ANNONSE

HUS & HAGE

Unik toppleilighet i Sandnes vurderes solgt

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: PrivatPublisert: 10.01.2015

Fakta:

Topp­leiligheten 
i Tre Tårn

Areal:
210 kvm med 360 graders panoramautsikt. Fire terrasser.


Prisantydning:
Kr 11.990.000,-


Overtakelse:
Etter nærmere avtale

Kontakt:
Anne Brit Bakke tlf 450 31 285 

Epost: abb@sentrumfinans.no

Kan du tenke deg en helt spesiell leilighet? 50 meter over bakken med 360 graders utsikt? På tide å flytte fra eneboligen, men du vil kanskje ha litt god plass og stor terrasse? Med fin utsikt i alle retninger? Denne to år gamle leiligheten som fremstår som helt ny, vurderes nå solgt til en pris av 12 mill. kroner.

Helt på toppen i det midterste og høyeste tårnet finner du leilighet 1401. Den ligger i 16. etasje. Leilig­heten går over hele etasjen og har 360 graders panorama-utsikt mot fjord, fjell, Sandnes og ­Stavanger. Utsikten og arkitekturen er helt enestående, og må bare oppleves. Leiligheten har fire forskjellige terrasser, ­lekkert interiør, to parkeringsplasser i kjelleren og heis direkte opp til etasjen. Arealet er på 210 kvm, med fire stuer og to soverom. Det er lett å bygge om den ene stuen til et tredje soverom. Den unike leiligheten preges av store glassflater, høyt under taket og fantastisk utsikt i alle retninger. Den spesielle utformingen og de fargerike og blanke fasadene gjør tårnene til noe man trygt kan kalle for signalbygg. Utbyggerne har utviklet et spennende boligprosjekt med tre unike leilighetsbygg med fokus på arkitektur, energi og miljø.

Med fire terrasser kan du selv bestemme hvilken utsikt du vil ha. Innvendig er det valgt høykvalitets­løsninger med oppgraderinger i forhold til det som var utbyggers leveranse. Dette er en leilighet for den bevisste boligkjøperen som ønsker seg noe ekstra.

 

Det gode liv på terrassen

Leiligheten representerer med sine fire terrasser, en sjelden ­mulighet til å oppleve det gode liv på terrassen. Her kan du lage ditt eget opplegg for både utekjøkken og utevarme, og forlenge utesesongen til nesten hele året. Her kan du nyte dager og kvelder både vår, sommer og tidlig høst. Terrassene gir store muligheter for tilpasninger og møblering. Her kan du virkelig skape deg ditt eget helt spesielle og unike sted.

 

Oppvarming med lave kostnader

– Tre Tårn har et helt spesielt opplegg på varme, opplyser utbygger til Lokalavisen.

– Alle som flytter fra enebolig til leilighet blir overrasket over hvor lave oppvarmingskostnadene er. I dette prosjektet er det beregnet løsninger som reduserer kostnadene ytterligere.

Energi til produksjon av varmtvann leveres med stor andel fornybar energi. Vi bruker varmepumper som gjenvinner varmen fra ­ventilasjonsluft, henter jord­varme fra geobrønner i bakken, og fra solfangere som plasseres på ­taket.

 

Arkitekturen

Det er arkitektene Helen & Hard som har tegnet Tre ­Tårn. Og det er ingen tvil om at de har tegnet noe helt spesielt. 
Arkitektens tanker bak byggene er at det skal se ut som et tre med høy stamme som ikke tar for mye plass De høye husene har et unikt og annerledes ut­seende med spennende og gjennom­tenkt materialbruk. Hver leilighet skal være en opplevelse. De karakteristiske tårnene er utformet med prismeformer, slik at siktlinjer og utsyn skal bli optimale for alle leilighetene. Miljøaspektet har vært viktig i ut­formingen av Tre Tårn. 
Det er tatt i bruk en rekke ­tekniske løsninger for å senke energiforbruket og spare miljøet. Hvert tårn har sin egen energisentral. Effekten av søylene er at det åpner landskapet under ­tårnene. Det betyr mer gjennom­syn, luft, og utsikt til glede for alle beboere. Området er ferdig opparbeidet og har gruslagte stier, busker og trær. Parkeringsområdet er flyttet under bakken, med heis direkte fra garasjen og opp til hver etasje.

 

Lyst til å se?

Kan du tenke deg å se nærmere på leiligheten? Eierne tilbyr ­personlig visning etter nærmere avtale. Prisantydning fra eierne er kr 11.990.000.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no