ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

– Dette har vi gjort før

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Susan Jane Mclinden


Publisert: 08.11.2014

ALERIS: Oppe fra venstre: Allan Larsen (ortoped), Odd Larsen (anestesilege), Georg Panczel (plastikkirurg). Nede fra venstre: Sheila Fevang (hudlege), Tone Lunde (gynekolog), Katarina Zak Stangeland (hudlege).

Fakta:

Aleris ­Medical

Hva: 

Eneste private helseaktør som tilbyr hele bredden i ­pasientforløpet; fra ­diagnostikk og utredning til behandling og oppfølging. Norges største sykehus innen overvekts­kirurgi og har landets eneste private kreftsenter, dit pasienter kommer fra hele landet.


Aktuell med: 

Nytt medisinsk senter og sykehus i Stavanger 


Hvor: 

Jåttåvågveien 7, 4020 Stavanger, 
like ved Stadionparken. 


Kontakt: 

51 57 75 50 


Web:

www.aleris.no/stavanger


Facebook: 

Aleris Helse, Stavanger

Aleris er et av Skandinavias ledende private helse- og omsorgsforetak, og har endelig åpnet sitt medisinske senter og sykehus ved Stadionparken i Stavanger.

I mai åpnet topp moderne ­Aleris dørene i Stavanger, som det femte medisinske senteret og syke­huset på landsbasis. Aleris er kanskje nytt for oss ­rogalendinger, men har for lengst vunnet ­Skandinavias tillit, og hjulpet tusen­vis av mennesker siden oppstart i 2005.

–  Her får du ypperste kvalitet fra alle ledd. Glem ventetiden, og få time på dagen, melder leder av Stavanger-avdelingen, Hanne Barkved.

Vi blir mer og mer bevisst på vår egen helse, og vårt eget liv. Vi ønsker den beste servicen, den beste hjelpen, og selvsagt – de beste resultatene.

Enten du er syk, frisk eller ønsker en generell helsesjekk, er det mange fordeler med et privatsykehus og medisinsk avdeling, som Aleris. Den største er kanskje at de har tid til deg. Du blir hørt og ivaretatt.

– Vi er stolte av å kunne tilby effektiv behandling og kvalitet i alle ledd. Slik vil vi alltid ha det. Øker etterspørselen, øker vi også ressurser. Totalt har ­Aleris i ­Stavanger nå 23 med­arbeidere. Legegruppen består av to hudleger, to hjerteleger, gynekolog, allmennlege, ortopeder, generell kirurg og plastikkirurg. Aleris i Stavanger har egen anestesilege ansatt på heltid som sammen med et kompetent team, tar i mot våre kunder, sier Hanne.

Følger deg – hele veien

Å fly rundt hele byen til ulike spesialister, kan få en til å føle seg som en kasteball.

Hos Aleris er all kunnskap og ekspertise samlet under ett og samme tak, og ordet ventetid er bortimot ikke-eksisterende. ­Ønsker du rask behandling av topp kvalitet? Deg og din helse i ­fokus? Da er du kommet rett sted.

Aleris i Stavanger er delt opp i to avdelinger. Medisinsk senter og sykehus.

Sykehuset består av dag-kirurgi innen ortopediske operasjoner, gene­rell kirurgi og plastikk ­kirurgi. Det medisinske senteret består av allmennleger og spesialister.

– Enten du ønsker ny allmennlege, fast gynekolog eller hjelp til langvarig behandling, så kan vi følge deg hele veien. Aleris er ikke noe nytt konsept, vi har lang er­faring og solid kvalitetssikring. Ja, dette har vi gjort før, smiler Hanne.

Hva kan jeg få hjelp til hos Aleris i Stavanger?

Hos Aleris kan du få time på dagen, både hos allmennlege og spesialist. Her finner du en oversikt over legene og tilbudene. Du kan lese mer utfyllende på Aleris sine nettsider. Her kan du også bestille time og stille spørsmål.

Allmennlege

Trond Oliversen er allmennlege ved Aleris i Stavanger. Han kan hjelpe deg med de aller fleste symptomer, plager og bekymringer, og henviser deg videre til spesialist hvis det blir nødvendig.

Hjertelege

Hvordan står det til med hjertet ditt?

Ifølge Folkehelseinstituttet ble rundt 320 000 nordmenn utredet eller behandlet for hjerte- og karsykdommer i fjor.

Trygve Brügger-Andersen og Volker Pönitz er hjerteleger hos Aleris i Stavanger. En hjertesjekk hos de erfarne spesialistene vil avdekke om du har forhøyet ­risiko for utvikling av hjerte- og karsykdom. I så tilfelle vil du få tilbud om videre oppfølging og behandling.

Gynekolog

Tone Lunde er gynekolog hos Aleris, Stavanger.

– Hos meg slipper du ­hen­visning fra fastlege, og vi får mulig­het til å avtale fast opp­følging om dette er ønskelig. Det er heller ingen ventetid, og du får raske svar på prøvene, sier Tone.

Tone gjør alt innenfor gyne­kologi, men kanskje den aller viktigste oppgaven er å forhindre livmorhalskreft.

– Alle bør ta celleprøve hvert andre eller tredje år fra du er 25 til du fyller 70, sier hun.

Aleris har også topp ­moderne 3D ultralydapparat til bruk ved svangerskapskontroll. Har du spørsmål? De kan du sende inn via Aleris sine nettsider ­under gynekologi.

Hudleger

Sheila A. M. Fevang og Katarina Zak Stangeland er Aleris sine erfarne hudleger. De utreder og behandler både kroniske og akutte hudsykdommer som akne, rosacea og eksem, samt diagnosering av solskader og hudkreft. De kan også hjelpe med mer kosmetiske problemstillinger, i forhold til hudproblemer.

– Vi har den mest moderne karlaseren på markedet, forteller de.

I tillegg til hudkreft gjør hudlegene en viktig jobb med å diagnosere føflekkkreft.

– Vi er glad for å benytte oss av markedets fremste teknologi her på Aleris. Vi bruker blant ­annet Fotofinder som er en ­digital føflekks­undersøkelse av hele kroppen. Er du i tvil over en føflekk som har endret seg? Da er det lurt å ta en sjekk av hele kroppen, sier hudlegene.

Ortopedi

Allan Larsen er ortoped i full stilling ved Aleris sykehus i Stavanger. I tillegg er det tilknyttet flere ortopeder i deltidsstilling med forskjellig type spisskompetanse.

– Helse Vest har inngått en stor avtale med Aleris innen orto­pediske operasjoner. Dette inne­bærer at pasientene kan velge Aleris under ordningen «Fritt sykehus­valg». Dette betyr mye for våre pasienter da de slipper ventetid, og kun betaler egen­andel som ved offentlige sykehus. Vi utfører også private ortopediske operasjoner, sier Allan.

Plastikkirurgi

Aleris sine plastikkirurger ut­fører blant annet operasjoner på øye­lokk, mage og bryst.

Ved Aleris i Stavanger tilbys det i tillegg

Utredning og behandling av åreknuter, brokk, hemorider og vaksinering, som reisevaksine og influensavaksine. For mer utfyllende info og spørsmål, sjekk ut ­nettsiden.

Bestill time i dag!

Lurer du på noe, eller ønsker time hos en av Aleris-legene? Da kan du enten ringe å bestille time. Telefonen er faktisk åpen helt til 20.45. Eller du kan sende en henvendelse eller spørsmål via deres nettsider. Du vil motta svar fortløpende. Velkommen til et unikt og topp moderne tilbud.

Hva er Aleris?

Aleris er et av Skandinavias ledende private helse- og omsorgs­foretak. Virksom­heten har stor bredde og omfatter sykehus og medisinske sentre, barnevern, psykisk omsorg, BPA, eldreomsorg og tilbud til funksjonshemmede.


Visste du

...at navnet Aleris kommer fra det latinske «alere» som betyr å gi pleie og omsorg, hele og ernære.Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no