ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

kari elen bjelland er en av distriktets mest erfarne sykepleiere innen kosmetisk medisin 


Hun gjør deg naturlig vakker

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 07.03.2015

Kari E. Bjelland inviterer til gratis vurdering av din hud – og advarer mot useriøse aktører.


Fakta:

Kari E. 
Bjelland AS
Hva: 

Sykepleier med lang erfaring 

innen kosmetisk medisin


Aktuell med: 

Fillere for en freshere hud. Kari Elen Bjelland er en dyktig og trygg sykepleier, som er kvalifisert med Spesialist sertifisering innen Restylane. Hun tilbyr to av markedets beste fillere: Restylane og Radiesse. Her får du et naturlig og vakkert resulat.


HVOR: 

3.etasje i Interiørgården, 

Luramyrveien 1, Sandnes

(Like ved Kvadrat)


ÅPNINGSTIDER:

Hverdager til kl 16.00.

Annenhver onsdag & torsdag 

langåpent til kl 20.00.

Annenhver lørdag til kl 15.00.


Kontakt: 

Kari Elen Bjelland

Tlf. 404 94 739 

post@karibjelland.no


Web: 

www.karibjelland.no

Vi nordmenn liker å se friske og naturlige ut. Her spiller huden vår en stor rolle. En aldrende og skadet hud kan dessverre gjøre at vi ser både sinte, slitne og trøtte ut. Heldigvis er det ei dame som vet hvordan man kan eldes på en freshere måte. Kosmetisk sykepleier Kari Elen Bjelland kan tilføre huden din det den gradvis mister gjennom årene.

Kari Elen Bjelland er en av de mest erfarne behandlerne i distriktet. Det var i 2005 hun tok steget fra tradisjonelt syke­pleierarbeid til å bli behandler innen kostmetisk medisin. Her ble hun introdusert for en verden av hudforbedrende behandlinger: botox, fillere og kjemiske ­peelinger. Hun fant fort ut at dette var drømmejobben!

– For meg var det midt i ­blinken å kunne hjelpe mennesker til et friskere utseende, smiler Kari.

I løpet av de 10 årene som er gått, har Bjelland vært med å bygge opp klinikker i distriktet. I 2012 bestemte hun seg for å starte opp sin egen klinikk Kari E. Bjelland AS, og er storfornøyd med det. Stadig flere benytter seg av kosmetisk medisin, og det er ikke lenger tabu å prate om det.

– Før var det få som visste hva det var. Nå er det blitt et vanlig valg for alle aldersgrupper og begge kjønn. Mine kunder er mellom 18 og 80. Alle har ulike ønsker og behov, men de aller fleste ønsker å se naturlige ut, sier Kari.

Fillere kan gjøre alt!

Hva med mer definerte kinnben? Yngre hender? Kanskje et mer markert hakeparti? Et løft til de sure munnvikene? Eller en strammere hals?

Eller kanskje du vil se mer uthvilt ut? Uansett hva du ønsker, så er det ifølge Kari mulig å forbedre det aller meste med fillere.

– De fleste har litt kunnskaper når de kommer, men er ­likevel ikke klar over de mange behandlings­mulighetene som finnes, sier Kari.

Fillere er som navnet tilsier. Det kan altså forstørre lepper, fylle ut rynker, definerer ansiktskonturer og løfte opp områder som mangler fylde. Bjelland benytter kun de beste og mest anerkjente fillerne på markedet,og fører produktene Restylane og Radiesse. Bjelland er sertifisert Spesialist i Restylanebehandlinger. Sertifiseringen krever avansert kursing og årelang erfaring, og det er per i dag 17 spesialister i Norge. Bjelland er også en av få behandlere som utfører Radiesse her i distriktet. Radiesse er i ­Norge ennå et mindre kjent produkt enn Restylane, men dog et fantastisk produkt for løfting av og volumbygging i ansiktet.

Advarer mot prisdumping og ukvalifiserte behandlere

– Vurderer du behandling med filler, er det viktig å være klar over at det ikke er likegyldig hvem som injiserer, advarer Bjelland.

Hun forklarer at det finnes useriøse aktører på markedet som ikke er kurset i denne type behandlinger, selv om det er et absolutt krav å ha spesialisert praktisk og anatomisk kunnskap utover det å være helsepersonell. Det er opp til leverandøren av de ulike merkene hvorvidt de fører streng kontroll med hvem som får kjøpe og sette deres produkter. Restylane og Radiesse er begge i denne kategorien: behandlerne kurses over tid og i flere omganger før de godkjennes som behandler og representant for deres produkt. Dette sikrer deg som kunde at behandler kan jobben sin. De færreste leverandører har en slik standard og vise til. Du skal derfor alltid se etter sertifikater og ID før du legger deg ned på behandlingsbenken.

– Husk også at en svært redusert pris på behandlingene vitner om uerfarne behandlere eller produkter som er kjøpt inn for en billig penge. Det finnes nemlig et utall forskjellige typer fillere på det europeiske marked. Ikke vær redd for å spørre behandler om fartstid i faget eller opplysninger om produktet, sier Kari.

Tar hensyn til personlighet, alder og anatomi

Hun understreker at det primært ikke handler om å endre utseende, men i hovedsak å ta tilbake noe av det aldrings­prosessen har tatt, uten å se ­behandlet ut.

– Uansett hva du ønsker å behandle, tar jeg hensyn til dine ønsker, din alder og dine ansiktstrekk. Jeg behandler slett ikke alle likt, da alle har hver sine særtrekk, sier Kari.

I tillegg til personlighet, alder og ønsker, spiller anatomien inn. Man kan ikke ønske seg hva som helst av resultater. Man har et utgangspunkt, og må jobbe ut fra det.

Kari forklarer at hun setter stort fokus på at pasienten skal ha realistiske forventninger. Hun setter av god tid på informasjon, og legger vekt på et naturlig resultat.

Du kan med andre ord glemme de fæle eksemplene fra kjendis-verdenen. Man gjør heller litt lite enn for mye. Her er det ­behandlers oppgave å vite når nok er nok.

– Vi blir alle eldre, og dette kan vi ikke endre. Om du starter tidlig med forebygging og passer på huden i prosessen, vil aldringen gå seinere og en blir en friskere utgave, avslutter Kari .

Ønsker du et friskere utseende? Ta kontakt med Kari for en konsultasjon.

Hva er en filler?

Filler er samlebetegnelse for stoffer som injiseres med tynn nål inn i huden og løfter denne opp. I tillegg økes den naturlige produksjonen av elastin og kollagen i ­huden. Resultatet blir mindre ­rynker, en bedre hudkvalitet og et friskere utseende.Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no