ANNONSE

HUS & HAGE

Lyset finner du på Sola

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Susan Jane McLinden, leverandørerPublisert: 25.10.2014

Prosjektleder Roger Fuglestad og daglig leder Tonje Rasmussen Seland hos Rasmussen Elektro.


Fakta:

Rasmussen Elektro

HVA:

Belysningsbutikk med solid fag­kompetanse. Egne elektromontører for installasjon. Stort utvalg av lys­kilder – all slags pærer og lysrør.


AKTUELL MED:

Hjemmebesøk for privat og bedrift, stort butikkutvalg, elektrikere til ­installasjon, og ny kvalitetsrik julepynt.


HVOR:

Solakrossvegen 8, Sola. 
Gratis parkering like utenfor døren.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag, tirsdag, onsdag 

og fredag kl 10.00 – 16.30

Torsdag kl 10.00 – 18.00

Lørdag kl 10.00 – 15.00


KONTAKT:

Telefon: 51 65 65 33

E-post: butikk@rasmussen-elektro.no


WEB:

www.rasmussen-elektro.no

Lys skaper stemning. Du velger belysning for å kunne se, få en følelse av rommet, og dekorere. Hvilken type lys vil du ha?

– De fleste ønsker seg generelt sett mer lys. Hvilken type belysning er helt individuelt etter personlig smak og behov, forteller Tonje fra Rasmussen Elektro. Er du på jakt etter den perfekte belysningen for din bolig eller arbeidsplass? Hos Rasmussens Elektro på Sola finner du både butikk og elektroavdeling. Butikken byr på et rikt utvalg belysning for enhver smak, og elektroavdelingen består av svært dyktige fagkonsulenter og elektrikere.

La det bli lyst! Belysning er praktisk, pent og helt nødvendig. Den gode følelsen av å skru på stemnings­lyset i stua en mørk vinterkveld. Eller den ­praktiske delen som gir deg optimalt arbeids­lys til hjemmekontoret ­eller kjøkkenet.

Du ønsker gjerne ulik belysning til de forskjellige rommene i din bolig; kjøkken, bad, entré, stue, soverom. Hvert rom har sine funksjoner og stemninger. Lys er ikke bare en prioritet, men også prikken over i’en når det kommer til interiør og dekor.

Hvordan velge riktig belysning?

Det er ingen fasitsvar ved valg av lys. Du kan selvsagt finne inspira­sjon i interiørmagasiner, men det viktigste er å stille deg selv noen spørsmål. Hva er det jeg ønsker å belyse? Er det generell belysning som er viktigst, og i så fall vil jeg ha den mest mulig skjult, ­eller som en del av ­interiøret? Har vi spesielle lysbehov i ­boligen? ­Eller er det kanskje noe av vegg­kunsten det hadde vært fint å belyse?

Uansett behov vil de dyktige konsulentene hos Rasmussen Elektro hjelpe deg å finne svaret.

– Alle har individuelle behov. Det første vi spør deg om er hva du selv foretrekker. Deretter ser vi på muligheter i boligen din, og gir råd om belysning som en del av interiøret, forklarer Tonje Rasmussen.

Rasmussen Elektro består av flere konsulenter og en rekke fagfolk. Her får du hjelp til å planlegge belysning i både nye og ­eldre boliger, samt arbeidsplasser.

Hjemmebesøk

Har du en ny bolig, eller skal reno­vere et eldre hus? Vil du ha ny belysning på arbeidsplassen? Eller er du rett og slett lei av å ha for lite lys?

– Mange ønsker å oppfylle «mer lys» posten både i gang, sove­rom, stue og kjøkken, forteller Tonje.

Dette er deres ekspertise. Avtal et hjemme- eller bedrifts­besøk med en eller flere av de ­dyktige fagfolkene. Tonje og hennes ­kollega Roger har lang erfaring og utdanning innen fagområdet. Roger er prosjektleder på installasjon. Han planlegger punktene og ser på tegningene dine. Tonje konsulterer gjerne på stil og ­interiør. Hun driver også ­butikken sammen med sin far, Jan Inge.

Butikken gir deg et over­veldende utvalg, og Rasmussen Elektro har elektrikere som kan utføre installasjonen.

– Hos oss kan du få alt fra a til å innen belysning. Du velger selv om du vil bestille konsulent innen installasjon og interiør, ­eller komme innom for kjøp av en lampe. Planlegging, tilrettelegging og effektivisering er høyt prioritert hos oss, sier Tonje.

Bare en lyspære?

Du må ikke ha et stort lysprosjekt eller ny bolig, for å ha glede av Rasmussen Elektro. Her kan du også komme og finne en ­enkel lampe eller lyspære. Apropos lyspærer, de har muligens ­regionens største utvalg. Et slik utvalg er godt å ha, men det er ikke lys­pærene som stjeler oppmerksomheten i denne butikken. Her er det lyskunst fra ende til annen. Enten du ønsker rålekre lyse­kroner ­eller en høyst ­moderne lampe. Her er noe for enhver stil og fra ulike ­tider. Fra det ­moderne og urbane til det klassiske.

– Vi legger vekt på det ­norske og nordiske designet. Ellers har vi en del italiensk, og et variert utvalgt fra internasjonale ­designere, sier Tonje.

Vet hva som er kvalitet!

Kvalitet er noe som må ­kjennes. Rasmussen Elektro har fått ­kjenne på det i hele 26 år, da de ble etablert. Familiebedriften ­begynte som elektrobedrift i 1988, og butikken kom så i 1990. Det er altså 24 år siden butikken ­åpnet dørene for første gang.

– Vi håndplukker alle våre lamper. Med årevis erfaring vet vi hva som er bra kvalitet og ikke. Det går ikke nødvendigvis på pris. Du kan like gjerne få bra kvalitet ned til noen hundre­lapper, forklarer Tonje.

Butikken på Sola har rikt utvalg i alle prisklasser. Du finner alt fra «småplukk» som natt­lamper og lyspærer, til store flotte designer lamper. Utvalget må nesten oppleves, så ta turen til Sola sentrums utkant for nye, lyse ideer.

Lys opp i mørket, 
bring julen frem

Mye av julens stemning ­skapes av nettopp lys. Derfor har ­Rasmussen Elektro bestemt seg for å ta inn et eksklusivt sortiment av julebelysning. Her ­finner du lysestaker, stjerner og lys­lenker av høy kvalitet – til en god pris.

– Vi har fokusert på et stilrent og kvalitetsrikt design i fint ­metall. Poenget er at det skal gli pent inn i interiører, og ikke minst – vare i generasjoner, ­avslutter Tonje.

Kom innom!

Enten du ønsker en ny lampe, julelys eller full lyspakke til din nye bolig, er Rasmussen Elektro stedet for deg. Her går kvalitet og høy kompetanse hånd i hånd, sammen med tillit og stil.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no