ANNONSE

SPORT & FRITID

klatrefabrikken på mariero arrangerer aktive og uforglemmelige eventer for deg og din bedrift


Ta bedriften til topps med klatrefabrikken

Tekst: Helene Stenhaug


Publisert: 11.10.2014

Teambuilding med Rogland som lekegrind. Eirik Skjærseth (t.v.) og Harald Kleven ønsker velkommen til Klatrefabrikken.


Fakta:

Klatre­fabrikken

HVA: 

Klatrefabrikken er det mest innholdsrike klatresenteret i Rogaland og tilbyr et vidt spekter av muligheter. Alt fra klatring, buldring, kurs til bursdag, temabuilding og andre morsomme aktiviteter.


AKTUELL MED: 

Skreddersydde teambuildings eventer som passer alle typer bedrifter og anledninger.


KONTAKT:

Post@klatrefabrikken.no

Tlf 51 58 60 19


WEB: 

www.klatrefabrikken.no

Klatring er en av de raskest voksende idrettene i verden, og den er for alle. En perfekt aktivitet å utføre sammen med kollegaer og familie. Her blir det mestring, latter og aktivitet på høyt nivå. Terskelen for klatring er meget lav. Klatring er en aktivitet nesten uavhengig av alder og fysikk, forteller den engasjerte grunderen av Klatrefabrikken, Eirik Skjærseth.

Klatrefabrikken på Mariero har flere hundre kvadratmeter med ren klatrelykke. Her finnes buldrevegg, tau-vegg (Auto-belay), barneområde og til og med et lite styrkerom. Boltreplasen er stor, og det er blitt arrangert eventer for opp til 200 personer.

Senteret har også konferanserom og festlokale til disposisjon for kurs, bespisning og mingling. Klatrefabrikken har en rekke tilbud for både privatpersoner, grupper, familier, skoler, SFO, barne–
hage og bedrift. Her blir alle mann utfordret til en god treningsøkt, uansett fysisk form og nivå.

Stimulerende teambuilding

En bra teambuilding bør inneholde effektiv problemløsning og mye moro. Med klatring får du garantert dette, i tillegg til en god treningsøkt, høy mestringsfølelse og mental utfordring. – Læringskurven er bratt, med mye «lått og løye», bekrefter tiltredende daglig leder Harald Kleven. Han er selv en entusiastisk klatrer og har sett hvilken positiv effekt dette har på grupper som familie og bedrift.

– Her kan man gjøre noe sammen, i tillegg til en herlig treningsøkt. Man øver på problemløsning og skaper felles minner.

Harald forteller at det nesten ikke finnes noen grenser for hvordan en teambuilding kan arrangeres med klatrefabrikken. Du kan komme en kveld med dine ansatte eller ta en stor familiedag. Klatrefabrikken legger til rette for fullt aktivitetsprogram, tema, mat, kurs og eventuell transport.

Dette er arrangementet som kollegaene dine kommer til å snakke om lenge etterpå.

Julebord og faglig innhold i klatreveggen?

Hos Klatrefabrikken kan du kombinere trening og team- building med faglige foredrag

– Vi har arrangert en rekke t
emakvelder med stor suksess. Et eksempel er HMS-kurs, risikohåndtering, førstehjelp og kameratredning. Her tar vi eksempler fra klatreverdenen og appliserer til en trygg arbeidshverdag, enten det er landbasert eller offshore, forklarer Kleven.

Alle arbeidsplasser har behov for HMS-kursing, og hos 
Klatrefabrikken får du mulighet til å gjøre teori, mer praktisk og fysisk. De leier gjerne inn ekstern kompetanse innen fagfeltet om dette er ønskelig.

Har du behov for annen kurs–ing eller foredrag? Klatrefabrikken stiller med møterom, prosjektor og tavle. Etter klatring og kursing vil en fin avslutning på kvelden være middag og mingling. Klatrefabrikken arrangerer alt det praktiske for ditt event.

– I tillegg til klatring og kurslokaler, kan vi kan ordne med buss, middag og bevertning i våre lokaler. Du kan altså dra videre etter økten, eller bli igjen når dørene lukkes eksklusivt for dere. Her kan det fikses catering, dj og dans – hva enn du måtte ønske, informerer Harald.

Suksessfull familiedag

Ønsker du å gi noe som både kan glede dine ansatte, og hele familien?

– En familiedag på klatrefabrikken er en opplevelse for både store og små. Her kommer man og får gjøre noe sammen og blir utfordret mentalt og fysisk, sier Harald.

Du velger selv rammene. Du kan for eksempel komme inn en ettermiddag eller reservere en hel dag. Da kan fabrikken stenges av for dere.

Hvordan ser en typisk familiedag ut?

– Du bestemmer programmet, men her er det mye aktivitet på gang. En typisk familiedag kan være for eksempel å starte med et innføringskurs i klatring, før man slippes løs på veggene. Her er det er utfordringer i alle vanskelighetsgrader, enkelt eller vanskelig. Det er opp til deg, informerer klatreinstruktør Ian Hanson.

Utover klatring har Klatrefabrikken et drøss av aktiviteter å velge mellom.

– Vi legger vekt på leker og konkurranser alle kan gjøre sammen, for eksempel bruskassestabling, skattejakt og quiz. Bare fantasien setter grenser, sier Harald.

De legger også til rette for parallelle aktiviteter. Hva med litt voksen-tid og barne-tid? Kanskje far eller mor ønsker et avbrekk i programmet til å ta et brattkort-kurs?

–Vi kan arrangere parallelle aktiviteter for barna. Allikevel er det fellesskapet i familiedagen som er i fokus, sier Harald.

Ta klatringen ut!

For deg som er glad i frisk luft, kan klatrefabrikken arrangere alt fra klatring i nærliggende områder til alpine turer i inn og utland. – Rogaland har naturopplevelser og klatring i verdensklasse og vi kjenner til de magiske stedene. Både transport og overnatting kan arrangeres, sier Harald til slutt.

Hva ønsker du for din bedrift?


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no