ANNONSE

REISE

obs! kun 3 plasser igjen!


Middelhavscruise i høstferien med «Liberty of the Seas»

Tekst: Randi Sørensen

Foto: Colourbox.com/RCCL


Publisert: 27.09.2014

Fakta:

Sør-Vest 
reiser

Aktuell med: 

Høstferie-cruise i Middelhavet 
– kun 3 plasser igjen!


Kontakt:

Torgveien 15C, 4016 Stavanger


Booking: 

Telefon 51 82 02 10 


Web:

www.sorvestreiser.no

Bli med på et cruise som inneholder historie, tradisjoner, kulturer og arkitektoniske perler. Vi ser nye landsbyer og storbyer hver dag. Cruiset starter i Barcelona og skipet tar oss til eksotiske steder som Provence, Cannes og Firenze. Videre seiler vi langs den italienske kysten og besøker Roma, Napoli med Capri før vi avslutter med et døgn til sjøs og returnerer til Barcelona.

Dag 1

Avreise fra Stavanger lufthavn Sola om morgenen til ­Barcelona inkl. mellomlanding. Vel ­fremme 
blir vi tatt i mot av lokal­guide og buss som tar oss med på en liten sightseeing i Barcelona før vi sjekker inn på vårt hotell. ­Kvelden til egen disposisjon.

Dag 2

Etter frokost og utsjekk fra ­hotellet har vi hele formiddagen til å utforske Barcelona. Etter lunsjtid kjører vi til havnen og vårt skip «Liberty of the Seas». Vi får tildelt våre lugarer etter valgt kategori. Vårt skip er i Freedom-­klassen og er et av verdens ­største og innovative cruiseskip. Skipet frister med femten dekk full av aktiviteter og underholdnings­tilbud. Her er utrolig mye å ­glede seg til uansett hva du liker å fylle ferien din med. Etter vi har gjort oss kjent med skipet, møtes vi ved vår restaurant for en god middag. Skipet legger fra kai kl.17:00 med kurs for Marseilles i Frankrike.

Dag 3

Hver dag våkner vi opp i nye havner og vi starter dagene med en stor frokostbuffet. Det finnes et godt utvalg av guidede turer i land og påmelding skjer dagen før. I dag ligger vi til kai i ­Marseilles i Provence. Hvis en ikke ønsker å bli med på sightseeing kan en nyte luksuslivet om bord. Hver dag er det lunsj inkludert i turprisen.

Dag 4

Tidlig om morgenen ankommer vi Villa France på den franske ­riviera. Om en ønsker kan en bli med på guidede turer inn i ­landet eller utforske hva byen Nice har å by på.

Dag 5

Vi ankommer La Spezia i Italia. Herfra kan en bli med på ut­flukter til kjente steder som Pisa eller Firenze for å nevne noen. Ønsker du å slappe av kan du ta en liten bytur på egenhånd og kombinere det med avslapping om bord. Om kveldene er det forskjellige show i det store ­teateret om bord. Alle showene om bord er inkludert og båten kan til og med friste med et spekta­kulært skøyteshow i den store ishallen om bord!

Dag 6

Ankomst Roma. Et naturlig ­besøk i dag er den evige stad Roma. En kan komme dit ved hjelp av sightseeingbuss eller toget. Vi anbefaler et besøk i ­Peterskirken eller en byvandring.

Dag 7

Vi legger til kai i Napoli og her anbefaler vi sightseeingtur langs den vakre kysten med besøk i Pompei til å starte med, der­etter lunsj og båttur ut til Capri og ­retur tilbake til skipet.

Dag 8

I dag er vi til sjøs og krysser ­Middelhavet til Spania og vi ­nyter livet om bord. På soldekket kan vi slappe av ved bassengene eller ønsker du å handle er det en 135 meter lang shopping­promenade i skipet. Om kveldene er det dans både for unge og eldre.

Dag 9

Vi ankommer Barcelona tidlig om morgenen. Det blir frokost og kofferter sendes i land. Vår buss møter oss på kaien og ­kjører oss til Port Aventura som er en av Middelhavets største fornøyelses­parker. Her bor vi luksuriøst siste natten. Parken ligger ca. en time fra Barcelona og her kan vi hygge oss med karuseller og ­aktiviteter, eller man kan slappe av ved hotell­bassenget.

Dag 10

Avreise fra Port Aventura til flyplassen etter frokost. Vi flyr fra Barcelona kl. 13:15 med mellomlanding før vi ankommer ­Stavanger Lufthavn Sola om kvelden.

Reisefakta:

OBS! KUN 3 PLASSER IGJEN!

Avreise: 4.10.

Retur: 13.10.

Pris per person i 2-manns lugar:

Innv. lugar kr 14.490,- 

Utv. lugar kr 16.790,-

Utv. balkonglugar kr 17.590,- 


Pris per person i 4-manns lugar:

Innv. lugar kr 13.390,-

Utv. lugar kr 14.990,-

Utv. balkonglugar kr 15.890,- 


Prisen inkluderer:

• 1 natt på hotell i Barcelona

• 1 natt på hotell i Port Aventura inkl entre til parken.

• Alle måltider på cruiseskipet 
eksl. drikke

• Cruiseavgifter, havneavgifter og tips til mannskap

• Sightseeing og transfer 
i Barcelona


Tillegg:

Enkeltrom/enkeltlugar: På forespørsel

Utflukter/sightseeinger 
som selges ombord


Forbehold om endringer i programmet.Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no