ANNONSE

NÆRINGSLIV

Mange helsetilbud på Trim Towers

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: Trim Towers


Publisert: 07.03.2015

Trim Towers har sentral beliggenhet på Lura/Forus. Kort vei til E39 og god parkering. Her kan du flytte inn.


Fakta:

Trim 
Towers
Helse-leietakere 
i Trim Towers:


Sats Elixia 

telefon 51 60 17 40


Vital Hudklinikk 

telefon 52 69 70 00


Kolibri Medical 

telefon 52 69 70 00


Sandnes Kiropraktorklinikk

telefon 51 66 22 66


Dental Norge 

telefon 51 31 18 00


Appeal Frisør 

telefon 51 66 88 00


Web:

www.trimtowers.no

Trening, velvære og ulike behandlinger er viktige ingredienser i manges hverdag. Familien Maaseide har med sitt imponerende Trim Towers, lykkes i å samle mange forskjellige aktører som tilbyr ulike tjenester innen helse.

– Vi har vært opptatt av å skape en kombinasjon av viktige helsetjenester og kontorarbeidsplasser i bygget, forteller Jørgen ­Rangnes til Lokalavisen. Den tidligere fotball­spilleren fra Ålgård med lang fartstid i Bryne drakten, er driftssjef på Trim Towers. Vi ønsker å tilby et helhetlig tilbud både for besøkende og de som jobber i kontorbedrifter på Trim Towers. Akkurat nå ønsker vi spesielt velkommen til Dental Norge som åpner helt ny klinikk her på senteret. Kombinert med sine klinikker i utlandet mener vi at dette vil bli et spennende tilbud til alle våre kunder, og ­brukere av senteret.

Sats Elixia

Kom i form med oss

Som et av landets ledende trenings­sentre er vi svært opptatt av kvalitet i alle ledd, sier daglig leder på Forus, Knut Ove Joa til Lokalavisen.

– Vi har nå snart 5000 medlemmer på dette senteret. Stadig flere innser at trening ikke er et nødvendig onde, men blir et viktig element i livsstilen. Vi bruker derfor mye tid og ressurser på at alle våre treningssentre skal tilby flotte og moderne lokaler med topp utstyr som dekker de be­hovene våre medlemmer har. Våre medlemmer finnes i alle kategorier, og vi tilbyr et stort spenn av treningsalternativer. For de som er opptatt av å trene på egenhånd, har vi det beste utstyret i hele Norge. Her finner du alt det du trenger. Vil du bli sterkere? Sprekere? Løpe maraton? Gå ned i vekt? Orke mer i hverdagen? Uansett hvilke mål du har med treningen – vi skal hjelpe deg.

Gruppetimer og treningsglede

– Jeg vil spesielt fremheve gleden og inspirasjonen du opplever når du deltar på våre gruppe­treninger. Her får du ekstra energi og sammen med mange andre kjenner du gleden av å komme i ­bedre form. Det er herlig når du først kommer i gang og deltar på våre mange daglige gruppe­treninger.

Gratis frokost og barnepass

– På hverdager har vi et opplegg med en enkel gratis frokost for alle som trener om morgenen frem til 0930. Det er det mange som setter pris på. Da får du i tillegg til trening også det sosiale, som jo er viktig for mange. Vi har en egen avdeling for barn med barnepass. Det betyr at mor eller far kan trene i fred og ro, og at barna er i trygge omgivelser. Her på Trim Towers opplever vi at våre kunder setter stor pris på alle de ulike treningstilbudene vi har.

Kolibri Medical

Offentlig godkjent sykehus

– Vårt sykehus i Trim Towers er distriktets største private medisinske spesialist senter, forteller daglig leder Oscar Maaseide til Lokalavisen. Vi har til og med eget røntgen institutt. Under samme tak finner du spesialister innen gynekologi, nevrokirurgi, plastisk kirurgi, generell kirurgi, øre-nese-hals, ortopedi, gastroenterologi, urologi, radiologi, onkologi(kreftmedisin) endokrinologi og indremedisin. På senteret finnes også jordmor, samt sykepleiere med kompetanse innen reisemedisin og vaksinering. Vi er klare til å ta i mot både private og bedrifter, og tilbyr full bedriftshelsetjeneste.

Lei av kø?

– Vi har prøvd å bygge opp en effektiv spesialist tjeneste hvor målet vårt er å kunne gi kunden rask tilgang til spesialister. Vi er et senter for alle som vil ha helse­tjenester på dagen, både private og bedrifter. Ved å samle ulike spesialister og nødvendig diagnostisk utstyr på ett sted kan vi i de fleste tilfeller stille diagnose eller avklare en medi­sinsk situasjon på dagen. Vi ­arbeider med både forebygging, utredning og behandling. Enten du er bekymret for at du «feiler noe», har et akutt helseproblem, en kjent diagnose eller ønsker en generell helsesjekk, gir vi deg hjelp på dagen.

Raskeste vei til behandling

Alle ønsker god helse, og ingen­ting er verre enn å vente på ­diagnose og behandling.

– Når diagnose og behov for behandling er avklart, får du nødvendig behandling raskere. Våre spesialister konfererer med hverandre – der og da – uten henvisninger fra den ene til den andre. På Kolibri Medical ­følger vi opp våre kunder gjennom hele prosessen, avslutter Oscar ­Maaseide til Lokalavisen.

Vital Hudklinikk

Stort utvalg i behandlinger

– Vår klinikk fokuserer på alt innen hudpleie, spa og kosmetisk medisinske behandlinger, sier daglig leder Miriam ­Øxnevad.

– Vi har distriktets flotteste ­lokaler med spa fasiliteter, og tilbyr det nyeste og best dokumenterte innen moderne kosmetisk medisin. Våre behandlinger er trygge og effektive. Vår erfaring er kundens trygghet. Vi har vært i senteret i 5 år, og har nå også åpnet avdeling på Amfi Madla.

Botox – mer enn bare rynker

Botox er mest brukt på mimikk rynker som sinterynken mellom øynene, rynkene i øyets ytter­kant, og de horisontale rynkene i pannen. Men det finnes også ­andre områder i ansiktet der ­Botox kan benyttes med god ­effekt. ­Botox er et godkjent legemiddel og brukes av stadig flere, og gir et helt naturlig resultat. Injeksjonen fører til at musklene slapper av, og derfor retter opp rynker. Enkelt og greit.

– Vår medisinske behandling med Botox hjelper også flere mennesker å bli kvitt plagsom hodepine, tanngnissing og overdreven svette i armhuler og hender. Botox har en synlig virkning allerede etter et par-tre dager, og full effekt etter 1-2 uker. Ved svettebehandlinger inntrer virkningen først etter cirka en uke.

Hva er Restylane?

Restylane er en krystallklar gel som injiseres i huden i små mengder for å gjenopprette ­volum og struktur, glatte ut linjer og rynker og for å fremheve konturer. Resultatet av en behandling med Restylane er langvarig, men ikke permanent, slik at du selv kan velge om du vil opprettholde effekten. En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og en nyere klinisk undersøkelse har vist at med bare én etterbehandling kan effekten vare i inntil 
18 måneder. I ansiktet kan en jevne ut rynker og linjer, bygge opp ansiktsstrukturer som kinnbein, kjevebein og hakeparti, lage større lepper, løfte øyebryn, endre på nesens form, eller fukte opp huden. Kort sagt finnes det uendelige muligheter med dette produktet.

Sandnes Kiropraktor Klinikk

Endre livsstil

– Vi ser at mange av våre kunder har behov for en livsstils­endring, opplyser kiropraktor Espen ­Refsland.

– I den forbindelse jobber vi nå veldig mye med et konsept som kalles En ny start. Dette er et 
12 ukers kurs med en plan som ivaretar behovet for å komme i god fysisk form, samtidig som det også krever endring i kosthold og tenkning. I tillegg til de tradisjonelle ­fagene som fysio­terapi, ­massører, og trening, bruker vi også ­coaching, og har fokus på mental trening. Vi har et svært godt opplegg som mange har stor glede av å benytte, og det gir flott fremgang og endring.

En Ny Start

– Dette er en 12 ukers plan og et opplegg som går i samarbeid med lege Berit Nordstrand.

– Trinn for trinn lærer du deg enkle bytte triks i matveien. Det gjelder å velge råvarer som bygger helse og forsterker treningseffekten. Samtidig lærer vi deg den mest effektive treningen for en sunnere kropp. Gradvis økt aktivitet, individuell oppfølging, inspirasjon og nytelse hjelper deg å nå dine mål. Kurset går over 12 uker. 6 kvelder med inspirerende foredrag og personlig oppfølging av sertifiserte terapeuter. I tillegg får du online coaching for veiledning og motivasjon. Du får kurs­materiell og en helsesjekk hos fastlege før og etter kurset. Kurset koster bare kr 3.700.

Appeal Frisør

Det lille ekstra

– Vi har en strategi om å bygge opp en lokal kjede av salonger med ­beliggenheter hvor folk bor eller jobber, sier daglig leder Sissel Vikse Falch.

– Med vår nye salong på Trim Towers, er vi totalt 6 salonger. Vi satser på å være den ledende frisør­kjede for hele familien, og prioriterer høy faglig kompetanse på alle våre frisører. Vi ønsker å bygge opp kjennskap mellom frisøren og den enkelte kunde. På den måten skaper vi trygghet og gode relasjoner. Vår oppgave er hele tiden å være flinke på å gi det lille ekstra. Litt mer enn hva du forventer. Det er vårt varemerke i Appeal Frisør, sier Sissel Vikse Falch til ­Lokalavisen.

Lokaler til leie

Trenger din bedrift nye lokaler? På Trim ­Towers er det ledige kontorlokaler i ­varierende ­størrelser. 

Ta kontakt med ­Jørgen Rangnes for mer informasjon på tlf. 400 76 704.Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no