ANNONSE

REISE

royal caribbean sitt nyeste skip «quantum of the seas»


Bli med på et fantastisk cruise fra Barcelona til Shanghai

Tekst: Pål Larsen

Foto: Colourbox og Carica


Publisert: 22.11.2014

44-dagers cruiset går med Royal Caribbean sitt nyeste skip «Quantum of the Seas». Her er aktivitetene mange.


Fakta:

Carica Cruise­eksperten

Hva: 

Distriktets største tilbyder av cruise


Aktuell med: 

44-dagers forsommer-cruise fra Barcelona til Shanghai 13. mai til 25. juni.


HVOR: 

Jakob Askelandsvei 9, 4314 Sandnes


Kontakt: 

Telefon 51 63 74 00

post@carica.no


Web: 

www.carica.no

Vi inviterer til en storslått reise fra Europa til Kina i mai/juni 2015. Bli med på Royal Caribbean sitt nyeste skip fra Barcelona til Shanghai. Dette er noe helt nytt fra Royal Caribbean International. Nytt design og mange restauranter å velge mellom.

Dag 1: 13. mai 2015

Fly fra Stavanger til Barcelona. Ved ankomst Barcelona blir vi hentet på flyplassen og fraktet til skipet. Avreise fra Barcelona ved midnatt.

Dag 2: 14. mai

Herlig dag til sjøs.

Dag 3: 15. mai

Roma (Civitavecchia). Vi ankommer kl 07.00 og avreise kl 19.00. Havnebyen ­Civitavecchia er et glimrende utgangspunkt for mange av severdighetene i oldtidsbyen Roma. Den «Evige Stad» har så mange ­historiske, arkitektoniske og åndelige ­severdigheter at man kan fylle et helt liv. Av disse kan ­Forum Romanum, Det sixtinske ­kapell, Pantheon og Peterskirken ­nevnes.

Dag 4: 16. mai

Napoli. Vi ankommer kl 07.00 og avreise kl 18.30.

I skyggen av Vesuv byr Napoli­bukten på uovertruffen ­variasjon. Besøk den romerske byen Pompeii, perfekt bevart i århundrer under vulkansk aske. Føl den solfylte glamouren på øya Capri, eller nyt utsikten fra Sorrento, byen på klippetoppen, mens du prøvesmaker et glass Limoncello, en lokal spesial­likør.

Dag 5: 17. mai

Herlig dag til sjøs.

Dag 6: 18. mai

Athen (Pireus). Vi ankommer 
kl 09.00 og avreise kl 19.00.

Pireus er den viktigste havnen i Hellas og ligger nær hoved­staden Athen. Pireus ligger i gang­avstand fra Kastella, en ås med vakre hus og en fantastisk utsikt over Saroniabukta. Et besøk på Akropolis og Parthenon er selvsagt noe man bare må.

Dag 7 og 8:
19. og 20. mai

Herlige dager til sjøs.

Dag 9: 21. mai

Suezkanalen.

Dag 10: 22. mai

Aqaba, Jordan. Ankomst kl 08.00 og avreise kl 20.00. Aqaba er en ­moderne og energisk ferieby med glimt av det antikke Midt­østen. ­Besøk strendene i Aqabagulfen langs Rødehavet, hvor du kan oppleve et mangfold av personer. Fra solbrune mennesker i bikini til noen sporadisk lokale i litt mer ­tradisjonell og beskjeden muslimsk bekledning. Ved å utforske byen vil du kunne se innslag av den ­søvnige fiskerlandsbyen ­Aqaba som en gang var i skjønn forening med de moderne hotellene, spisesteder og butikker. Et must å få med seg er festningsbyen Petra.

Dag 11–16:
23.–28. mai

Herlige dager til sjøs.

Dag 17: 29. mai

Dubai. Vi ankommer kl 05.00. Her ligger vi over natten.

Dag 18: 30. mai

Dubai. Skipet seiler kl 14.00. ­Tro på alt du har hørt om ­Dubai, det er virkelig et unikt sted. Hvor ellers kan du kjøre slalåm både innendørs på et kjøpe­senter og utendørs i ørkenen? Som en av de raskest voksende byer i ­verden har Dubai utviklet seg til å bli en luksuriøs destinasjon med tilreisende fra hele kloden. 
Det varme og solfylte klimaet, utrolige shopping­muligheter og unike turistattraksjoner har gjort dette til et fantastisk møtested mellom øst og vest og mellom gamle og moderne ­kulturer.

Dag 19: 31. mai

Muscat, Oman. Ankomst kl 09.00 og avreise kl 17.00.

Muscat er blant de eldre ­byene i Midtøsten og bærer med seg mye historie og tradisjoner. Byen har bare vært åpen for ­turister de siste tiårene, så her har du mulighet til å se mye av det autentiske Midtøsten med spor og kultur som skriver seg tilbake til Kristi tid. 

Dag 20–22:
01.–03. juni

Herlige dager til sjøs.

Dag 23–24:
04.–05. juni

Cochin, India. Ankomst kl 09.00. Her skal vi overnatte til neste dag. Avreise kl 17.00.

Dag 25–28:
06.–09. juni

Herlige dager til sjøs.

Dag 29: 10. juni

Penang, Malaysia. Ankomst 
kl 07.00 og avreise kl 16.00.

Dag 30: 11. juni

Singapore. Ankomst kl 15.00. Vi overnatter om bord. Ved ­første øye­kast kan denne diamant­formede øya på tuppen av ­Malaysia virke mer vestlig enn østlig. Men jo mer man ­utforsker øya, jo mer ser man en miks av kulturer, religioner, gamle skatter og inntrykk av britisk ­koloni som gir liv til den unike ­identiteten som Singapore har. Besøk ­gamle templer eller bli med på en ­utflukt i regnskogen.

Dag 31–34:
12.–15. juni

Singapore. Etter frokost om bord blir vi hentet av buss som tar oss til hotellet i Singapore. Her skal vi slappe av i 3 netter, shoppe og nyte det pulserende livet i byen.

Siste formiddag i ­Singapore tilbringes på egenhånd før ­bussen ­frakter oss tilbake til skipet. ­Avreise kl 17.00.

Dag 35: 16. juni

Herlig dag til sjøs.

Dag 36: 17. juni

Ho Chi Minh, Vietnam. Skipet ankommer kl 07.00. Avreise kl 18.00. Ho Chi Minh City som også er kalt Saigon er en av ­Vietnams travleste og mest åndelige byer. Her kan du besøke parken Tao Dan Cultural Park, som er kjent for underholdning og gode rekreasjons­områder. Man kan også ta en tur til Saigon vannpark for fantastiske familieaktiviteter.

Dag 37–38:
18.–19. juni

Herlige dager til sjøs.

Dag 39–40:
20.–21. juni

Hong Kong. Ankomst kl 08.00. Skipet er over natten og avreise neste dag kl 15.00. Det som er mest iøynefallende ved Hong Kong er den gjennomtrengende blandingen av gammelt og nytt. Falleferdige hus står i kontrast til moderne skyskrapere og trille­bårer blir skjøvet bortover gaten mot Rolls Roycer som kommer kjørende. Hong Kong er en ­studie i kontraster som hele tiden overrasker. Her kan man gjøre gode kjøp på grunn av det lave skatte­nivået og prøve noen av Hong Kongs ­spesialiteter innen mat­verdenen, f.eks. Dim Sum.

Dag 41: 22. juni

Xiamen, Kina. Skipet ankommer kl 10.00 og har avreise kl 18.00. Denne kystbyen har mye å skryte av: Den blir regnet som en av verdens beste havner, og ble kåret til Kinas reneste by! Med mildvær året rundt, vakker natur, frisk luft og et rent miljø setter ­Xiamen standarden for fantastiske sightseeingturer til eventyrfylte øyer, strender, fjell, templer og mye mer.

Dag 42: 23. juni

Herlig dag til sjøs.

Dag 43: 24. juni

Shanghai, Kina. Skipet ankommer kl 05.00. Etter frokost blir vi hentet av vår sjåfør og lokale guide som skal ta oss på en liten sightseeingtur. Turen avsluttes med lunsj. Det blir tid på egenhånd før vi møtes til middag før avreise til flyplassen. Inn­sjekking.

Dag 44: 25. juni

Stavanger. Ankomst morgen.

I tillegg til ­fantastiske ­destinasjoner vil du kunne ­oppleve ting du aldri ­tidligere har sett på et cruiseskip:

• Nyte utsikten nesten 
100 meter over bølgene 
i en glasskuppel

• Prøve verdens første fallskjerm­simulator til sjøs

• Kjøre radiobiler

• Oppleve en virituell utsikt i en innvendig lugar som samsvarer fullstendig med den virkelige utsikten

• Oppleve innendørs miljøet som skifter karakter fra dagtid til kveldstid

• Nyte fantastiske mat­opplevelser på ­restaurantene om bord


Reisefakta:

Innvendig lugar 
kr 49 995,- per person 

Utvendig lugar 
kr 51 850,- per person 

Med balkong 
kr 56 500,- per person 


Prisen inkluderer:

• Fly fra Stavanger t/r

• All transport 

• Cruise med alle måltider

• Underholdning 

• De fleste aktiviteter

• Havneavgifter 

• 3 netter på hotell i ­Singapore med frokost

• Heldags tur i Shanghai med lunsj

• Middag på en lokal ­restaurant før vi tar oss til flyplassen 


Tillegg:

• Utlukter

• Drikke om bord 

• Forsikringer


Forbehold om pris og ­kapasitetsendringer. 


Ta kontakt i dag for bestilling av ditt drømmecruise. 

Tlf 51 63 74 00 eller 

post@carica.noAnnonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no