ANNONSE

HUS & HAGE

Savner du mer lys?

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Susan Jane McLindenPublisert: 07.02.2015

Daglig leder Tonje Rasmussen Seland hos Rasmussen Elektro.


Fakta:

Rasmussen Elektro

HVA:

Belysningsbutikk med solid fag­kompetanse. Egne elektromontører for installasjon. Stort utvalg av lys­kilder – all slags pærer og lysrør.


AKTUELL MED:

Hjemmebesøk for privat og bedrift, stort butikkutvalg, samt elektrikere til ­installasjon.


HVOR:

Solakrossvegen 8, Sola. 
Gratis parkering like utenfor døren.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag, tirsdag, onsdag 

og fredag kl 10.00 – 16.30

Torsdag kl 10.00 – 18.00

Lørdag kl 10.00 – 15.00


KONTAKT:

Telefon: 51 65 65 33

E-post: butikk@rasmussen-elektro.no


WEB:

www.rasmussen-elektro.no


Facebook:

Rasmussen Elektro As

Det er ikke bare vinteren som mangler lys. Mange av oss nordboere lever i halvmørket, også i egne hjem. – Det folk ønsker seg mest, er mer lys. I hjemmet, hage, hytte og kontor, sier Tonje Rasmussen Seland, lyskonsulent hos Rasmussen Elektro. Hun og teamet hjelper deg å lyse opp hverdagen.

Her kan du få det hele. Du kan velge belysning fra butikken, få den kjørt hjem og montert av fagfolk. Det stopper ikke der. Du kan i forkant få stil- og interiør- konsultasjon, og planlegging av elektrisk installasjon. Trenger du råd til arbeidsplassen eller hjemmet, da er familiebedriften på Sola det perfekte valg for deg.

Hage, hytte og hjem

Hva med spotter under trær, steinheller eller bed? Behovet for lys strekker seg så mye ­lenger enn lampa i taket. Hagen er et av områdene hvor lys fungerer både funksjonelt og estetisk. Når det gjelder innendørs belysning, strekker lysvalget seg også lenger enn rent praktisk.

– Belysning er ikke bare et ­behov, men en stor del av ­interiøret. For veldig mange er lysvalget like veloverveid som for eksempel en sofa eller kjøkkenbord, sier Tonje.

Hun forklarer videre at det ikke bare er belysning i hjemmet som er av betydning. Vi bryr oss like mye om hytta. En tradisjonell hytte på fjellet krever kanskje en litt annen stilart enn en hytte ved havet.

Hva enn stil du ønsker ­eller behøver, finnes dette hos ­Rasmussen Elektro. Skulle du være i tvil over hvilken stil du ønsker, hjelper de deg mer enn gjerne med lysveiledning i forhold til interiør.

Vet hva som er kvalitet!

Kvalitet er noe som må ­kjennes. Rasmussen Elektro har fått kjenne på det i hele 27 år, da de ble etablert. Familiebedriften ­begynte som elektrobedrift i 1988, og butikken kom så i 1990. Det er altså 25 år siden butikken ­åpnet dørene for første gang.

– Vi håndplukker alle våre lamper. Med årevis erfaring vet vi hva som er bra kvalitet og ikke. Det går ikke nødvendigvis på pris. Du kan like gjerne få bra kvalitet ned til noen hundre­lapper, forklarer Tonje.

Butikken på Sola har rikt utvalg i alle prisklasser. Du finner alt fra «småplukk» som natt­lamper og lyspærer, til store flotte designer lamper. Utvalget må nesten oppleves, så ta turen til Sola sentrums utkant for nye, lyse ideer.

Få hjelp til planlegging og installasjon

Du er lei av å ha for lite lys. ­Enten du skal flytte inn i ny bolig, eller oppgradere din nåværende, er ­belysning en viktig del av planleggingen.

– Mange ønsker å oppfylle «mer lys» posten både i gang, soverom, stue og kjøkken. Vi har fag­kompetansen og sortimentet til å velge riktig stil til ditt hjem, og få belysningen installert, ­forteller Tonje. Du behøver med andre ord ikke gjøre arbeidet selv.

Avtal et hjemmebesøk med en av fagfolkene. Tonje og ­hennes kollega Roger har lang erfaring og utdanning innen fag­området. Roger er prosjektleder på installasjon. Han planlegger ­punktene og ser på tegningene dine. Tonje konsulterer gjerne på stil og ­interiør. Hun driver også ­butikken sammen med sin far, Jan Inge.

Butikken gir deg et over­veldende utvalg, og Rasmussen Elektro har elektrikere som kan utføre installasjonen.

– Hos oss kan du få alt fra a til å innen belysning. Du velger selv om du vil bestille et hjemme­besøk, eller komme innom ­butikken for en hyggelig handel. Planlegging, tilrettelegging og effektivisering er høyt prioritert hos oss, sier Tonje.

Noe for alle

Her er noe for enhver stil og fra ulike tider. Fra det moderne og urbane til det klassiske.

– Vi legger vekt på det ­norske og nordiske designet. ­Ellers har vi en del italiensk, og et ­variert utvalgt fra internasjonale ­designere. Ta turen innom den lysrike butikken på Sola.

Her går kvalitet og høy kompetanse hånd i hånd, sammen med tillit og stil, avslutter Tonje.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no