ANNONSE

HUS & HAGE

Store og små leiligheter med panorama­utsikt i Rettedalen på Ålgård

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto og 3D-illustrasjoner: EnsignPublisert: 11.10.2014

Helsebanken Panorama tilbyr funksjonelle leiligheter på ­bakkeplan eller større toppleiligheter med panoramautsikt.


Fakta:

Eiendomsmegler 1


Hva:
Distriktets største eiendomsmegler


Aktuell med:
Salg av 24 leiligheter med flott utsikt på Ålgård


Kontakt:
Olav Kristensen 900 86 442, 
olav.kristensen@em1.no


Web:
www.helsebanken-panorama.no

Er du trøtt og lei av vedlikehold? Synes du at hagearbeidet krever mer av deg enn du setter pris på? Da skal du ta deg tid til å vurdere de nye leilighetene som nå skal bygges i den tidligere Helsebanken.

– Dette er et spennende bolig­prosjekt, forteller Eiendoms­megler Olav Kristensen i EM1 til Lokalavisen. Vi møter han på terrassen i det gamle bank- og helselokalet, og lar oss fascinere over den flotte utsikten.

– Helse­banken Panorama 
ligger flott plassert med nydelig utsikt over Edlandsvatnet og vakker natur. Her er det bare å begynne å glede seg til å flytte inn, mener megleren som allerede er godt i gang med salget.

 

Store terrasser

Prosjektet består av 24 leilig-heter med terrasse eller balkong, fordelt på 2 bygg. 
Leilighetene har størrelser fra 54–119 m2 hvor alle har utsikt mot Edlandsvatnet. Her kan du få en funksjonell leilighet på bakke­plan eller en større topp­leilighet med panoramautsikt og god plass til familie og venner på besøk. De 4 største leilighetene har 3 soverom, 2 bad og fantastiske terrasser ut mot Edlandsvatnet. De største 
terrassene er på over 40 m2. Her får du virkelig panoramautsikt, og kan nyte naturen fra stuen eller på terrassen når været tillater det. Prisene varierer fra 2.850.000 til 7 millioner for de største leilighetene på toppen. 
– Vi har akkurat startet salget, sier Kristensen, og har allerede solgt 5 leiligheter.

 

Du kan påvirke innredningen

Dersom du er tidlig ute, har du mulighet til selv å bestemme 
enkelte innredningsvalg. Badene er flislagt og har varme i 
gulvet. Leilighetene er også utstyrt med moderne ventilasjonssystem med varmegjennvinning. Leilighetene leveres med varig rett til P-plass i underjordisk parkeringsheisanlegg, og begge byggene har heis fra parkeringsanlegget og opp til den enkelte leilighet. Alt avfall skal sorteres og leveres i felles nedgravde containere plassert på gateplan. Dette er praktisk og får vekk 
søppelhåndteringen fra selve bygget. I tillegg til bod eller skapplass i leiligheten, får hver leilighet en sportsbod som plasseres i felles parkeringskjeller. Ved hovedinngangsparti til leilig-hetene leveres porttelefonanlegg. I leilighetene leveres dørtelefon for åpning av dør ved hovedinngang. Det leveres også ringeknapp utenfor hver leilighet. Alt ligger til rette for at du skal få satt ditt preg på boligen og enkelt gjøre den til et personlig og innbydende hjem.

 

Få inn lyset

– Leilighetene er innholdsrike, og arkitekten har laget svært gode planløsninger, mener Olav Kristensen. De aller fleste leilighetene har store vindusflater med billedskjønn utsikt ned mot 
Edlandsvatnet. Dette gir mye lys til stue og kjøkken og gjør at rommet fremstår som åpent og luftig. Her kan du lene deg tilbake i godstolen med en god kopp kaffe og se sola reise seg over fjellene ved morgengry. Terrassene og balkongene er store, romslige og 
ligger usjenert til ned mot ­vannet.

 

Herlig med nytt

Mange bor i en bolig som ble bygget for en god stund siden. Det innebærer ofte at det snart er nødvendig å starte en rehabilitering. Når du kjøper nytt, slipper du å gjennomføre det. Leilig-
heten i Helsebanken Panorama holder høy moderne standard, med smarte planløsninger. Dersom du har enebolig fra før, vil du oppdage at en ny moderne leilighet gir mye tid til overs, og mindre bekymringer. Det blir lettere å reise, enten du skal på hytta, eller til utlandet. Låse døren og dra. 
I tillegg blir mange overrasket over de lave driftskostnadene det er når du har leilighet. Du får en pakke­løsning når du flytter til disse nye leilighetene på Ålgård. Nærhet til det store vannet, og utsikt til en mektig natur. Du bor i sentrum, og har det du trenger rundt deg. Gode arealer i nærområdet som innbyr til uteliv og turer.

 

Ta kontakt

– Vi oppfordrer alle interesserte til å ta kontakt, sier Olav Kristensen i EM1 til Lokalavisen.

– Leilighetene varierer i størrelse, og vi hjelper kunden med å finne den rette leiligheten. Sammen går vi igjennom de ulike planløsningene. Ta kontakt for mer informasjon. Mer informasjon og oversikt over ledige leilig-heter, priser og tegninger ligger på hjemmesidene. Leilighetene planlegges ferdig i løpet av 2016.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no