ANNONSE

KULTUR

lions salgsmesse 8. november


Noe for enhver smak

Tekst: Randi Sørensen

Foto: Lions


Publisert: 25.10.2014

Lions club Stavanger Gyda er en gjeng ivrige damer som siden 1989 har brukt noe av fritiden til å engasjere seg i inntektsbringende aktiviteter. Først og fremst for lokalmiljøet, men også nasjonale og internasjonal prosjekter. Midlene som samles inn går uavkortet til å yte humanitær hjelp.

Lørdag 8. november kl.11.00 i Madla Bydelshus er det duket for årets salgsmesse.

Det er LC Gyda som står bak, og hjemme har bordene lenge bugnet av mengder med glass og flasker med lekre kulører og spennende innhold.

Dypt røde, gyllengule og grønt. Tomater, rognebær, paprika, aronia­bær og mye mer i foredlet tilstand.

Dette er en aktivitet som alle damene i LC Gyda bidrar med. Flittige hender er i sving gjennom hele året. Her er mange flotte bruksting til store og små. Mariusgensere til barn, sokker, tøfler, forklær/grytelapper, handle­nett og lignende er nå klare for årets salgsmesse.

Kjekke aktiviteter for barn med lyn lotteri og katta i sekken.

Kafeteria med mye god hjemmelaget mat:

Når høsten kommer, gleder de glade damene seg til å komme ut for å sanke alt naturen kan gi dem av bær, frukt og lignende. De ­koker geleer og syltetøy. De safter all slags bær. De sylter gresskar, grønne tomater for­uten lager de spennende urteoljer m.m. Det blir også salg av hjemmebakte småkaker, kjeks og lefser.

Inntekt til gode formål

I tillegg til å arbeide for syke og eldre, prioriterer Lions lokalt å ­arbeide for barn og unge. ­Lions har et undervisningopplegg; MITT VALG. Et holdnings­skapende klassemiljøprogram som kan følge barna gjennom hele utdanningsløpet fra barnehage til videregående skole. Et av de ­viktigste målene er å gi barn og unge grunnlag for å kunne ta selvstendige og gode valg når de kommer opp i krevende situasjoner.

For klubben er det givende og ikke minst viktig å kunne bidra med hjelp til de som trenger det !! sier de friske damene i Gyda og ønsker velkommen til salgsmesse på Madla Bydelshus, lørdag 8. november kl 11–13.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no