ANNONSE

TRENDER & MOTE

Nå får du «Tailored»dressene 
hos Tommy Hilfiger i Stavanger

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 11.10.2014

Eskild Jakobsen i flott antrekk fra Tommy Hilfiger.


Fakta:

Tommy 
Hilfiger

Hva: 

Motebutikk for ham & henne – ­presenterer både voksen mote og ungdomsklær.


Aktuell med: 

«Tailored» dressene for menn, og den nye damevesken hvor 50 % går til det internasjonale brystkreftfondet. 


HVOR: 

Butikken holder til i Østervåg 17, 
4006 Stavanger, og det er sånn 

cirka midt i den travle handlegaten.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – fredag kl 10.00 – 17.00

Torsdag kl 10.00 – 19.00

Lørdag kl 10.00 – 16.00


Kontakt: 

Telefon 51 54 94 94


Web: 

www.tommyhilfigerstavanger.blogspot.no

www.tommy.com (world wide)


Sosiale medier

Facebook: TommyHilfigerStavanger

Instagram: hilfigerstavanger


Kundeklubb: 

Send sms «TOMMY» til 2007 (Gratis å være medlem. Sms koster normal takst)

Høstens gule, oransje og røde blader har inntatt vår nydelige vestlandsby. Også hos Tommy Hilfiger går vi en fargerik høst i møte. 
Er du på jakt etter kvalitet som kan vare sesong etter sesong? Da har du funnet riktig hus.

Hos Tommy Hilfiger finner du både klær, sko, vesker, undertøy og tilbehør i en spennende miks av det klassiske, sporty og urbane. Høstens store nyhet i Stavanger er de anerkjente «Tailored» dressene for menn.

Det finnes totalt to rene Tommy Hilfiger butikker i Norge. Den ene er i hovedstaden, og den andre åpnet sentralt i Østervåg for snart fem år siden. Hilfiger er et sterkt bidrag til byen og dens kvalitetsbutikker, og har et rikt sortiment for både menn og kvinner. «Tommy-huset» strekker seg over to etasjer. Herre i første, og dame i andre.

– Tommy Hilfiger er så mye mer enn den tradisjonelle Tommy-trøyen i mørkeblått. Det mange ikke vet er at vi har en rekke «fashion treats», forteller daglig leder Kariann Dahle 
Hansen. Det viktigste for teamet hos Hilfiger, er kvalitet og ærlighet. Du skal alltid være trygg på at det du går hjem med, er det beste for deg.

Det ligger i detaljene

Hilfigers bunnfarge er mørkeblå, men fra den klassiske stilen ligger store deler av designet i detaljene. I både dame- og 
herreavdeligen vil du finne innslag og detaljer av skinn, silke og ull. Dette øker kvaliteten, og 
setter et særpreg på stilen.

Visste du at alle kolleksjonene er inspirert av Hilfigerfamiliens utflukter til ulike verdensdeler? Kanskje derfor stilen har et så globalt preg. Det var allerede i 1985 at Tommy ­Hilfiger lanserte sin første signaturkolleksjon. Han introduserte en unik twist på den klassiske stilen. Denne unge, urbane, og detaljfokuserte stilen har gjort Tommy til en av de største på verdensbasis. Merke-
varen har vokst enormt siden 80-tallet og er stadig nyskapende og ung i sin klassiske stil.

For eksempel har høst­kolleksjonen for damer en mørke-
blå silkebluse med detaljer av skinn. Eller hva med en bluse i bright mangenta av både bomull og silke? En slik kombinasjon gjør ikke bare et stilig tøy, det gir også mulighet for å holde prisene på et moderat nivå. Friske detaljer finner du i de fleste design fra Tommy Hilfiger. Et populært og friskt design er «vaffeljakken» for herrer. Et klassisk kjøp for både unge tenåringsgutter, og godt voksne menn. Tommy har også andre dunjakker og frakker til menn.

Skreddersydd dress?

Det nærmer seg julebordsesong, og du ønsker kanskje en ny dress? Uansett anledning er en flott dress i garderoben et must for alle menn. Alle dressene er av virgin wool, som betyr at den er spunnen av friskt ull, og kan være noe vannresistent ettersom den har naturlige oljer i seg. 
Dette er ull av høy kvalitet. Dressene både varmer og holder et flott passform.

Enten du liker den klassiske stilen, eller en litt mer røff, casual look, har Hilfiger dressen for deg. Flotte dressjakker i mørkblå og svart. Kombiner med matchende dressbukser fra samme serie, 
eller mix og match med chinos og ulike skjorter. Utvalget av skjorter er stort, og du velger mellom den klassiske hvite, 
fargesterke, med ruter eller ensfargede. Tommy Hilfiger i 
Stavanger har avtale med skreddere som syr inn og opp dressen for deg om den skulle være for stor.

– En dress skal sitte perfekt, og vi er veldig opptatt av at du føler at den sitter som skapt for deg. Tommy har også et godt utvalg av slips. Etter «Tailored» serien kom inn i august har dressene allerede flydd ut av butikken. Størrelsene er fra konfirmant og oppover i alle aldre.

Mote for brystkreftfondet

Å gi penger til et godt formål er noe vi alle ønsker. Nye klær og tilbehør er noe vi uansett behøver. Nå trenger du ikke velge, Tommy har gjort det mulig å kombinere de to og presenterer en rålekker «limited edition» skinnveske i mørkeblått. Hele 50 % går til det internasjonale brystkreftfondet. Det er åttende året Tommy Hilfiger presenterer en veske til dette formålet, og dama som fronter den er ingen andre enn Naomi Watts, et kjent ansikt og nær venn til Hilfiger-merket. Vesken rommer alt en dame trenger til både på jobb og studier. Ønsker du å kapre denne flotte «limited edition» vesken bør du ikke vente for lenge.

Julegaver til han og henne

Å gi en gave skal være spesielt. Man ønsker å gi noe som kan vare en stund. Noe man kan bli glad i. – Tommy Hilfiger har eget kvalitetsteam som reiser rundt i fabrikkene og sjekker kvalitet i alt fra sømmer til stoffer. Dette resulterer i at du får mye for pengene, forklarer Kariann. Hun har selv vært en tilhenger av merkevaren lenge før hun startet sin egen butikk. – Det er kvaliteten og stilen, som kjennetegner ­Hilfiger, bekrefter medarbeider Kirsten.

Har dere forslag til den 
perfekte julegaven da?

– Det klassiske julegaven er v-genser i ulike farger for 
herrer. Ellers har vi lekre klokker for både han og henne. Smykker og undertøy slår vel heller ikke feil til damene.

Er du i tvil, kan du glede din kjære med et gavekort.

Bobler i glasset

Er du fan eller nysgjerrig på Hilfiger? Da bør du bli medlem av den eksklusive kundeklubben. Det er gratis å være med, du mottar unike tilbud og nyheter, og du får invitasjon til de sprudlende kundekveldene. Under kundekvelden blir de siste trender og nyheter annonsert, du får bobler i glasset og butikken lukkes for eksklusivt for medlemmer.

Hilfiger-damene er også aktive på Instagram og Facebook. Her kan du følge med på hva som 
beveger seg i motebildet.

Velkommen til et av Stavangers flotteste motehus.

Dette finner du hos ­Tommy ­Hilfiger i ­Stavanger

• Dameklær 

• Herreklær

• Dress til mann

• Yttertøy: Jakker, kåper, luer, skjerf, hansker

• Sko, støvletter og støvler

• Vesker

• Smykker, armbånd, øredobber

• Undertøy og pyjamas

• Klokker til dame og herre

• TilbehørAnnonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no