ANNONSE

NÆRINGSLIV

Møt 16 nye bedriftskunder på én dag

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: Erik Burås, Kolonihaven.no /Colourbox


Publisert: 21.02.2015

Dersom du blir med på Møteforum, er du garantert å treffe 16 nye bedrifter. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake.


Fakta:

Norsk 
Møteforum
Hva:

Arrangerer møter mellom bedrifter. 
Du får anledning til å møte 
16 bedrifter i løpet av 1 dag. 8 velger du selv, mens 8 bedrifter velger deg.


Aktuell med:

Møteforum i Stavanger Forum 12. mai 
kl. 07.30–16.30. 

Påmeldingsfrist 20. april.


Web:

www.mforum.no

www.baforum.no

Mange bedrifter er på jakt etter nye kunder eller leverandører. Men hvordan går du fram for å få møter? Her har du en glimrende måte som koster deg utrolig lite penger å prøve. I år er Møteforum Stavanger et samarbeid med Viking Fotball.

Norsk Møteforum har gjennom ti år spesialisert seg på å arrangere møteplasser for bedrifter, ut ifra filosofien om at det skjer ting når mennesker snakker sammen. Daglig leder Espen Andersen bobler av energi og entusiasme når Lokalavisen ber han beskrive konseptet.

– Det er nyttig å bli kjent med personer og selskaper som kan vise seg å bli til kunder, leverandører eller samarbeidspartnere en gang i fremtiden. På Møte­forum fører vi mennesker og bedrifter sammen i korte og velorganiserte ansikt-til-ansikt møter. De første positive kontaktpunktene i en kjede av fremtidige lønnsomme relasjoner. Og det virker. Vår hjemmeside inneholder mange referanser og suksesshistorier, sier Andersen.

11. gang i Stavanger

– I Stavanger skal vi ha Møte­forum den 12. mai, og vi regner med å bli rundt 50 bedrifter som skal delta, forteller Andersen til Lokalavisen.

– Det er representanter fra ­mange ulike bransjer, og det er kjente seriøse ­bedrifter. Påmeldings­fristen for nye ­bedrifter er 20. april. Møte­forum avholdes på Stavanger Forum, og dette blir møte nr. 11 i ­Stavanger. Siden 2004 har vi gjennomført over 200 større møte­arrangementer rundt omkring i ­Norges land. Over 6000 ­bedrifter har opplevd hvordan Møte­forum ­fører mennesker sammen, og mer enn 80.000 kontakter har blitt knyttet gjennom våre ­Møteforum.

Møt 16 potensielle kunder

Et Møteforum er en dag med effektive salgsmøter hvor alt er lagt til rette for at din bedrift skal treffe nye kunder og leverandører. Under et Møteforum samles 50–100 bedrifter med det til felles at de alle har potensielle bedriftskunder i samme region. I løpet av én dag får alle bedriftene som deltar, i snitt 16 møter à 20 minutter med ­andre deltaker­bedrifter. Møtene skjer i samme lokale, som for anledningen er ombygd til en rekke små møterom ved hjelp av skille­vegger.

– Alle møtene starter og stopper samtidig, og effektiv styring og klare møteregler sørger for optimal avvikling. På hjemme­sidene ligger det mye informasjon og tips til hvordan du bør gjennomføre møtene. Det arrangeres også et eget 3 timers kurs som forbereder deg på møte­dagen, sier Andersen.

Du velger selv hvilke 
bedrifter du ønsker å møte

– Etter avsluttet påmelding åpner vi for utfylling av ønskelister. Din bedrift krysser da av for potensielle møtepartnere blant de påmeldte bedriftene. Vi behandler alle ønsker i et spesialutviklet dataverktøy som hjelper oss med å få den store møtekabalen til å gå opp. En uke før forumet blir din møteplan tilgjengelig, sier Andersen.

Selgere og beslutnings-

takere

I løpet av dagen møter du 7–8 bedrifter du har ønsket deg, og da er det du som har initiativet til å styre agendaen i møtene. På bakgrunn av ønskelistene får du også i snitt 7–8 møter med firmaer som har ønsket å treffe din bedrift. Erfaringsvis stiller de fleste bedrifter med to personer som representerer bedriften. Det er to viktige forutsetninger for deltakelse. Din bedrift må være representert med beslutningstakere for innkjøp/avtaler i møtene. Din bedrift må også være åpen for dialog med potensielle leverandører. Disse forutsetningene øker kvaliteten på møtene, og gjør Møteforum til en unik arena for kjøp og salg!

Åpent for alle bransjer 
i bedriftsmarkedet

På et Møteforum vil du møte representanter fra de aller fleste bransjene i bedriftsmarkedet.

– Vi som arrangør ser at det er viktig med en bredest mulig bransjedekning og forbeholder oss derfor retten til å avvise påmeldinger om det er fare for at enkelte bransjer blir over­representert, forteller Andersen.

Morgensamlingen er 
en god start på dagen

– De færreste av deltakerne har vært med på et Møteforum tidligere, og det er viktig for oss å hjelpe alle til å oppnå størst ­mulig utbytte av alle møtene. Derfor starter vi morgenen med en informasjonssamling hvor vi kommer med konkrete råd og tips om hvordan man gjennomfører en dag som denne, sier ­Andersen.

Firmaboken gir grunnlag 
for flere relasjoner

– På selve arrangementet gir vi også ut en firmabok til alle deltakerne. Denne boken inneholder en komplett oversikt over alle firmaene som deltar på Møteforumet, med kontaktopplysninger og bransje/firma­beskrivelse. Mange bruker denne aktivt i etterkant av forumet for å knytte kontakt også med andre bedrifter enn dem man selv hadde møte med på selve Møteforumet, forteller Andersen.

Kostnader og unik garanti

Prisen for hele dagen er kr 11.900,- eks. mva per bedrift. Bedriften kan stille med inntil tre personer, hvorav minst én må være beslutningstaker for innkjøp og avtaler. Samtalepartnere av Viking Fotballklubb har egen prisavtale med klubben.

– Vi er svært opptatt av skape fornøyde kunder, og tilbyr en unik garanti som gjenspeiler kvaliteten på Møteforumet:

Hvis du i etterkant av arrange­mentet angrer på deltakelsen ­refunderer vi deltakeravgiften. Så sikre er vi på at dere vil bli ­fornøyde. Kravet må meldes skriftlig innen en uke etter arrange­mentet, slår Andersen fast.

Dette må bare prøves

Dette er vel en slags form for «speed dating», men for nærings­livet?

– Det kan du godt ­kalle det, sier daglig leder Espen ­Andersen. 
– Kjært barn har mange navn. På våre hjemmesider kan du se utallige redaksjonelle artikler som med all tydelighet viser at det virker. Dere i Lokalavisen er jo selv med for fjerde gang i ­Stavanger.

Eget Møteforum for bygg og anlegg 12. mai.

Selskapet har også et tilsvarende konsept for bedrifter i bygg- og anleggsbransjen. Dette kalles Møteforum Bygg og anlegg og finner sted den 12. mai på samme sted. Her finnes det en egen nettside – www.baforum.no

Program for dagen

Kl. 0730 - 0800 - Oppmøte og morgenkaffe

Kl. 0800 - 0825 - Fellessamling og informasjon

Kl. 0835 - 1010 - 4 møter

Kl. 1010 - 1025 - Kaffepause

Kl. 1025 - 1200 - 4 møter

Kl. 1200 - 1240 - Lunsj

Kl. 1240 - 1440 - 5 møter

Kl. 1440 - 1455 - Kaffepause

Kl. 1455 - 1630 - 4 møterAnnonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no