ANNONSE

HANDEL & SERVICE

Julekuppet gjør du i Kina…!?

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Paolo Pagani


Publisert: 08.11.2014

Anette Skretting ønsker velkommen til en rimelig og hyggelig handel hos Zaza.


Fakta:

Zaza

Hva: 

Interiør- og gavebutikk med svært 
gode priser. 


Aktuell med: 

Anette Skretting som ny eier, og julegaver innen interiør, tilbehør 
og velvære


Hvor: 

Veibeskrivelse: Rett ved Øksnevad­porten togstasjon. Du passerer inngangen til Zaza før parkerings­plassen. Det vil stå gatebukker på veien når butikken er åpen. Bedre skilting til butikken er på vei. 


Kontakt: 

Anette Skretting, 408 42 262


Åpningstider: 

Onsdag/torsdag 10–19

Lørdag/søndag 12–18

Utvidet åpningstid kan forekomme 
om det er mange kunder. 


Nettbutikk: 

www.zaza.no (sender til hele landet)


Sosiale medier:

Facebook: zaza – stilen for de fleste

Instagram: zaza_oksnevad

Ikke direkte Kina, men nesten. På Orstad finner du Rogalands svar på Asias lave priser og eksotiske utvalg. Zaza heter denne fantastiske butikken som har kuttet mellomleddet for å bringe deg kvalitetsinteriør og helseartikler til meget fornuftige priser. Forbered deg på å bli sjokkert og inspirert. Det er ingen tvil om hvor julehandelen går i år.

– Ja, her er det noe for alle, smiler Anette. Hun stråler idet hun viser meg gjennom den store interiørbutikken like ved Øksnevad stasjon. På utsiden ser Zaza ut som et koselig hus, med fine utedekorasjoner. På innsiden åpnes en ny verden. Jeg har vanskelig med å få med meg alt, her er det utvalg fra ende til annen.

Bare for tre uker siden ble Anette den nye eieren av Zaza. Butikken er en litt skjult perle og skatteskiste. Skattekartet er tilgjengelig for alle.

Finn din stil

Enten du har lagt din elsk på den romantiske stilen, eller har valgt en klasissk eller røff look til din bolig – så finner du sannsynligvis noe her.

– De forrige eierene var veldig opptatt av at stilen skulle være for alle, og dette vil jeg selvsagt videreføre. Datteren min på 15 år har plukket ut flere ønsker til jul, og en dame i 70-årene var innom og falt pladask for butikken. På åpningsdagen min var over hundre kunder på besøk, og jeg tror alle fant noe de likte. Det er med andre ord noe for enhver smak.

Unik service og herlig lave prislapper

Når du kommer inn til Zaza, vet du ikke helt hvor du skal begynne. Jeg skal gi deg et tips. Begynn med å se på en prislapp – da blir du enda mer i ekstase. Deretter kan du spørre Anette om råd eller en omvisning. Har du mann eller barn med deg? Zaza har et unikt tilbud som minner litt om en kafé. Midt i butikken står to sofaer og bord dekket opp med deilig frukt, sjokolade, kaffe og brus! Her er det bare å forsyne seg for store og små. Da kan mor konsentere seg om handelen, og de som blir med som støtte, kan sitte godt og stødig i den komfortable sofa-gruppen. – Her skal alle trives, så mitt mål er å alltid ha kaffe og brus klart. Butikken har for øvrig også god plass til barnevogn, sier Anette.

Er det virkelig så billig, undrer jeg da jeg plukker opp et nydelig gullmalt serveringsfat til femtilappen. Det er helt tydelig at kvaliteten og stilen er noe jeg kunne ha betalt mer for, men denne prisgruppen gjør at jeg kan kjøpe et til meg selv, og mine venner.

– Jo, det stemmer det. Vi er billige, men mye her er på salg nå i tillegg. Vi har også lamper til flere hundre kroner, og utedektor over tusenlappen, sier Anette.

Ja, men det er mye billigere enn andre plasser, ikke sant?

– Det er det definitivt!

Årsaken til de lave prisene er at Zaza har kuttet ut mellomleddet. De forrige butikkeierne dro selv til Kina og håndplukket varene fra kvalitetsforretninger. Deretter fikk de dette fraktet til Norge.

– Jeg gleder meg til min første Kina-tur! Anette legger til at hun vil tilpasse utvalget hos Zaza til trender i tiden, men samtidig alltid passe på å ha noe for enhver stil.

Fra interiør til kinesiske fotbad

Zaza huser alt du drømmer om innen interiør. Her finner du blant annet vaser, serviettringer, lys, duker, putetrekk, dekorasjoner, pyntegjenstander, speil, bilder og mye, mye mer. Her er det noe for enhver smak og stil, og da prisnivået er rimelig kan både studenten og nyetablerte familier velge sin egen stil til en levelig pris.

Zaza har også et rikt utvalg av tilbehør som belter, vesker, smykker, ringer og til og med smykkeskrin. Her kan både voksne og barn velge og vrake.

På helsefronten har de en egen seksjon med deilige fotbad, ørelys, smerteplaster, fotkrem og diverse spennende saker fra 
Østens velvære.

– Det store utvalget gjør Zaza den perfekte gavebutikk. Enten du skal kjøpe gaver til bedriften, foreningen, idrettslaget eller dine nærmeste, sier Anette.

Den perfekte julebutikken

Plutselig er julen her, og da skal alt være pakket og klart. Kjenner du deg en smule stresset? Bli kvitt litt av stresset, og senk skuldrene hos Zaza. Her kan du krysse av flere av julegavene for i år, til gode priser. Nei, du behøver ikke dra helt til Kina, den jobben har Zaza gjort for deg. Anette og familien (eldste datteren på atten, jobber der også), ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig julehandel.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no