ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

klepp apotek er blitt et begrep i regionen


Stort tillitsforhold – fornøyde kunder!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paolo Pagani


Publisert: 08.11.2014

Velkommen inn til Klepp Apotek, sier (f.v.) farmasøyt under opplæring Monica Dehelean, apoteker og daglig leder Dung Nguyen og farmasøyt Linn Sarah.


Fakta:

Klepp ­Apotek

HVA:

Klepp Apotek er et privateid apotek som inngår i kjedekonseptet Ditt ­Apotek. De tre ansatte har markert seg i regionen med gode fag­kunnskaper og personlig service som gir et tillitsforhold til kundene.


AKTUELL MED:

Også apotekene har tilbud! Klepp Apotek gir nå rabatter på viktige produkter for sesongen. Og farma­søyt Linn Sarah er tilbake på jobb etter tiden på Tvedtsenteret.


HVOR:

Sentrumsgården på Klepp – ­
adressen er:

K.K. Kleppes veg 6, 4352 Kleppe


ÅPNINGSTIDER:

Daglig åpningstid er nå utvidet med én time.

Mandag – fredag kl 09.00 – 17.00

Lørdag kl 10.00 – 15.00


KONTAKT:

Telefon: 51 42 11 60

E-post: klepp@dittapotek.no

Daglig leder Dung Nguyen

E-post: dung.duc.nguyen@lyse.net

Et apotek er et apotek er et apotek… Feil. Riktignok er mange av produktene helt like uansett hvilket apotek du besøker, men de personlige relasjoner som eksisterer mellom kunde (pasient) og farmasøyt, vil variere fra sted til sted. Klepp Apotek har bygget opp et tillitsforhold som kundene vet å sette pris på. Kunden møter forståelse for sin private situasjon, og man føler seg så personlig ivaretatt av dyktige fagfolk at man kommer igjen og igjen.

God helse er viktigere enn alt annet. De som jobber i Klepp Apotek setter egen fagkunnskap i fremste rekke, og de holder seg hele tiden oppdatert på nye produkter og medisiner. Reseptmedisiner er høyst personlig – du skal være sikker på at farmasøytene kan sitt fag og at du dermed får det du skal ha. Og du skal få all nødvendig hjelp, slik at du er sikker på hvordan medisinen skal brukes når du kommer hjem.

Med dette utgangspunktet har Klepp Apotek fått en stadig større kundekrets i sitt nærområde.

Fire år til jul

Daglig leder i Klepp Apotek er apoteker Dung Duc Nguyen, som har 18 års erfaring i faget. Han fullførte sin utdannelse i Oslo i 1996 og praktiserte som farmasøyt i 9 år. Etter det har han vært apoteker i i 9 år, og her i distriktet ble han i 2007 daglig leder for Ditt Apotek i Tvedtsenteret på Forus. Dette er en privateid norsk kjede, og på Forus gikk det så bra at Dung Duc Nguyen utvidet virksomheten ved å etablere Klepp Apotek, som er en del av samme apotekkjede.

– Vi åpnet her på Klepp før jul i 2010, sier Dung.

– Dermed går vi mot 4-års jubileum om en måneds tid, og hva som da skjer, skal vi komme tilbake til her i Lokalavisen. Følg med, følg med!

Lett tilgjengelig beliggenhet i Klepp sentrum

Det er uhyre lett å finne frem til det blide personalet i Klepp Apotek. Like før riksveien fører deg inn i det mest sentrale området i Klepp (hvis du kommer nordfra) møter du Solavegen og Klepp Rådhus på høyre hånd. Rett over gaten for rådhuset ligger Sentrumsgården, og der – med Rimi og Europris som nærmeste naboer – finner du Klepp Apotek med stor gratis parkeringsplass like utenfor døren. Lettvint og greit, altså – også for deg som vil trille inn med barnevogn.

Høy grad av personlig service

De fleste av oss er litt sjenerte når det kommer til personlige, kroppslige detaljer. Det er ikke like lett for alle å brette ut om fysiske og psykiske forhold til «hvem som helst». Personalet ved Klepp Apotek har på en blid og imøtekommende måte blitt kundenes fortrolige, og ved å vise seg tilliten verdig er det bygget opp nære kunderelasjoner. Det blir en «vinn-vinn» situasjon som begge parter er tjent med i lengden. Kunder som opplever kort ventetid og at de blir profesjonelt ivaretatt, kommer tilbake. Sånn er det bare.

– Det er også foretatt en markeds­undersøkelse om apotekene i distriktet, forteller Dung.

– Vi er stolte av at både ­apoteket i Tvedtsenteret og Klepp Apotek fikk gode tilbake­meldinger og meget høy score på personlig service.

Linn er tilbake

Og apropos personlig service, farmasøyt Linn Sarah har vært tilknyttet Klepp Apotek fra starten i 2010. Hun er kjent for å ha god kundekontakt og være svært behjelpelig i sin fremtreden. ­Flere av hennes faste kunder har i den senere tid spurt hvor Linn er blitt av, og Dung kan nå fortelle at etter å ha hjulpet til på Tvedtsenteret et halvt års tid, er Linn nå tilbake på Klepp. Hun er glad for å kunne ta imot både gamle og nye kunder.

E-resepter – et viktig fremskritt

Nå trenger du ikke gå innom fastlegen for å få resept – det er nok å ta kontakt på telefon eller e-post. Legen legger så en e-resept inn på nettet, på en database for alle leger og sykehus. Så kan et hvilket som helst apotek gå inn på nettet, hente resepten og finne frem riktig medisin.

Det betyr at uansett hvor du bor i landet, kan medisinen hentes på Klepp Apotek. Greit å vite for alle som skal besøke familien på Klepp i julen!

Leverer på døren

– En ekstra service fra Klepp Apotek er utkjøring av tunge varer. Det kan være inkontinensprodukter, ernæringsdrikke og annet som kommer i store kolli det ikke er lett for alle å få med seg. Vi bringer produkter og utstyr hjem til kunden, sier Dung – og legger til: – Denne tjenesten koster ingenting ekstra. Det er bare hyggelig med en kjøretur i det flotte Jær-landskapet.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no