ANNONSE

HUS & HAGE

mutter med personlig oppfølging i hele prosessen


Nærkontakt av beste grad!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani og leverandøren


Publisert: 11.10.2014

B400


Fakta:

Mutter AS


HVA:
Selger hagestuer, solskjerming og varmepumper av høy kvalitet. Stor vekt på personlig kontakt i hele salgs­prosessen – og etterpå.


AKTUELL MED:
Høsten er her – vinteren står for døren. Kampanje for varmepumper er på gang.


HVOR:
Tanke Svilands gate 44, 
4007 Stavanger 


KONTAKT:
Telefon: 51 55 14 00

E-post: post@mutter.no


Daglig leder Eivind Kvarsnes

Mobil: 41 29 00 14

E-post: eivind@mutter.no


WEB:
www.mutter.no
www.brustor.no

Mutter AS er en liten bedrift som holder hus i Tanke Svilands gate 44 i Stavanger. De selger hagestuer, solskjerming og varmepumper. Produkter av høy kvalitet er helt fundamentalt for bedriftens virksomhet – i tillegg er de to partnerne enige om at det å bygge opp gode kundeforhold gjennom personlig kontakt er en forutsetning for suksess. Hos Mutter er det samme person som selger, monterer og sørger for service og oppfølging. Slik blir de på fornavn med alle kundene. Det skaper trygghet.

 

Mutter AS består av partnerne Eivind Kvarsnes og Pawel Piotr Malec. De to er alfa og omega i bedriften som setter særlig stort fokus på gode, nære kundeforhold. Eivind, som er daglig leder, sier:

– Vi prøver alltid å sette oss inn i kundens situasjon, og vi vet at det er lett å drukne i mengden som en liten kunde i et stort varehus, som kanskje ikke en gang har eget serviceverksted. Hos oss snakker kunden modellvalg gjennom hele kjøpsprosessen med den samme personen som kommer og monterer, og som senere står for all service og oppfølging. Vi vet hvor viktig det er med riktig montering og plassering av produktene, og vi har erfart at kunden foretrekker én kontakt som samtidig kan komme med nyttige råd.

Når oppdraget er over fra vår side, er det viktig for oss å ha en god magefølelse. Det får vi når vi har skapt et tillitsforhold der kunden har følt at vi bistår på en 
positiv måte i hele prosessen.

 

Anerkjent belgisk leverandør

Mutter AS har eksistert siden 
februar 2011, og de siste to årene har salgskontoret vært i Tanke Svilands gate. Bedriften består av de to eierne som følger kunden tett, og i travle perioder kan flere montører leies inn fra sam­arbeidspartnere. Og da settes høye krav til hvem som blir med på laget – en skal f.eks. være 
sertifisert for å kunne montere varmepumper.

Mutter har en solid produsent i ryggen. Det lille firmaet i 
Stavanger har norsk eneagentur for Brustor, et verdenskjent merke innen hagestuer og solskjerming.

 

Stilige, frittstående, motoriserte hagestuer

Lyst til å forlenge sommeren? Med Mutters sommer-/vinterhager kan du gjøre akkurat det – og bestemme selv hvor varmt du vil ha det. Du kan med noen få trykk åpne og lukke tak og vegger. Er det for kaldt, setter du på varmen, er det for mørkt slår du på lyset – alt ved å trykke på samme fjernkontroll.

Ønsker du å sitte ute når det 
regner, er det bare å ta ned taket. Hvis det blåser, er det bare å ta ned veggene, men la taket være oppe. Alt dette bestemmer du – kun ved et trykk på fjernkontrollen. Ønsker du glassvegger som kan åpnes, får du det også.

 

Hagestue B 200 
– selve flaggskipet!

En flott sommerstue. Tak laget av aluminiumslameller som kan roteres 160 grader. Taket er selvdrenerende, og vannet ledes vekk i skjulte renner og rør. Tak og 
vegger kan åpnes ved hjelp av fjernkontroll.

Med B 200 har du investert i glede og kvalitet. Hagestuen er kraftig konstruert, og tåler derfor røff bruk. Dette er sannsynligvis Norges kuleste hagestue – en unik løsning i et privat bomiljø, og for restauranter som ønsker flere gjester ved å servere ute hele året. Priser fra kr 59.000,-.

 

Hagestue B 300

Denne modellen har et PVC-tak som kjøres helt vekk. Vannet 
ledes vekk i skjulte renner og rør. 
Gjennomført høy kvalitet. B 300 kan utstyres meg vegger i anerkjent zip-teknologi. Veggene kjøres opp og ned ved hjelp av fjernkontroll – de kan også utstyres med vindu. Priser fra kr 44.000,-.

 

Hagestue B 400

Det som er litt spesielt med denne løsningen, er at PVC-taket går opp i et «møne». Taket tas opp og ned ved hjelp av en fjernkontroll. Vann ledes vekk i skjulte renner og rør. Fås i mange farger og kan utstyres med lys og varme. Også B 400 kan utstyres med vegger i anerkjent zip-teknologi. Priser fra kr 46.000,-.

 

Hold solen ute, men behold utsikten! Zip screen regulerer temperaturen 
gjennom vinduene

Eivind forteller: – Zip screen er vår løsning for et bedre inneklima og må ikke sammenlignes med tradisjonell solskjerming som markiser, lameller og persienner. Med vår screen utrullet foran vinduene beholder du utsikten samtidig som du unngår direkte oppvarming fra sola. Om vinteren fungerer skjermen som en ekstra isolasjon som holder varmen inne. Du kan faktisk spare inntil 15 % varmetap ut av vinduene, og kombinerer du dette med å heise skjermen opp på dagtid, får du i tillegg gratis varme fra solen.

Zip screen er utprøvd. Den er laget etter de strengeste standarder med 5 års garanti på motor og drivverk. Kombinerer du med en varmepumpe, så har du gitt et 
solid bidrag til å redusere dine kostnader og øke trivselen.

– Av annen utendørs solskjerming har vi også terrasse- og 
vindusmarkiser, pergolaer, parasoller og zip screen for takvindu, sier Eivind og henviser til mer info på hjemmesidene.

 

Lidenskapelig opptatt 
av smarte løsninger

Eivind startet med salg og montasje av varmepumper for 15 år siden og har brukt tiden godt til å skaffe seg et nettverk med gode kunder. Lang erfaring kombinert med lidenskap for energi-
økonomisering gjør Eivind til en levende sparebøsse.

De to kollegene i Mutter har montert mer enn 2000 varmepumper. De har erfaringen – de vet hva som skal til for å unngå 
irritasjon mht. synlighet, trekk, varmefordeling, støy og service. Og leveransen innebærer at du som kunde kan kontakte Mutter etter­på for mer hjelp og veiledning.

 

Øk trivselen og senk kostnadene med en Mitsubishi varmepumpe

God innetemperatur er viktig for et godt bomiljø. Riktig varmepumpe gir effektiv og økonomisk oppvarming av boligen.

Varmepumper fra Mutter er et trygt valg. Japanske Mitsubishi er kåret av svenske energimyndig-heter til å være den beste varmepumpen de har testet – best på pris og kvalitet. Mutter selger og monterer varmepumper over store deler av regionen – Stavanger, Sandnes, Sola, Tananger, Randaberg...

Har du varmepumpe fra før? Får du ikke tak i firmaet du kjøpte den av? Mutter overtar gjerne ansvaret for all service på din varme­pumpe.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no