ANNONSE

HANDEL & SERVICE

Bli ny 
i Hillevåg

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 11.10.2014

Bak fra venstre: Anne Lise, daglig leder Merete, Annefrid. Foran fra venstre: Karine og Jasmine.


Fakta:

Carpe Diem

HVA: 

Carpe Diem er en moderne frisør­salong for dame og herre. 

Salongen tilbyr klipp, brude­oppsett + sminke, fargebehandlinger, struktur­omforming, kur/massasje, hår- og ­hodebunnsanalyse, Straight’n Shine og produkter fra Tigi, KMS og kerastase


AKTUELL MED:

Tilbud fra KMS: 750 ml til 269 kr, 
og 2-pk m KMS dry wax til 259 kr. 

+ tilbud på Goldwell Roughman 
Cream paste, 169 kr full size, 
få med en 50 ml gratis.


HVOR:

Torgveien 23 i Hillevåg, vis-à-vis parkeringshuset på Kilden.


KONTAKT: 

Telefon 51 88 04 00


WEB: 

www.carpediem.as

Følelsen av fornyelse. Du lar fingrene gli gjennom det silkemyke håret og titter deg fornøyd i speilet. Endelig, tenker du og 
føler deg på topp.

Det er lite som slår hverdagsgleden av et nyfrisert eller farget hår. Enten du ønsker klipp, farge, permanent, utglatting eller brudeoppsett kan det sprudlende frisørteamet hos Carpe Diem salongen ta utfordringen. Det er på tide å bli den beste utgaven av deg selv.

Latteren sitter løst på Carpe Diem denne tirsdagsmorgenen. Vi drikker kaffe og slår av en drøs om bryllup, utglatting av brusete hår og fargetoner. Før vi går inn på de temaene er det kanskje greit å presentere disse livlige damene. I spissen har vi Merete Helgeland, som eier salongen. Hun har årevis med erfaring fra de store kjedene før hun bestemte seg for å gjøre det på sin måte. Merete elsker å være frisør og er kjempeglad for å jobbe sammen med dyktige venner og kollegaer. Det er derimot en ting Merete ikke liker... 
– Ja, ikke kall meg sjef, bryter hun ut. Ei av de andre damene står i andre enden av salongen og vasker håret på en en herremann, som nå er alene her med minst åtte damer.

– Ka sa du, sjefå, spøker ­kollega Anne Lise. Det er tydelig at ­Carpe Diem er et fristed hvor faglig 
dyktighet står høyt og stemningen er åpen og behagelig.

Personlige takkekort

– Det er ingenting som er kjekkere enn når kunden er fornøyd. Ofte til og med super-
fornøyd. Merete åpner et takkekort fra et brudepar. Kortet takker 
jentene på salongen for ypperlig service og nydelig oppsett. Den da ­vordende bruden og hennes forlover fikk oppsett og sminke fra Carpe Diem og var strålende fornøyde med resultatet.

– Det har vært mye brud i det siste, og mer blir det. Under disse helgene sørger vi for god ­musikk, friske frukter, sjokolade og snacks. Stemningen er alltid på topp. Er du med gifteplaner, kan det være lurt å booke time god tid på forhånd.

Finn din fargetone

Det er et spekter av nyanser å 
velge fra når du skal farge håret, men ikke alle er riktige. Du har kanskje hatt en fast farge i årevis, eller du ønsker å prøve noe helt nytt. Men hva er riktig? Kler jeg egentlig den blondfargen, eller bør jeg være så mørk?

– Ved fargevalg ser vi på om du er kald eller varm. Er du kald, skal du ha kalde nyanser som ulike lysnyanser og mørke farger uten rødt. Er du varm, kan du ha mye gylne og varme mørke farger. Det er ikke direkte feil å ha en annen nyanse, men du fremmer dine beste ansiktstrekk og hudfarge med å velge riktig. Dette farge-valget gjelder også for klær som sitter tett mot ansiktet.

– Hvordan vet jeg om jeg er varm eller kald da?

– Det ser vi.

– Hva er jeg da?

– Du er faktisk begge deler.

Dette betyr at jeg kan bruke både varme og kalde farger. Godt å vite. Vet du din hudtone?

Ta turen innom for rådgivning for å finne det ut.

Et mirakel for krusete hår

– For noen betyr hårfrisyren 
flere timers arbeid. Allikevel vil de fleste egentlig bare stå opp, fikse det kjapt, før en er klar til å erobre dagen, forteller Merete.

Nei, det det er ikke gøy å 
motvillig måtte tilbringe halve dagen med rettetanga. Er du en av dem som sliter med brusete hår eller uønskede krøller? Da har Carpe Diem to ulike alternativer for deg. Straight and shine, og Kerantinkur.

Straight and shine er supert for deg som virkelig vil ha et glatt hår. Det er en kjemisk ­behandling, som glatter håret permanent. Det må da vokse ut igjen.

Keratin-behandling er derimot genialt for deg som ikke ønsker en permanent fjerning av ­krøller. Dette er en naturlig pleiende kur som fjerner bruset i håret, uten å skade det. Håret ser sunt og ­naturlig ut og resultatet varer opptil 5 måneder.

Pleiende hårstyling 
til vinteren

Vinteren nærmer seg med stormskritt, og da behøver ­håret ekstra pleie. Spesielt etter en lang sommer. Tigi Hair ­Reborn er en fantastisk pleie- og styling­serie bestående av shampoo, balsam, kur, voks, lettere voks, olje og leave-in krem. Alle disse har aktive og pleiende ­ingredienser som ­jobber naturlig for håret ditt. Det er en stor fordel å kunne style håret med pleie. Serien har et eksklusivt design, og dufter riktig godt. Carpe Diem er en av få ­salonger i Stavanger som fører dette merket, så ta deg turen innom for å teste.

Velkommen

En ny frisyre, stuss, styling eller farge. Krøller eller rett hår. Carpe Diem gjør det du ønsker. Hvorfor ikke bli ny til jule­bordet eller bryllupet? ­Salongen ut­fører også fest­sminke til ­bryllup og fest. Du finner ­salongen ­vis-à-vis parkeringshuset på Kilden.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no