ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

rengjøring av kroppen hos stavanger spa clinique


Bedre helse – mer overskudd i hverdagen!

Tekst: Rolf Schreiner


Publisert: 27.09.2014

Med Universal Contour Wrap blir du surret inn i ­bandasjer. Etter ­første behandling er du garantert å gå inn minst 15 cm over hele kroppen.

Fakta:

Stavanger Spa Clinique


HVA:
Ledende klinikk innen blant ­annet figurforming, hudpleie, spa-­behandlinger, kjemisk peeling, ­manikyr, fotpleie og alle typer ­massasje. Tilbyr også Juvederm.


AKTUELL MED:
Universal Contour Wrap (Classic og Classic Elite) – behandling som gir en skikkelig kick-start for deg som vil ­endre livsstil, enten målet er å gå ned i vekt, stramme opp huden, bli ­sunnere eller rense kroppen din. 


HVOR:
Løkkeveien 35, Stavanger.


ÅPENT:
Mandag – torsdag 08.15 – 19.00.

Fredag 08.15 – 18.00.

Lørdag 10.00 – 16.00.

Ellers etter avtale.


KONTAKT:
Tlf.: 51 52 55 17

E-post: post@stavangerspa.no


WEB:
www.stavangerspaclinique.no

Du blir hva du spiser. Ikke alle rester av matinntak i kroppen forsvinner av seg selv – avfallsstoffer og giftstoffer (fra f.eks. kaffe, te, alkohol, nikotin og medisiner) har negativ påvirkning på kropp og helse. Og for å være sikker på at avfallsstoffene fjernes helt, er det ikke nok med en liten kur på helsekost-basis. Stavanger Spa Clinique har kuren som gir deg og kroppen din et bedre liv.

 

Behandlingen Universal ­Contour Wrap hos Stavanger Spa ­Clinique er for deg som vil endre og forbedre egen livsstil. Kuren er en skikkelig kick-start – enten målet er å gå ned i vekt, stramme opp huden, bli sunnere eller ­rense kroppen din.

 

Rengjør kroppen

Universal Contour Wrap er en kur som virker oppstrammende og dypt rengjørende – en perfekt start for deg som ønsker en ­sunnere livsstil.

Har man for mye avfalls­stoffer i kroppen, kan det gå ut over immunforsvaret. Noen får også søvnproblemer på grunn av opphopning av giftstoffer i kroppen. Mange opplever at kroppen roer seg på en helt annen måte og får bedre søvnkvalitet etter denne behandlingen.

 

Stavanger Spa gir garanti:

15 cm smalere – første gang!

Med behandlingen ­Universal Contour Wrap går du inn minst 15 cm over hele kroppen ­etter den første behandlingen. I gjennom­snitt mister man mellom 25 og 35 cm. Hos Stavanger Spa Clinique er de så sikre på resultatet, at de gir deg garanti: Hvis du ikke taper minst 15 cm på den første behandlingen, trenger du ikke betale noen ting.

 

Sommersolen har gjort sitt – møt høsten med vettet og huden i behold!

Etter sommerens soldager kan huden være tørr og slapp. Det er nå huden trenger ekstra pleie – særlig hvis du er i begynnelsen av 40-årene og ikke har gjort noen spesial­behandling tidligere.

Og husk – det blir garantert ­flere sol­dager i 2013, og du må ikke tro at ­solen er ufarlig for ­huden fordi om temperaturen synker. Det er ­ingen grunn til å legge vekk solkremen med høy faktor.

Sørg for å gi huden all nødvendig førstehjelp – dette vet ­Stavanger Spa Clinique alt om.

 

Best resultat med 
medisinsk kjemisk peeling

Behandlingen fjerner det ­ytterste hudlaget på en skånsom måte, og gjør at huden får en ny glød, ny sens, for­minsker porene og hjelper mot sol­skader, linjer og rynker, ­aldrende hud, arr, acne, strekkmerker og hyper­pigmentering.

Begynn gjerne når du er rundt 35 – da kan det ytterste hudlaget ha fått nok. Og det er aldri for sent å starte opp – også gammel hud kan få en ny vår.

 

Behandling for alle aldersgrupper og – 
ikke minst – 
begge kjønn!

Stavanger Spa Clinique på Løkke­veien har flere gode og vel dokumenterte ­behandlinger som tilfører fuktighet, gir tilbake spensten og forebygger og jevner ut tørrhetslinjer og ­rynker. Behandlingene er tilpasset alle aldersgrupper, og det er ikke nødvendig å vente til ­skadene blir for frem­tredende før man setter i gang. Og det å ta vare på huden – også av ­medisinske årsaker – burde slett ikke være noen damegreie! Se dere i speilet, mannfollk!

Huden bygges opp på ny –

linjer og rynker fylles ut

En av behandlingene ­Stavanger Spa Clinique kan tilby, er ­Mesoporasjon – her sluses de aktive stoffene ned i huden.

For dem som ønsker en umiddelbar og langtids­virkende utjevning av ansiktslinjer, er Juvéderm Ultra et ypperlig ­alternativ. Dette er en behandling med injiserbare geleer basert på hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen. Dette stoffet gir huden fuktighet og fylde.

 

Høy kompetanse –

og gode skjønnhetsråd

Medarbeiderne i Stavanger Spa Clinique har lang erfaring og gode kunnskaper innen sitt fagfelt. Du får kyndig behandling av bl.a. sykepleier, hud­terapeut og kosmetisk kirurg.

Enten du ønsker å gå ned i vekt, eller vil gå over til en sunnere livsstil, er du velkommen til Stavanger Spa Clinique. Veien til bedre helse og sunnere kropp går via Løkkeveien 35.

September-/oktobertilbud 
hos ­Stavanger Spa Clinique:
• Universal Contour Wrap – kur på tre behandlinger kr 4000,-

• Nå trenger huden fuktighet. Et strålende ansikt. Spenstigere hud på halsen og i utringningen. Mykere, penere hender. Juvédermhydrate-behandling kr 2000,- (Normalpris kr 3000,-)


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no