ANNONSE

HUS & HAGE

klepp service as utfører håndverks- og vaktmestertjenester


Totalleveranser til 
borettslag og næringsbygg

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 22.11.2014

Klepp Service har økt bemanningen med 100 % – nå er Jimmy Gulliksen Pedersen (t.v.) blitt kollega med Mads Thu.


Fakta:

Klepp ­Service AS

HVA:

Totalleverandør av vaktmester­tjenester – alle typer håndverk – 
til bedrifts- og privatmarkedet.


AKTUELL MED:

Nyansatt dyktig tømmermann – ­etter halvannet år med svært gode resultater.


HVOR:

Postadresse:

Postboks 63, 4358 Kleppe

Besøksadresse:

Longholsvegen 5, 4352 Kleppe


KONTAKT:

Telefon: 47 92 53 63

E-post: post@kleppservice.no


WEB:

www.kleppservice.no

Klepp Service AS startet opp i juni 2013, og i halvannet år har Mads Thu vært eneste ansatt. Som håndverker kan Mads vise til et imponerende bredt arbeidsområde innen f.eks. glass-, fasade- og betongarbeid.

Klepp Service har fått en flott start, oppdragene er utført på en slik måte at kundene gir sin anbefaling videre – og da er alle fornøyd. Oppdragsmengden gjør at nå har Klepp Service forsterket bemanningen: Dyktig tømmermann er ansatt.

Han har sin grundige utdannelse fra Danmark (4 ½ år mot 3 år i Norge), og han har god erfaring fra byggevirksomhet i distriktet – nå er tømmermann Jimmy Gulliksen Pedersen en viktig del av Klepp Service.

Men Mads og Jimmy står ikke alene. Når Klepp Service må forsterke stab og kompetanse, har de tunge aktører i ryggen. Firmaet samarbeider med en rekke håndverksbedrifter som elektrikere, snekkere, rørleggere etc. – og de har «folk på hånd» når større oppdrag krever flere folk på plassen.

Alle typer håndverk – spesialister i drift og vedlikehold

– Vi er et vaktmesterfirma fra Klepp med typisk jærsk arbeids­moral, sier Mads til Lokalavisen. – Vår forretningsidé er å stå fram som totalleverandør av håndverker­tjenester til både ­bedrifts- og privatmarkedet.

Klepp Service tar gjerne store og omfattende oppdrag over tid – som drift og vedlikehold av borettslag, sameier, kjøpesenter, næringsbygg, skoler, barnehager m.m. Som spesialister på mange felt tilbys en total­leveranse av håndverkstjenester!

– Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å starte opp til avtalt tid, vi har liten ventetid og vi jobber kjapt! Klepp Service kan love godt utført håndverk og topp service, sier Jimmy entusiastisk.

Også «alt» for privatmarkedet

Høsten er kommet – vi trekker innendørs. Klepp Service kan foreta alt fra enkle reparasjoner til full rehabilitering av hus & hytte. Totalleveranse for privat­markedet omfatter tømring, elektriker, rørlegger, ventilasjon, murerarbeid, gulv- og flise­legging med våtrom, glass­montering etc. Tenk hvor praktisk det er med kun én kontakt for alt arbeidet!

Snømåkingen må bare gjøres

Som et ledd av kontinuerlig drift og vedlikehold for borettslag, sameier, næringsbygg, kom­muner, kjøpesenter og private huseiere kan Klepp Service ta seg av all snømåking.

– Vi kan være grytidlig oppe etter nattens snøfall og gjøre klart for både biltrafikk, syklister og forgjengere, sier Mads.

Vinterhage/hagestue –

og varmepumper

Ønsker du å forlenge stuen ut i hagen og nærmere kontakt med utemiljøet? Klepp Service er ­leverandør av vinterhager/hagestuer og kan sette den opp for deg – slik at du får en mer trivelig og åpen tilværelse i ­boligen.

Og vinteren kommer nok med minusgrader i år igjen – husk at Klepp Service er også forhandler av flere typer varme­pumper.

Alarm- og beredskapstelefon

Overfor sine oppdragsgivere kan Klepp Service stille lynraskt når det gjelder som mest. 
47 92 53 63 er vakttelefonen som alle kan ­bruke for å få ­hurtig hjelp. Mads & ­Jimmy ­sover med ett øye på gløtt.

På 12 områder er Klepp Service klar for oppdrag 

1. Generelle vaktmester­tjenester (drift og vedlikehold) for ­borettslag, sameier, næringsbygg, kjøpesenter, skoler, barne­hager, kom­muner og privatpersoner. 

2. Klepp Service er ­forhandler av varmepumper – de fører ­kjente og velrenommerte merker som: Fujitsu, Daikin, Toshiba, ­Mitsubishi samt det pris­gunstige merket Nex. De ordner all montering, rådgir ­kunden og har f-gass ­sertifiserte ­montører.

3. Betongoppdrag med fag­utdannet norsk betong­arbeider/forskalingssnekker. 

4. Glassarbeid – stor ­ekspertise innen glass og glassfasader.

5. Rehabilitering av næringsbygg og privatboliger. Total­entreprenør.

6. Elektrikertjenester fra godkjent norsk el-installatør. 

7. Rørleggertjenester fra norsk rørleggermester. 

8. Murerarbeid med fagfolk som har godkjente norske våtromssertifikater for baderom. 

9. Entreprenørtjenester med norske fagfolk som er godkjent for ansvarsrett for ­bedrifter og privatmarkedet. 

10. Ventilasjonstjenester levert av norske fagfolk. 

11. Malertjenester som holder et høyt faglig nivå. 

12. Vinterhager/hagestuer – påbygget som forstørrer boligen og gir trivelig nærkontakt med utemiljøet.


Positive ­referanser – 
gode tilbakemeldinger

På nettet gis det anledning til å si sin oppriktige mening om utførte håndverkstjenester – med graderinger opp til karakteren 5 for topp utførelse. Klepp Service har vært til stede i markedet i halvannet år, og per i dag har firmaet oppnådd en gjennomsnitts score på hele 4,5. Det er et veldig positivt tall og en inspirasjon til fortsatt ­fremragende arbeid. Her følger en ganske fersk uttalelse om arbeid utført av Klepp Service:


Rehabilitering av rekkehus 

«Jeg er utrolig godt fornøyd med utførelse og alt som er gjort. Har helrenovert hele første etasje til en mye høyere standard, og jobben ble utført på en gjennomgående tilfredsstillende og god måte. Gode innspill og idéer fra tømmermann og elektriker. Jeg er ikke i tvil om hvilket firma jeg skal bruke når jeg skal i gang med neste etasje. Klepp Service levde opp til de kriteriene jeg ønsket – dette er seriøse og pålitelige folk. Utrolig dyktig tømmermann. God pris.»

Lars Magne Haugen – Stavanger, 14. august 2014Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no