ANNONSE

UTDANNING & JOBB

sonans utdanning midt i stavanger sentrum:


Bedre i matte på fire uker!

Tekst: Berit Glittenberg

Foto: Susan Jane McLinden og Sonans


Publisert: 11.10.2014

Bedre matteforståelse gjør deg bedre rustet til eksamen og videre utdanning.


Fakta:

Sonans ­Utdanning

HVA:

Stavangers ledende skole for ­privatister.


AKTUELL MED:

Kurset «Mattenøkkelen» som 
starter i Stavanger 25.10.14.


HVOR:

Haakon VII’s gt. 8

4005 Stavanger


ÅPNINGSTIDER:

Mandag til fredag 08.00–16.00

«Mattenøkkelen»: Lørdager


KONTAKT:

Rektor Christer Andersen

Telefon: 51 53 88 77

Mobil: 91 62 56 65

E-post: stavanger@sonans.no 


WEB:

www.sonans.no

Matematikk i 10. klasse og videregående skole er krevende. For mange elever er dette faget en årsak til frafall eller svake vitnemål. Sonans lanserer derfor «Mattenøkkelen», som er et intensivt kurs hvor elever kan forbedre sine matematikkferdigheter i løpet av fire uker. «Mattenøkkelen» gjør bruk av digitale, pedagogiske verktøy, sammen med god personlig veiledning og oppfølging.

– Våre kartleggingsprøver er ­spisset mot kompetanse­målene i matematikk og elevens ­resultat danner grunnlaget for et ­personlig oppgave­hefte, tilpasset den enkeltes nivå. Dette gir en unik ­mulighet til å ­hjelpe alle til å bedre sin matematikk­forståelse og stå bedre rustet til eksamen og videre utdanning, sier Kristine Engan Ræder, produkt­direktør i Sonans ­Utdanning.

Sonans vet hvor 
skoen trykker

Sonans har i en årrekke drevet undervisning for privatister. Her møter lærerne daglig elever som tar opp fag fra videre­gående ­skole for å få karakterer som er gode nok til å komme inn på høyere utdanning. Lærerne i ­Sonans har derfor mye kunnskap om hvor «skoen trykker» i mate­matikk, samt hvordan elevene kan oppnå forbedringer. Det er denne erfaringen som ligger til grunn for «Mattenøkkelen».

– Vi lover ikke topp­karakterer, men vi er sikre på at «Matte­nøkkelen» kan gjøre ­elevene ­betydelig bedre forberedt til ­eksamen eller tentamen, sier ­Ræder.

Hva er «Mattenøkkelen»?

«Mattenøkkelen» er et kurs i tre trinn, og er tilpasset elever i 
10. klasse eller videregående ­skole (1P/2P):

1. Eleven besvarer en kart­leggings­prøve på nett. Deretter får han eller hun utdelt et oppgave­hefte, ­individuelt tilpasset den enkeltes ­utfordringer.

2. Eleven jobber med oppgavene, med hjelp fra en veileder i små grupper.

3. Det hele avsluttes med en ­prøve-eksamen, med personlig tilbakemelding fra veileder.

Undervisning og veiledning foregår på lørdags etter­middager og kan fint kombineres med jobb ­eller annen skolegang.

Bli med!

«Mattenøkkelen» starter­ den 
25.10.14 i ­Stavanger. Mer info og påmelding finnes på 
www.sonans.no, via e-post: stavanger@­sonans.no eller 
telefon 51 53 88 77.

– Vi har stor tro på at «Matte­nøkkelen» er et smart valg for elever i 10. klasse eller videre­gående skoler. Kombinasjonen av egeninnsats og et effektivt ­pedagogisk opplegg gir gode muligheter til å bli bedre i matte på fire uker, avslutter Ræder.

JA, det virker!
Tidligere elevers erfaringer med Sonans

– For første gang synes jeg det er gøy å gå på skole! Jeg føler at jeg blir sett og at min læring blir tatt på alvor. På Sonans kan til og med rektor navnet mitt. Tidligere har jeg opplevd at mine egne lærere­ knapt ­viste hva jeg het. Her får jeg ting forklart på en bedre måte. Det gjør meg mer ­motivert til skolearbeidet enn det jeg har vært før.

Ingvill, fulltidselev, 
forbedrer karakterer


– Året på ­Sonans har gitt meg gode studie­vaner og ­-venner. Studie­teknikkene jeg har lært, tror jeg kommer til stor nytte når jeg ­begynner å studere. I tillegg til at jeg har fått de ­karakterene jeg trenger, har skoleåret gitt meg flotte opp­levelser og gode erfaringer­.

Christina, 

fulltidselev, realfag


På Sonans fikk jeg troen på at jeg kan komme inn på drømme­studiet, og ikke minst får jeg hjelpen jeg trenger til å nå målet.

Emma, 
fulltidselev, realfagAnnonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no