ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

stavanger spa clinique: rengjøring 
av kroppen gir bedre helse


15 cm ­smalere etter første ­behandling!

Tekst: Rolf Schreiner


Publisert: 07.03.2015

Hjelpepleier/spa-terapeut Tove Strand (t.v.) og kosmetisk sykepleier Siv-Åse Rønning ønsker velkommen til Stavanger Spa Clinique.


Fakta:

Stavanger 
Spa Clinique
HVA:

Ledende klinikk innen blant ­annet figurforming, hudpleie, spa-­behandlinger, fotpleie og alle typer massasje. 


AKTUELL MED:

Universal Contour Wrap – behandling som gir en skikkelig kick-start for deg som vil endre livsstil, enten målet er å gå ned i vekt, stramme opp huden, bli sunnere eller rense kroppen din.
Tilbudspris ut april!


HVOR:

Løkkeveien 35, Stavanger.


ÅPENT:

Mandag – onsdag 08.00 – 18.00.

Torsdag og fredag 08.00 – 16.00.

Lørdag 08.15 – 15.00/16.00.

Også etter avtale.


KONTAKT:

Telefon 51 52 55 17


WEB:

www.stavangerspaclinique.no

Våren står for døren. Det er på tide å gi kroppen litt omsorg og pleie før solen titter frem og vi kaster klærne. Behandlingen Universal Contour Wrap hos Stavanger Spa Clinique gir deg som vil endre livsstil en skikkelig kick-start. Enten målet er å gå ned i vekt, stramme 
opp huden, bli sunnere eller rense kroppen din 
etter en lang og kald vinter.

Med behandlingen Universal­ Contour Wrap går du inn minst 15 cm over hele kroppen etter­ den første behandlingen. I gjennom­snitt mister man mellom 25 og 35 cm. Hos Stavanger Spa Clinique er de så sikre på resultatet, at de gir deg to garantier: Hvis du ikke taper minst 15 cm på den første behandlingen, trenger du ikke betale noen ting. Og de 15 cm er garantert å være tapt i minst 30 dag­er, så sant du ikke går opp i vekt.

For å få maksimal effekt av behandlingen, anbefales du å ta en kur på tre behandlinger. Resultatet ­varier fra person til person – noen vil gå inn 40 til 60 cm, ­eller ned én klesstørrelse etter tre behandlinger.

Fastere, strammere hud

Centi­meterne vil ikke komme tilbake etter kort tid. Dette fordi behandlingen fjerner giftstoffer og avfallsstoffer som har hopet seg opp i kroppen din. Når disse stoffene er ute av kroppen, blir fettvevet komprimert og trekker seg sammen. Dermed blir huden fastere og strammere. Avfallstoffene bygges sakte opp i kroppen over lengre tid. Derfor anbefales man å ta en behandling hver tredje måned etter endt kur, for å opprettholde resultatet.

Rengjøring av kroppen

Universal Con­tour Wrap er ikke bare en behandling som brukes for å bli tynnere. Det er også en behandling som ­virker oppstrammende, eksfolierende og dypt rengjørende. En perfekt start for deg som ønsker en sunnere livsstil.

Den oppstrammende effekten oppnås ved re­vitalisering av kollagenet i huden, som øker elastisiteten og komprimerer hud­vevet. Behandlingen virker også stimulerende på lymfe­systemet.

Fjerning av avfalls­stoffer er godt for alle!

Behandlingen ble opprinnelig utviklet som et supplement til dialyse-behandling for pasienter med nyresvikt. Så oppdaget man at en av bivirkningene var at pasientene fikk strammere og flottere hud. Dermed ble behandlingen tatt varmt imot hos skjønnhetsklinikker verden over.

I dag har mange kreftpasienter og mennesker som har gått på mye medisiner stor nytte av behandlingen. Behandlingen renser kroppen for slaggstoffer man ikke klarer å kvitte seg med på egen hånd. En del idrettsutøvere bruker også denne behandlingsmetoden. De danner store mengder avfallsstoffer i kroppen gjennom stress, som de trenger hjelp med å bli kvitt.

Har man for mye avfallsstoffer i kroppen, kan det gå ut over immunforsvaret. Noen får også søvnproblemer på grunn av opphopning av giftstoffer i kroppen. Mange opplever at kroppen roer seg på en helt annen måte og får bedre søvnkvalitet etter en slik behandling.

En kjempestor leireinnpakning

Behandlingen starter med at du blir målt på flere steder på kroppen. Så blir du pakket inn i bandasjer som har ligget i en varm mineralrik leireløsning. Leire­løsningen åpner porene og trekker giftstoffene og urenhetene ut av kroppen. Giftstoffene kan komme fra for eksempel kaffe, te, alkohol, nikotin, medisiner eller forurensning.

NB! Tilbudspris ut april

En enkeltbehandling koster 1750 kroner, og en kur på tre behandlinger koster 4500 kroner. ­Akkurat nå koster denne kuren kun 4000 kroner, og dette til­budet ­varer ut april.

Enten du ønsker å gå ned i vekt, eller vil endre til en sunnere livsstil, er du velkommen innom Stavanger Spa Clinique for en kick-start med Universal ­Contour Wrap.

– Vi har en nyhet som heter UCW Chysalis som har ­kortere behandlingstid og er like effektiv, kan de ansatte fortelle.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no