vil det være penger å spare. Om ønskelig formidler vi kontakt med dyktige fagfolk som kan gjøre jobben. Vi har alltid flinke gulvleggere for hånd.

Når det gjelder priser, selges parkett for mellom kr 200 og kr 1600 per kvm. Heltre ligger på kr 600 til kr 1000, og laminat har pris mellom kr 100 og kr 400 per kvm.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no