ANNONSE

HUS & HAGE

flytting til eget hus, øket bemanning og 
nordens største takutstilling


Byggmester B.O.B. inviterer til åpningsfest fredag 17. og lørdag 18. oktober!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo PaganiPublisert: 11.10.2014

Finner du ikke de nye pannene her, kan du like gjerne legge torvtak. Velkommen til Nordens største utstilling av takpanner hos Byggmester B.O.B. i Ullandhaugveien 52, Stavanger.


Fakta:

Byggmester B.O:B. AS

HVA:

Den store takspesialisten med over 30 års erfaring innen skifting av tak på bolighus. Som kunde kan du være trygg på at taket er i de rette hender!


AKTUELL MED:

Har flyttet inn i eget hus med plass til en gigantisk takutstilling. Gode åpningstilbud på de to åpningsdagene fredag 17. og lørdag 18. oktober.


HVOR:

Ullandhaugveien 25, 4016 Stavanger.

God parkeringsplass like ved huset.


ÅPNINGSTIDER:

Hverdager: 07.00 – 15.00.

Lørdag etter avtale.


KONTAKT:

Telefon: 51 52 43 00

E-post: salg@byggmester-bob.no


WEB:

www.byggmester-bob.no

www.facebook.com/byggmesterbobas

Byggmester B.O.B. er Nordens fremste spesialist innen rehabilitering og skifte av tak på private bolighus. Etter mange år langs riksveien i Hillevåg, har takspesialisten nå flyttet rett opp til Bekkefaret – der låsesmed Marvik har holdt hus de senere årene. Adressen er Ullandhaugveien 25, og det er her den store åpningsfesten forgår helgen 17./18. oktober.

– Huset har gjennomgått en ­skikkelig forvandling, og vi har gjort vårt ytterste for å skape en helt unik utstilling av takstein, sier Bernt Morten Birkedal, som er daglig leder i Byggmester B.O.B.

– Det er brukt både tid og ­penger på en omfattende ­oppussing i flere etasjer, men nå er vi ferdige, og vi er veldig godt fornøyd med resultatet.

Det er ikke rart. Huset fremstår nå med klar identitet på ­fasaden, og det store, oversiktlige utstillings­lokalet har plass til ­nærmere 
50 sorter takstein med 6 varianter av overflate – fra ubehandlet til høyglans. ­Leverandører er de mest anerkjente takstein­produsentene i Europa, så her er det bare å velge blant det som ­finnes av aktuelle panner for ditt tak!

Velkommen på åpningsdagene:

Fredag 17. oktober 
kl. 12.00 – 18.00.

Lørdag 18. oktober 
kl. 11.00 – 15.00.

Byggmester B.O.B. har ikke bare Nordens største tak­utstilling å by på. Du kan velge mellom flere ­typer åpnings­tilbud hvis du ­bestiller nytt tak i ­løpet av de to åpnings­dagene. Da får du på ­kjøpet ­gratis takrenner i ­aluminium eller ­gratis pipeinndekning. Dermed ­sparer du 8000-12.000 ­kroner. Du kan i stedet velge 10 % 
rabatt på sort glassert takstein fra den danske produsenten Randers Tegl dersom du heller ønsker det.

Byggmester B.O.B. trenger også hjelp til flyttingen, og ­Morten Birkedal kan røpe at alle som er innom på åpningsdagene, kan fylle opp privatbilen sin med så mye takstein de får plass til fra det ­gamle kontoret for bare 500 ­kroner. 
Dette gjelder ikke skifertakstein ­eller H-panner.

– Det er mange som har noen taksteiner som har blåst av, skal bygge et tilbygg eller bare vil ha noen takstein i reserve. Da kan de komme innom oss og gjøre et kupp på stein vi har på lager, sier Birkedal.

På åpningsdagene vil flere anerkjente leverandører av takstein presentere sine produkter.

Og Haldor i buå er tilbake!

Arnt Haldorsen, eller Haldor i buå som han ble kalt, er en ­levende legende i Hillevåg etter mange tiår med pølsesalg nede på riksveien. Nå har han rundet 80 år, men det holder ham ikke tilbake når det skjer viktige ting i bydelen. Haldor serverer pølser hos Byggmester B.O.B. under ­åpningen – gled deg! Det vil dessuten bli servert både forfriskninger, kaffe & kaker.

Ny selger på plass hos B.O.B.

Det går fortsatt svært bra med virksomheten til Byggmester B.O.B. Antall nye tak som legges i året har stabilisert seg på rundt 220, og det gir klar førsteplass blant alle takleggerne i Norden – med solid margin til nummer 2.

For å kunne møte alle forespørsler på en forretnings­messig god måte, er nå staben hos B.O.B. styrket med en ny selger. Rolf Arne Jonassen er på plass ved sin kontorpult i det store utstillings­lokalet, og med hans 30 års ­erfaring i byggebransjen er han en god tilvekst til bedriften.

Bygget på kompetanse og kvalitet

Daglig leder Bernt Morten ­Birkedal er ikke i tvil om hvorfor bedriften har hatt suksess.

– Vi er fagarbeidere som setter vår ære i å gjøre en god jobb. Vi har kunnskaper og erfaring som garanterer for seriøsiteten i det vi holder på med. Alle som jobber i byggebransjen, kan sette inn vinduer og dører – men når det kommer til tak, er det helt andre krav som stilles. Vi kan regelverket, vi har kompetansen som skal til – og derfor kan vi jobbe langsiktig med tanke på å betjene også neste generasjon hus­eiere. Og dagens kunde kan være ­sikker på at vi er her fortsatt i fremtiden, hvis ting skal ­fikses på eller det oppstår lekkasjer. ­Mange små, nyetablerte firma som fungerer som døgnfluer i korte perioder, har ikke det som skal til for å ta ansvar for et nytt tak.

Billig kan bli dyrt

– Når det gjelder pris på nytt tak, bør en alltid huske at et billig tilbud kan være et farlig kjøp, sier Bernt Morten.

– Sjekk at firmaet som står bak, har alt sitt på det tørre mht. mesterbrev, ansvarsrett – og ikke minst kyndig bruk av stillaser. Tenk hvis noe skjer!

Det er huseierne som er ansvar­lig dersom noen ­faller ned fra ­taket eller skader seg ­under ­arbeid hos dem, da de blir ­definert som byggherre hos myndig­hetene. Bruker du ­Byggmester B.O.B. – et seriøst firma med alle ­papirene i orden – tar vi det ­ansvaret. I ­tillegg kan huseier føle seg trygg på at ­norske regler mht. tarifflønn, forsikringer etc. følges. Vi ­bruker mye penger på å hele tiden holde oss i toppen og gjøre ting riktig, og dette koster selvfølgelig. Så vi kan ikke alltid konkurrere på pris, men et tak levert av oss er et premium ­produkt, det vil si at du får en fast pris som vi ­alltid ­holder, i tillegg til at vi kun ­bruker de beste produktene! At taket blir lagt ­etter ­forskriftene og ser flott ut etterpå, er en ­selvfølge.

Det er jo litt rart at når folk ­velger å bruke penger på et nytt bad på 10 kvm, ønskes alle godkjenninger fra for eksempel rørlegger og elektriker. Men når det gjelder et tak på 150 kvm som tross alt dekker hele huset, da tar man ofte det billigste tilbudet man får – uten å sjekke at de som får jobben, er seriøse. Det kan svi da lekkasjer i ettertid kan koste flere hundretusen!

Som far, så sønn…

Byggmester B.O.B. har røtter tilbake til 1982 da gründer Bernt Olav Birkedal fikk sitt mester­brev og startet for seg selv. ­Firmaet har stort sett kun lagt tak siden 1995.

I 2012 overlot Bernt Olav ­roret og den daglige ledelsen til sin sønn, Bernt Morten. Han har gått gradene via sommerjobb som 11 åring, til hjelpearbeider, tømrer med fagbrev, prosjektleder, og nå daglig leder. Bernt Morten er også i full gang med mesterutdanningen, og har kort tid igjen før han også kan få den gjeve tittelen Byggmester. Dette er en dokumentasjon på kunnskap og ferdigheter i å drive et firma i byggebransjen.

– Alt vi gjør her i firmaet er spisset inn på å gi kunden et best mulig produkt og en god opp­levelse, og det er ikke mulig dersom de som driver firmaet ikke har den rette kompetansen og holdningen, sier Bernt Morten.

At far & sønn har gjort mye ­riktig og bygget opp et godt og veldrevet firma, kan ingen nekte for!

Kjapp responstid –

og nytt tak på en uke

Bernt Morten har ingenting imot å lette litt på sløret: – En av ­årsakene til vår suksess er at vi alltid er flere personer på plass på rivingsdagen. Dermed blir taket tett allerede samme dag, og vi unngår fare for ­lekkasjer med påfølgende fukt­problematikk. Dermed kan vi også skifte tak uansett årstid. Gjennom­snittlig arbeidstid på de fleste oppdrag er 5–7 arbeidsdager. 
Andre viktige suksesskriterier er fast pris og fornøyde kunder som blir våre ambassadører, slik at de uten å nøle anbefaler ­Byggmester B.O.B. til andre, sier 
2. ­generasjons Birkedal.

Setter sitt preg på trafikken i regionen

De som er ute og kjører bil med jevne mellomrom, kan ikke unngå å legge merke til at ­Byggmester B.O.B. stadig er ute på oppdrag, og de 13 røde ­bilene setter definitivt sitt preg på trafikk­bildet.

Ta kontakt for befaring og prisoverslag!

På tide med nytt tak? Kjører du til Byggmester B.O.B. sitt nye hus, er det bare å parkere like utenfor døren. Du blir tatt godt imot, og over en kaffekopp kan praten gå mens du også får se demo-film om legging av tak på TV-skjermen.

– Vi kan komme hjem til deg for å se nærmere på huset, vi hjelper deg å velge riktig tak og vil gir deg et seriøst prisoverslag. Og innimellom kan du hele ­tiden følge oss på Facebook for å bli oppdatert mht. gode tilbud, sier Bernt Morten til slutt.

Gode ­grunner til å velge 
Byggmester B.O.B.:

• Gratis befaring

• Stor kapasitet – rask respons

• Mesterbrev, sentral­godkjenning og medlem av NHO 

• Egen butikk og utstilling sentralt i Stavanger 

• Over 30 års erfaring i faget

• Nordens fremste ­spesialist på tak­renovering

• Oppdrag til avtalt pris

• Fra mindre reparasjoner til komplette takskift Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no