ANNONSE

MOTOR

kjente tyske bilmerker av høy kvalitet


Avetti skaffer deg drømmebilen

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 06.12.2014

Daglig leder Bjørn Berntsen (til høyre) og bilselger Bernt Roar Hellestø hos Avetti Motor AS på Klepp kan finne akkurat den bilen du ønsker deg.


Fakta:

Avetti Motor AS

HVA:

Bilforhandler på Klepp – hovedsakelig salg av 1/2 – 3 år gamle bilmerker av kjent tysk kvalitet, som Audi, BMW, Porsche, Mercedes og VW. Også nye biler.


AKTUELL MED:

Utvider nå produktspekteret med city-bobiler, og planlegger nybygg.


HVOR:

Grudevegen 2, 4352 Kleppe

Før Klepp sentrum når du kommer fra Stavanger/Sandnes og kjører riksvei 44.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag, onsdag & torsdag 
kl 09.00 – 17.00. 

Tirsdag kl 09.00 – 19.00

Fredag kl 09.00 – 16.00. 

Lørdag kl 10.00 - 14.00. 

Ellers etter avtale.


KONTAKT:

Tlf.: 51 60 30 00. 

E-post: post@avetti.no


Daglig leder Bjørn Berntsen

Tlf.: 902 55 500. 

E-post: bb@avetti.no


Bilselger Bernt Roar Hellestø 

Tlf.: 957 47 047. 

E-post: br@avetti.no


WEB:

www.avetti.no

Visse tyske bilmerker har en urokkelig posisjon i det norske bilmarkedet. Ikke rent få av oss har BMW, Mercedes eller Audi øverst på ønskelisten, men prisen på helt ny bil i disse merkene kan kanskje bli i høyeste laget.

Det er da Avetti Motor AS på Klepp kommer inn i bildet som en reddende engel. Tenk deg en strøken modell som er kjørt kun et par år, mens prisen er gått ned et par hundre tusen kroner. Det lar seg høre! Hos Avetti står nærmere 100 slike biler på utstilling.

Åpningen av den nye bilfor­retningen skjedde 30 april 2011, og det var fem gründere som sto bak etableringen av Avetti Motor AS på Klepp. To av eierne jobber i bilfirmaet – det er daglig leder Bjørn Berntsen og bilselger Bernt Roar Hellestø. Begge er bilentusiaster med et brennende ønske om å tilby kunden akkurat den bilen han eller hun drømmer om.

Per i dag har Avetti fire ansatte – de to andre er salgssekretær Tanja Berntsen og Edgar Matyjevic som står for klargjøring av bilene som ruller ut på veien.

Suksess i et tøft marked

Daglig leder Bjørn Berntsen kan glede seg over at Avetti har fått en god start – etter tre og et halvt år i bilmarkedet er han godt fornøyd med omsetningen og resultatet på bunnlinjen. Og han trives godt ”på landet”. Selv har han 12 år bak seg hos Møller Bil (Audi), og han kjenner forholdene i bilbransjen godt fra Bilbyen Forus og de nære bysentrene. Da er beliggenheten til Avetti en herlig kontrast – det kan rett og slett være befriende for sjel og sinn å komme ut til bilforretningen som ligger mellom jorder og steingjerder langs riksveien like før Klepp sentrum, hvis du kommer nordfra. Et sjeldent skue.

Det de ikke har, kan skaffes

– Vi driver med kjøp og salg av nyere biler av forskjellige merker i premium segmentet, sier daglig leder Bjørn Berntsen. – Vår filosofi er at vi skal kunne tilby biler med kort leveringstid, unik service og fordelaktig pris. Fra lokalene våre ruller det ut ca 350 nye og brukte biler årlig.

Ikke et vondt ord om verken Frankrike, Korea eller Japan som bilprodusenter, men vi har altså valgt å konsentrere oss om tyske merker av anerkjent kvalitet. Derfor består bilparken vår hovedsakelig av ulike modeller fra Audi, BMW, Porsche, Mercedes og Volkswagen – i tillegg til for eksempel Volvo og Land Rover/Range Rover.

Og skulle vi ikke ha din ”drømmebil « på lager, kan vi med vårt store nettverk av kontakter og leverandører i Norge og i Tyskland skaffe deg akkurat den bilen du ønsker deg på bestilling. Flere ganger i uken får vi forespørsel om nyere modeller (1/2 til 3 år) av et spesielt merke, kjørt et visst antall kilometer – og ønske om farge. Det fikser vi!

Send gjerne en e-post om hvilken modell du drømmer om, til post@avetti.no.

Men det er viktig å påpeke at vi tar ikke inn modeller som er så gamle at vi ikke tør gå god for standarden. Våre verdier for vellykket forretningsdrift – vedrørende kvalitet og personlig oppfølging – må gå hånd i hånd med kundens ønsker, konkluderer Berntsen.

Ny bil med 5 års garanti

Avetti selger også helt nye biler for de som ønsker siste modell direkte fra bilfabrikken. For eksempel tilbys Audi Q5 til meget konkurransedyktige priser.

Samtlige biler som ruller ut fra Avetti, har garanti som varierer fra 3 til 60 måneder, alt etter bilens alder. Kunden skal forvente å få en trygg handel.

– Våre garantier gjelder Norge rundt, sier Berntsen. – Dette bidrar til at du trygt kan kjøpe bil hos oss uavhengig av hvor du er bosatt. Vi har referanser fra Hammerfest til Oslo. Butikken her på Klepp ligger ca. 15 min. fra Stavanger Lufthavn, og kommer kunden med fly, har vi henteservice.

Profesjonell bilpleie

Avetti har egen klargjøringsavdeling som utfører bilpleie. Lakkrens, lakkbehandling, vannsliping, polering, innvendig rens m.m. er noen av tjenestene som tilbys. Ta kontakt for pristilbud på din bil.

Satser fremover

Nyeste nytt akkurat nå er at Avetti er blitt forhandler av Neo-Traveller – en polsk city-bobil. Dette er en praktisk nykommer på norske veier – lengden under 6 meter er viktig for bompengene, og vekten under 3,5 tonn gjør at vanlig sertifikat er tilstrekkelig.

I et marked med markant nedgang i importerte biler til Norge siste året, satser Avetti friskt på å øke salget til 500 biler i året. Et av virkemidlene i så måte er det planlagte nybygget på samme sted som Avetti holder til i dag. Bygget får ny, flott fasade, store vindusflater og utvidet utstillingsareal – i tillegg til egne rom for klargjøring, vask og fotografering. Alt i alt vil nybygget gi langt bedre fasiliteter for kunder og ansatte.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no