ANNONSE

HUS & HAGE

flotte leiligheter i monte selwo


Nå bør du kjøpe feriebolig i Spania

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: MGR


Publisert: 08.11.2014

Fakta:

MGR


Hva:
Eiendomsselskap


Aktuell med:
Tilbyr 20 flotte leiligheter i Spania et lite kvarter fra Puerto Banús, ­drømmenes by.


Informasjonskveld:
Tirsdag 11.november


Kontakt:
Reid Hagelin 

Telefon: 926 80 990

reid@marbellaeiendom.no

reid@gcof.no


Web:
www.marbellaeiendom.no

Drømmer du om å eie din egen bolig i varmere strøk? Kan du se for deg et liv der du kan veksle mellom Norge og Spania? Og utnytte variasjonen i årstidene? Da bør du ta deg tid til å studere dette tilbudet som er et «Norsk prosjekt» på gullkysten Costa del Sol.

– Vi har bare 20 leiligheter igjen, sier Reid Hagelin som akkurat nå har en familie på visning fra Rogaland. Via Stahlen Eiendom har de kjøpt 27 leiligheter i et prosjekt på 66 leiligheter som egentlig var ferdigstilt i 2009. Men så greide ikke de engelske og spanske kjøperne å finansiere boligene, og dermed overtok banken hele prosjektet. Nå kan du kjøpe leilighetene til nesten halv pris av hva de opprinnelig kostet. De norske eierne kjøpte først egen bolig, og ble så interessert i prosjektet at de rett og slett kjøpte alle leilighetene som var igjen. – Vi ønsket å skape et norsk prosjekt, og nå er det 40 familier fra Rogaland som er 
eiere av hver sin leilighet, forteller Johnny Stahl til Lokalavisen.

 

Bunnen er nådd i Spania

– Spania har vært gjennom en svært tøff tid, men det er ingen tvil om at prisene på leiligheter er på vei oppover, mener Reid Hagelin. – Vårt område er unikt hvor kombinasjonen høy standard på leilighetene og den flotte naturen, gjør dette til et attraktivt prosjekt for nordmenn. Dersom kunden har behov for finansiering, er det mulig å få inntil 70 % av kjøpesummen til gunstige vilkår. Her er det kort vei til flyplass, direktefly fra Stavanger, lave levekostnader og et norsk miljø som mange setter pris på.

 

Gode forhold og fin beliggenhet

Monte Selwo er et flott leilighets­kompleks like ved Estepona og Puerto Banús, på sydkysten av Spania. Det ligger midt mellom Malaga og Gibraltar-stredet. Over 300 soldager i året, og en nydelig vintertemperatur gjør dette til et attraktivt feriested hele året. 90 % av beboerene i Monte Selwo er nordmenn fra Rogaland, noe som gjør dette til et flott felles-kap. Leilighets­komplekset ligger i samme dal som Selwo Dyrepark og naturreservat, hvor det kan besiktes dyr fra alle verdenshjørner. Du kan nå 70 golfbaner innen 30 minutter fra leilig­heten. Bare få minutter unna ligger kystbyene, hvor du finner stort utvalg av ­restauranter, aktiviteter, shopping og strandlivet. Så nær alt og likevel så fredelig. Nærmeste kjente byer er Puerto Banús, San Pedro, Estepona og Marbella. Det tar mindre enn 1 time til ­Gibraltar hvor du kan ta ferje over til ­Marokko og være i Afrika. Etter litt over en time er du i Jerez som er kjent for sin cava, brandy, vin og sherry. Jerez har også en av de største racing baner som får besøk av F1, Superbike og MotoGP.

 

Store Penthouse leiligheter

Leilighetene er bygget i meget høy standard og har flott flise­arbeid, heltre dører, alt av hvitevarer, topp kvalitets­kjøkken og store terrasser med fantastisk utsikt og natur. Det er 15 penthouse­leiligheter som går over 2 plan og 5 leiligheter på ett plan. Størrelsen er på ca 100 m2. Alle leilighetene har 2 soverom og 2 bad, med mulighet for å bruke den ene stuen til et ekstra soverom. Master-soverommene har in-suite bad med to vasker, samt walk-in garderobe. Pent­house har også peis i stuen. Alle leilighetene har gode fellesområder på forsiden, hvor det er tilgang til bade­basseng, uteområde og hage. Hver leilighet har 2 parkeringsplasser og egen bod i lukket garasje. Prisen er 229.000 euro. Anlegget har et voksen­basseng og et barne­basseng. Det blir egen driving range og puttinggreen for golfere (ferdig mars 2015). På anlegget er det bygget egen bocciabane og croquet­bane. Området har mange flotte turstier og har fantastisk natur og utsikt.

 

Kom på visning

– Det enkleste for interesserte kjøpere er rett og slett å ta turen ned og oppleve anlegget, sier Reid Hagelin til Lokalavisen. Vi har en egen visningsleilighet som du kan benytte gratis mens du vurderer anlegget og området. Flyforbindelsen fra Stavanger og Haugesund er meget god med mange direkte flyvinger til Malaga. Det vanlige er at interesserte blir her i 2-3 dager for å utforske muligheten. Da hjelper vi kunden med alt, og viser hele området. Det betyr at kjøperen har fått god oversikt og innblikk i hva området har å tilby. Leilighetene er jo ferdige, slik at det er enkelt å se hva du får. Hele styret i bofelleskapet er norske. Det opplever mange som trygt og godt.

 

Klima og aktiviteter

Med kort vei til «kjendisbyen» Marbella har området et stort utvalg av aktiviteter og muligheter. Naturen er også et viktig punkt for denne delen av Spania. Ved leilighetene som ligger oppe i åsene, finner du alt fra natur­reservat med flotte turstier til store vingårder som produserer viner du finner på Vinmono­polet. Kystområdet Costa del Sol har middelhavsklima med tørr og varm sommer, og mild behage­lig vinter. Her kan du sitte i en strandstol den ene dagen for så og stå på ski i fjellene den neste dagen. Det er et flott skianlegg i Sierra Nevada, bare to timers kjøring fra Monte Selwo.

 

Fornøyd kjøper fra Stavanger

Nylig tilbake fra sin egen leilighet forteller Louis Salomonsen at han kjøpte leilighet for 3,5 år siden. – Det er en nydelig plass med fantastisk beliggenhet ved siden av naturreservatet. Det sikrer oss at vi ikke får naboer på alle hjørner. For oss er leilighetene perfekte, med fin utsikt og store terrasser. Her er det grønt og fint hele året. Vi har mange venner som har tatt det samme valget, og det betyr at vi har fått kjekke naboer. Kort vei til Marbella og strand gjør beliggenheten attraktiv. Vi er svært fornøyde, sier Salomonsen til Lokalavisen.

 

Informasjonskveld

– Dersom du er interessert i mer informasjon, er det bare å ta kontakt, sier Reid Hagelin til Lokalavisen. På nettsiden www.­marbellaeiendom.no ligger det mye informasjon, og du kan også se en film om leilighetene og området. Tirsdag den 11. november arrangeres det en informasjonskveld fra kl 19-21. Her vil det bli vist film fra området, og leilighetene vil bli presentert. Her får du møte både selgerne og andre rogalendinger som har kjøpt leilighet. Kvelden arrangeres i Det Stavangerske Klubselskab i Olavskleivå 26 i Stavanger.

Informasjonskveld 
tirsdag 11. november kl. 19–21
Det Stavangerske Klubselskab, Olavskleivå 26, Stavanger.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no