ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

Salong Asena – når kun det beste er godt nok!

Tekst: Solveig Brommeland

Foto: Susan Jane McLinden/Scanex


Publisert: 11.10.2014

Dr. Tunc Tiryaki


Fakta:

Salong 
Asena


HVA:
Skjønnhetssalong med medisinsk hudpleie og behandling av hud, hår, tenner, kropp, hender, føtter – her 

gjøres alt som skal til for å gi den deilige følelsen av velvære! 

Spesialitet: Medisinsk hudpleie, 

kjemisk peeling, microneedling, 

fillere, botox, R7-behandlinger, 

algeinnpakninger, øyenbryn, øyen-vipper og make-up tatovering.


AKTUELL MED:
Kundedag 29. oktober kl. 15.00 – den ­anerkjente Dr. Tunc Tiryaki holder fordrag og svarer på spørsmål.


HVOR:
Salongen holder til i Galleri 4, 

Breigaten 4, 4006 Stavanger.


ÅPNINGSTIDER:
Mandag – fredag kl 10.00 – 19.00

Lørdag kl 10.00 – 17.00


KONTAKT:
Daglig leder Sirin Yerlikaya Tanaruno 

Telefon 51 55 04 00 

E-post: kontakt@salongasena.no


WEB:
www.salongasena.no


Lik oss på facebook

Salong Asena ikke bare sier at de tar sine kunder på alvor. De gjør det faktisk også.

 

29. oktober i år inviterer de til en fantastisk kundedag hvor man kan komme og møte en av verdens fremste spesialister innen plastisk kirurgi, Dr. Tunc ­Tiryaki, som har dedikert sitt liv til såkalt estetisk kirurgi.

Er det noe du lurer på i forhold til muligheter for deg, for å korrigere eller forbedre noe ved ditt ytre, er dette en unik mulighet du ikke bør gå glipp av.

 

En av verdens beste

Dr. Tunc Tiryaki er en verdenskjent plastisk kirurg som har spesialisert seg innen stamcellebehandlinger i forbindelse med skjønnhetsbehandlinger for både kvinner og menn.

Han er en av verdens fremste plastiske kirurger og en ­pionér innen nye teknikker i bruk av blant annet stamceller. Han har bidratt i en større lære­bok om plastisk kirurgi og er en av ­verdens fremste plastiske ­kirurger innen endoløft, bryst­implantater og mageplastikk.

Hans fokus er å jobbe så tett opp mot naturen som overhodet mulig.

Han er anerkjent av sine ­kolleger og pasienter som en av de beste legene i Europa og har mottatt mange priser og æres­bevisninger.

29. oktober kommer han til Stavanger og vil være tilgjengelig for alle som kommer på Salong Asena sin store kundedag.

 

Faktorer og forebygging

Det er mange faktorer som påvirker huden vår. Genetisk utgangspunkt har stor betydning for aldringen av huden, men ikke minst også livsstil. Røyk, kosthold, alkohol, eksponering av ytre faktorer så som vind og vær og ikke minst soling, påvirker aldrings­prosessen av huden.

Det enkle og kanskje ­viktigste du kan gjøre for huden din i så tidlig alder som mulig, er å ­bruke solkrem, daglig, til og med i ­Norge når det regner.

Beskyttelse mot både UVA og UVB stråler er et minimum av hva du bør gjøre for huden din.

 

Fagkunnskap gir trygghet

Det er aldri for seint å fore­bygge og reparere skader, og mye kan gjøres ved hjelp av produkter, behandlinger eller ved hjelp av kirurgi utført av leger på en ­klinikk.

Valgmulighetene er utallige i dagens marked, men det er langt fra lett for en vanlig kunde å ­skille mellom gode og mindre gode behandlinger og behandlere.

Når man søker råd i ­forbindelse med behandlinger utover ­enkle produkter, bør man velge behandlere og behandling med stor omhu. Salong Asena er veldig opptatt av å bevisstgjøre sine kunder i forhold til disse tingene.

For å være en god behandler og rådgiver for sine kunder innen skjønnhetsbehandlinger i ­dagens marked, må man ha ­solid kunnskap og ikke minst erfaring. Daglig leder Sirin, i Salong Asena, og hennes leger sørger for videreutdanning ved å holde seg faglig oppdatert hele tiden. Dette gjør Salong Asena via de beste lærekreftene som er tilgjengelig på verdensbasis innen skjønnhetsbehandlinger, metoder og produkter.

 

Mulig å skru aldrings­prosessen tilbake

Konseptet med bruk av stamceller, på folkemunne også kalt vampyrbehandling, er ifølge ­Siren ved Salong Asena, det beste alternativet når man ønsker en mest mulig naturlig injisering av fyllstoffer som reduserer rynker og furer i huden.

Man kan faktisk skru klokken litt tilbake for huden, ved å bruke vekstfaktorer – ditt eget ­biologiske potensiale som stamceller er – slik at huden selv regenererer seg.

Dette fungerer enkelt forklart ved at man tar en blodprøve av egen kropp. Deretter sentri­fugeres blodprøven slik at man skiller serumet og blodplatene i blodet. Det er kun serumet som brukes som fyllstoff som ­injiseres i de områdene man ­ønsker å korrigere­/glatte ut ­huden. ­Serumet stimulerer til at huden fornyer seg selv, ved at hudens egne produsenter av fyllstoffer blir stimulert og huden fornyes og blir glattere.

 

En unik mulighet

Denne behandlingen og en ­rekke andre muligheter i forhold til hva man kan ­gjøre for å stanse, redusere og ­reparere aldrings­prosesser ­eller skader som har oppstått i ­huden, vil Dr. Tunc Tiryaki fortelle om den 29. ­oktober 
kl. 15.00 – når han kommer til Salong Asena, på deres store kundedag.

Han vil holde foredrag gjennom hele dagen, om mulig­hetene enhver kvinne og mann har – til å optimalisere eget ytre, på en forsvarlig og etisk riktig måte.

Har du spørsmål om muligheter for deg og din hud, er Dr. Tunc Tiryaki en av verdens beste rådgivere som Salong Asena henter inn til sin salong – ­ganske enkelt fordi daglig leder ved ­Salong Asena, Sirin, mener kun det beste er godt nok for sine mange kunder.

Dr. Tunc Tiryaki er i dag, i ­tillegg til å drive egen praksis i Istanbul, leder for humanitære programmer via ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic ­Surgeons og medlem av styret i tyrkisk Aesthetic ­Surgery Society, og har blant annet jobbet frivillig på ­oppdrag i Syria, ­Kazakhstan, Georgia og Sudan. Han er sertifisert av TPREDCD og medlem av prestisje­tunge ASAPS (­American Society for ­Aesthetic Plastic Suregons)

www.tunctiryakimd.com

Påmelding til kunde­dagen via Facebook.

Enkel servering, bobler i ­glasset og ­gaver fra ­leverandørene.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no