ANNONSE

HUS & HAGE

vil du selge gardiner/solskjerming til bedriftsmarkedet?


Attraktiv ledig stilling hos 
markedslederen Interiør Service

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLindenPublisert: 06.12.2014

Innehaver og daglig leder Siw Jeanette Kvanvik Berg i Interiør Service ønsker å styrke staben med en topp selger mot bedriftsmarkedet.


Fakta:

Interiør ­Service AS

HVA:

Distriktets store spesialist innen gardiner, gardinoppheng og innvendig solskjerming til boliger, bedrifter, hotell, skoler, sykehjem etc. 


AKTUELL MED:

Søker ny selger mot bedriftsmarkedet.


HVOR:

Torgveien 15 i Hillevåg, Stavanger – vis-à-vis Kilden. 


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – fredag kl 09.00 – 16.00

Torsdag kl 09.00 – 19.00

Lørdag kl 10.00 – 13.30


KONTAKT:

Telefon: 51 82 11 70

E-post: post@interiorservice.no


WEB:

www.interiorservice.no

Interiør Service er distriktets store spesialist innen gardiner, gardinoppheng og innvendig solskjerming til boliger, bedrifter, hotell, skoler, sykehjem etc.

Her finner du faglig kompetanse i alle ledd. Dyktig betjening i stort showroom bidrar med kyndig veiledning og gode råd. I systuen sitter syersker som kan sitt fag til fingerspissene, og firmaets erfarne montører sørger for at resultatet blir perfekt. Proffe folk – i hele prosessen.

Og nå skal staben på 12 styrkes ytterligere. Bedriftens dyktige ­selger mot bedriftsmarkedet er i ferd med å trappe ned, og nå ­søkes hans etterfølger.

Er du klar for en utfordrende og spennende selgerjobb hos en markeds­leder?

Riktig holdning til salg og service betyr mer enn bransjeerfaring

Her ønskes en topp selger – en som ser utfordringen i å finne ­riktig totalløsning for store oppdrags­givere i bedrifts­markedet. Derfor trenger du ikke drive med ­interiør, design og ­farger i dag (det skader ikke!) – men du er mer enn villig til å lære. Og det fikser vi.

Du skal bistå kunden med ­korrekt oppmåling og legge frem gode løsninger ut fra behovet i den enkelte bedrift – enten det gjelder solskjerming, mørk­legging, romdeler eller gardinhøyder.

Du må vite hvilke flamme­hemmende gardiner som egner seg best på sykehjem og hoteller – og hvilke løsninger som demper akustikken i klasserom og barnehager.

Hvor og hvordan festes skinner? Hvilken løsning går du for når rommet har 6 meter vegg­høyde og skråvindu? Hvordan lage et sceneforheng der det ­finnes en branndør bak gardinet?

All nødvendig opplæring gis

Dine nye kolleger i Interiør ­Service vil gi deg opplæring innen alle disse områdene, og de vil også fungere som et team med deg, slik at du kan trekke på deres kunnskaper.

Det de forventer av deg, er ­evnen til å se forbi problemene og finne løsninger.

Du er positiv og resultat­orientert – og du har gjerne et nettverk per i dag som gjør at du naturlig får kontakt med bedrifter som ikke allerede er kunder hos Interiør Service. Altså en typisk «vinn-vinn» situasjon.

Også er du en smule neve­nyttig. Et godt samarbeid med ­montørene i selskapet gjør at det er naturlig å ta et tak når de ­trenger en håndsrekning i travle perioder.

Nå er listen lagt. Er du klar for en ny karriere?

30-års jubileum i år

Interiør Service AS ble grunnlagt i Stavanger i 1984 for å drive salg av gardiner og oppheng. ­Etter hvert er produkter innen sol­skjerming kommet i tillegg. Helt fra starten har Gardinbussen vært en viktig del av virksomheten – den er på veien når det er snakk om besøk og konsulenttjenester overfor så vel privatmarkedet som firma og institusjoner. Med kvalitet, design og service som varemerke har Interiør Service markert seg som en rådgiver og leverandør av høy klasse.

Eksperter med lang erfaring 
gjør den beste jobben

Interiør Service holder til i ­Torgveien 15 – ved siden av ­Kilden i Hillevåg – og har distriktets største utvalg av gardiner i forskjellige prisklasser – og for alle typer rom.

Her er det kvalitet og faglig kompetanse i alle ledd. Interiør Service er behjelpelig med design og måltaking ute hos kunden, for deretter å sy og montere med stil og nøyaktighet. Resultatet er nye, flotte gardiner som blir en ­berikelse i interiøret – til glede for så vel private som bedriftskunder.

Tilbakemeldinger fra kundene bekrefter at Interiør Service er en ledende aktør i markedet.

Mer bruk av farger – 
kjente merkevarer

Moter, farger, stoffer, stil, design – hvor går veien nå? Innehaver og daglig leder Siw Jeanette Kvanvik Berg forteller at det etter flere år med ­minimalistisk innredning – dvs. hvite vegger og gjerne ­lameller og persienner i stedet for gardiner – går det nå igjen mot mer varme og lunhet inn i hjemmene. Nå skjer det oftere at ­kundene velger begge deler.

– I gardinbransjen er det noen merkenavn som har mer tyngde enn andre, forteller hun videre. 
– Vi legger vekt på å kunne tilby gardiner av ypperste ­kvalitet, og blant de mest kjente merkene er Cassadeco, Diva Home, Kvadrat, JAB, Pagunette, Sanderson, Green ­Apple, Kinnasand, Blendworth, Baumann, Ia Torgersen m.fl.

Interiør Service tilbyr stoffer i lin, silke, bomull, ull og syntetiske. De forskjellige kvalitetene har ulike egenskaper. Noen stoffer er flammehemmende – viktig for bruk i sykehjem, hoteller etc. – og noen er lystette til f.eks. soverom, TV-rom, PC-rom og lignende.

Gardiner/solskjerming til boliger, bedrifter, sykehjem, hotell, offentlige kontor…

– Vi påtar oss alle typer oppdrag innen levering og montering av gardiner og solskjerming, sier Siw Jeanette. – Fra et par kjøkken­vindu til fullt opplegg i alle etasjer. Vår bedriftsavdeling har samme filosofi når det gjelder rehabilitering og nybygg. Små og store kunder blir tatt imot med samme mål for øye – de skal få så god service at de kommer igjen, og helst ­anbefale oss til andre. Det er bare å ta turen hit til Interiør Service sitt showroom og velge mellom et helt unikt utvalg gardinstoffer og solskjerming.

Og hun legger til: – Til sykehjem er det viktig at vi har bakterie­hemmende gardinstoffer. For ­bedrifter og overnattingssteder som hoteller, hospits og pensjo­nater har vi stoffer som også er luftrensende.

Vi kan også glede oss over at interiørarkitekter jevnlig besøker vårt showroom. De ønsker innspill og ideer for prosjekter de ­holder på med.

Venter mye av den nye selgeren

Daglig leder Siw Jeanette ­Kvanvik Berg avslutter med å si: – Vi er ­veldig godt vant når det gjelder salg mot bedriftsmarkedet. For vår nye selger kan det bli som å hoppe etter Wirkola, og jeg håper at det trigger rette person! Interesserte bes ta kontakt med meg.

Les mer om Interiør Service sitt store utvalg på 
www.interiorservice.no


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no