ANNONSE

HUS & HAGE

naturstein, brostein, granitt, skifer, ferdigplen…


Velholdt fornyer hagen din med vakre steinprodukter i grønt miljø!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Velholdt/Paulo Pagani


Publisert: 07.02.2015

Natursteinsmur, skifer i fallende lengder, skifer i natursteinstrapp.


Fakta:

Velholdt Park og Hage AS

HVA:

Utfører planlegging, tegning og prosjektering av nye hager og anlegg, vedlikehold av grøntareal, ­beplantning, ferdigplen, beskjæring av busker og trær, steinarbeid – ­snø­rydding og strøing om vinteren.


AKTUELL MED:

Stort tilbud av steinprodukter til forskjønnelse av hage- og parkområder. Og akkurat nå er det tid for å tenke på beskjæring av trær og busker som bør foregå i februar/mars – før påske.


HVOR:

Randabergveien 306, 
4070 Randaberg.


KONTAKT:

Mobil: 965 09 099

E-post: post@velholdt.no


WEB:

www.velholdt.no

På tide med en fornyelse i hagen – eller på ute­området rundt bedriften? Lei av å klippe plen og luke i bed? Stein er et flott utgangspunkt for å gjøre hageområdet vakkert, stilrent og mindre arbeidskrevende.

Velholdt Park og Hage vet hvordan bruk av forskjellige typer stein best kan kombineres med grønt areal for et vellykket resultat. Dyktige fagfolk tar seg av arbeidet med å gjøre stein til et dekorativ element i miljøet. Lang erfaring og fornøyde kunder har gjort Velholdt steingode!

Velholdt Park og Hage er godkjent for ansvarsrett av ­Direktoratet for Byggkvalitet – det er en bekreftelse på at kunden er sikret fagmessig utført arbeid til avtalt pris.

Alle typer vakker stein for hånden

Mur i naturstein. Skiferheller på terrassen. Trapp og kantstein i granitt. Kulesteinsbed. Brostein på gangstien. Mulighetene er mange, og Velholdt hjelper deg å finne flotte kombinasjoner. Og steinen er hentet fra produsenter som kan sitt fag – du er garantert topp kvalitet i hele hagen.

Forarbeid er viktig – det er ikke bare å legge ned stein på nye flater. Vann må føres vekk, og dermed må dreneringslister først legges på plass for å gi nedløp for overflatevannet. Velholdt vet hvordan.

Vedlikehold for private og bedrifter

– Hovedaktiviteten vår på årsbasis er uten tvil å prosjektere og anlegge private hager, forteller prosjektleder Rune Clarke. – Men det er også slik at vi ser en økning av engasjement på uteområder generelt for industri og næringsliv. Vi blir anbefalt av landskapsarkitekter i distriktet i forhold til både nyanlegg og oppgradering av grøntområder, og da er det naturlig å følge opp med tilbud på vedlikehold av disse.

Tidsklemma kan føre til «nulltid» for hagearbeid – da trør vi til med en hjelpende hånd og pent utført arbeid. Klipping av plen og hekk, luking og generelt vedlikehold. På dette området har både bedrifter og private inngått årsavtaler med Velholdt.

Aktuelt nå: Beskjæring av busker og trær

– Februar/mars er tid for beskjæring av busker og trær, sier Rune videre. – Vi vet at dette kan være et ork for mange. Likevel er det en nødvendighet for godt vedlikehold av disse plantene at de blir riktig beskåret. For de som ikke kan eller orker å gjøre dette arbeidet selv, er vi klare til å hjelpe.

Du kan bestille tid for dette ­allerede i dag på telefon 
965 09 099, eller send e-post til: post@velholdt.no. Du kan også bestille via websiden vår 
www.velholdt.no.

Utgraving av kjeller, drenering og felling 
av store trær

– Utgraving av kjellere er blitt et spesialområde for oss, sier driftssjef Dag Inge Odland, og han legger til: – Vi har utstyret, vi har de rette folkene – og vi har etter hvert så god erfaring på dette området at vi uten knussel står frem og sier at vi er den store kjellereksperten i distriktet. Selv har jeg 10 års erfaring med utgraving av kjellere, og jeg er klar for en ny tørn til høsten – det er bare å bestille tid. Vi graver ut kjel­leren, isolerer, skifter grunnmur og legger ny drenering mens frosten kommer i jorden. Dermed er alt klart for å fa hagen fin igjen til våren 2016. Og husk – nyisolert kjeller er både miljøvennlig og energisparende.

Felling av store trær er heller ikke noe man pusler med på egen hånd. Kom til oss når du ønsker mer sol og bedre utsikt, sier Dag Inge Odland.

Fornyelse av hagen til konfirmasjonen i mai?

Bestill tid nå!

Ofte er det slik at hagearbeidet utsettes fordi man har så mye annet å tenke på. Prosjektleder Rune Clarke forteller at ­Velholdt har mange henvendelser i tiden rett før konfirmasjonene, og at mange blir både overasket og fortvilte når de forstår at det ikke er mulig å få utført ønsket arbeid før den store dagen. 
– Alle prosjekter blir prioritert i den rekkefølgen ordren kommer inn, slik at det er viktig å være tidlig ute dersom man ­ønsker hagehjelp til en bestemt tid på våren, sier han.

«Vi er et ja-firma!»

Dette sier daglig leder i Velholdt Park og Hage, Morten ­Sethereng. – Vi har en bedriftskultur som er gjennomgående positiv, og der alt er mulig. Vi er fleksible, vi er løsningsorienterte – og vi har dyktige fagfolk. Geografisk har vi et stort nærområde. Vi holder til midt på Randabergveien, like før avkjørselen til Viste, og rekker over hele Nord-Jæren på kort tid.

Ikke arbeidsledige om vinteren

– Som helårsbedrift må vi kunne tilby tjenester som er tilpasset årstiden her vi bor. Derfor er også snørydding og strøing blant ­tjenestene vi tilbyr, og dette er blitt en viktig del av virksomheten. Oppdragsgivere er blant andre private firmaer i ­Stavangerområdet. Bedriften har også kontrakt med Risa om brøyting og snørydding på gang/sykkelstier og fortau i Stavanger, Sandnes og Sola, sier Morten Sethereng.

Nye satsingsområder

Lokale produsenter har i mange år levert trær, busker og planter i alle størrelser til Velholdt Park og Hage, men dette er i ferd med å bli endret. Bedriften har etablert egen grøntavdeling for å kunne ha tilgang på vekster i riktig størrelse når de har behov for det.

I tillegg til å være entreprenør for små og store oppdrag i park og hage har firmaet også ren salgsvirksomhet. I sommer­halvåret tilbyr Velholdt hagemøbler og bl.a. vedlikeholdsfrie terrasse­bord i kompositt.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no