ANNONSE

HUS & HAGE

ny butikk i byhagen, sandnes, med helt nye produkter


Stilige senger og klebersteinsovner

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLindenPublisert: 06.12.2014

Taivo Miilamaa (t.v.), Reelika Tigane og Rolf Høiland har startet butikken Sandnes Seng og Varmesenter i Eidsvollgaten 24 i Sandnes.


Fakta:

SSOV – Sandnes Seng og Varmesenter

HVA:

Butikk som selger Slepner senger og Lappi Uuni klebersteinsovner (Finland) – merkevarer av høy kvalitet som nå presenteres på det lokale markedet.


AKTUELL MED:

Butikken åpnet dørene nå i ­begyn­nelsen av desember – store utstillings­lokaler er fylt opp og gjort klar for å gi kundene en god ­opplevelse.


HVOR:

Eidsvollgaten 24, 4307 Sandnes – like bak Vitenfabrikken i Sandnes sentrum.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag og torsdag kl 10 – 20

Tirsdag, onsdag og fredag kl 10 – 18

Lørdag kl 10 – 16


KONTAKT:

Telefon: +47 417 72 666

Butikksjef Reelika Tigane

E-post: post@ssov.no


WEB:

www.ssov.no

Forkortelsen SSOV står for Sandnes Seng og Varmesenter, og dette er navnet på den nye butikken i Eidsvollgaten 24 i Sandnes sentrum – i den såkalte Byhagen like bak Vitenfabrikken. Og som navnet gir klar beskjed om – dette dreier seg først og fremst om senger og ovner. Her finner du produkter som er anerkjent på Kontinentet, men som presenteres for første gang på det lokale markedet. Gjennomført høy kvalitet preger hele vareutvalget.

Historien om den nye butikken begynner egentlig på Sirdal ­Høyfjellshotell, der Rolf Høiland var direktør. Blant de ansatte på hotellet var Reelika Tigane og Taivo Miilmaa fra Estland – begge med variert internasjonal erfaring innen salg og marketing. Etter 2 år på hotellet ønsket de andre ut­fordringer. Planer ble lagt sist sommer, og de to norsk/­estlandske parene har nå slått sine pjalter sammen og står som eiere av SSOV-­butikken. ­Reelika er butikk­sjef og Taivo er innkjøpssjef.

Slepner senger fra Europa –

godt kjent på Kontinentet

Da var spørsmålet: Hvilken type produkter / leverandører skulle den nye butikken på ­Sandnes ­satse på? Hvilket segment i ­markedet ville man inn på? De tre gründerne ble enige om å sette høye krav til kvalitet og dermed gå inn med et produktspekter litt annerledes enn «billig segmentet».

Godt kjennskap til Europa gjorde at valget ble lett. Senger fra Slepner er godt innarbeidet i Tyskland, Nederland, Sveits og Østerrike. Fabrikken ønsket å satse på Skandinavia, og nå er det opp til SSOV på Sandnes å gjøre sengene fra Slepner kjent her i ­distriktet og landet for øvrig.

Sengene fra Slepner er håndlagde ned til minste søm. ­Madrassene er bygget opp etter 7 – soners prinsippet. Det vil si at madrassen har varierende fjærvirkning etter hvor på sengen du ligger – siden kroppen har ujevn tyngdefordeling.

Slepner-sengene blir først ­montert på fabrikken under streng kvalitetskontroll – før de blir ­fotografert, demontert og sendt ut av landet. Så settes de sammen av kyndige fagfolk hjemme hos ­kunden. Resultatet er ­senger som du fristes til å prøve – det er bare å ta turen til butikken i Eidsvoldsgaten 24, Sandnes.

Av merket Slepner har SSOV tatt inn flere modeller som må kunne kalles både elegante og ­eksklusive. Stallion, Wooly, ­Casario og ­Mustang leveres slik de er, men kunden kan bestemme hva type madrass og farge de ­ønsker. De andre modellene lages etter kundens ønske i flere farger og stoffer – alt etter sovevaner, ­behov, med og uten motor.

Tre modeller klebersteinsovner

fra Lappi Uuni i Finland

Kleberstein tvers igjennom – ­dette er ekte saker! Når steinen blir ­varmet opp, holder den lengre på varmen enn andre typer ­ovner med stålinnstas. Innehaverne av SSOV forsikrer om at dette er klebersteinsovner av en helt unik kvalitet – ovnene vil være en stor nyhet i det lokale varmemiljøet.

Tar vi for eksempel varianten Møkkimatti, vil kun 6 kg ved ­kunne varme i 36 timer. Denne varianten passer opp til 40 kvm rom.

Anna S er en kombinasjonsovn for hus og hytte. Foruten å være ildsted, gir den bake-, koke- og steke­muligheter i et eget avlukke og har endatil kokeplate på ­toppen.

Konsta S er en peis/brød ovn. I tillegg til oppvarming, kan du bruke ovnen til å lage mat og baker­varer – den gir nok varme til å lage andre ovnsretter. Butikken kan levere at stort antall forskjellige ­varianter, alt etter kundens ønske.

Artige tilleggsvarer 
for hus og hytte

Innimellom senger og ovner i ­butikkens romslige utstillings­lokale finner vi også spesielle ­artikler som gir kos og glede i innemiljøet.

Etno er leverandøren av de ­store sitteputene «Bigboy» i ­mange friske farger – også i PVC for tilhold på terrassen, ved sjøen eller i snøen. Her er også sitteputer for de små i form av mus og griser i solid utførelse. Dette er aktuelle julegaver.

Håndlagde peissett og holder for vinkartong i smijern hører med i vareutvalget – du finner også håndlagde Wiera duft-lys, med eteriske oljer og veike i tre, i tillegg til økologisk te og sjokolade fra England.

Og selger man først senger, er utvalget hos SSOV helt på topp når det gjelder puter og dyner, pledd fra Berger – og sengetøy fra bl.a. anerkjente leverandører som ­Bergen Dun, Høie, Georg ­Jensen, og Dossa.

Hele butikken er en oase av nye opplevelser. SSOV inviterer til en ny og spennende tilværelse på mange områder – hele døgnet.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no