ANNONSE

HUS & HAGE

hove plantesalg gjør klart for storinnrykk


Om få uker er alt på plass!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLinden / Camilla Hove


Publisert: 21.03.2015

Camilla Hove viser stolt frem det store utvalget hos Hove Plantesalg.


Fakta:

Hove ­Plantesalg

HVA:

Blant landets største hagesenter med et enestående utvalg planter og trær for alle hageentusiaster.


AKTUELL MED:

Satser spesielt på store planter og trær – også eksotiske, sjeldne typer som Hove er alene om her i landet. 


HVOR:

Hoveveien 104, 4306 Sandnes


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – fredag fra kl 09.00 

Lørdag fra kl 10.00

Søndag fra kl 12.00 

Stengetid – se nettsidene!


KONTAKT:

Telefon 51 66 26 63


WEB:

www.hoveplantesalg.no

Instagram: @camillahoveplantesalg

Facebook: Hove Plantesalg & Hove Fuglepark

Våren er kommet – det er tid for å begynne å tenke på hvordan du vil ha det i hagen. Hvor skal fornyelsen skje i år? Hvilke nye planter kunne du tenke deg?

Hos Hove Plantesalg er det akkurat nå høy aktivitet for å få alt klart til sesongens virkelige oppstart om et par uker. Noen nyheter er kommet allerede, men de aller fleste er like om hjørnet. Det er bare å glede seg…

Rune Hove har gjennom flere tiår bygget opp Hove Plantesalg i Hoveveien i Sandnes til å bli en stor og viktig aktør i markedet. Og hagesenteret, som er blant Norges aller største, er en famile­bedrift. Ikke bare har Rune hatt med seg sin kone i den daglige drift – nå tar neste generasjon over ledelsen i bedriften. Datter Camilla er blitt «flasket opp» i hagejungelen, og hun har nå fått en stor del av leder­ansvaret.

Hove Plantesalg skal skille

seg positivt ut fra andre

– Denne våren vil vi ha et unikt utvalg trær og planter – spesielt av store, flotte eksemplarer, sier Camilla Hove. – Hvert år får vi inn nye og spennende sorter. ­Ordinære salgsvarer så vel som det store, sjeldne og eksklusive. Vi er opptatt av å ha et variert utvalg som skiller seg ut fra våre konkurrenter. Og det viktigste av alt er at plantene må ha topp ­kvalitet – det får du hos oss. 

Fargerike, eksotiske vekster

Med over 2000 ulike sorter ­planter (derav 600 vintergrønne) er Hove Plantesalg i Sandnes et av Norges største hagesentre. Når vårens innkjøp er på plass, finner du sommerblomster, stauder, strå og gress, vintergrønt, prydbusker og trær, klatreplanter, frukttrær, bærbusker, roser, hekk og eksotiske planter – alt hva en hage måtte ønske seg.

Akkurat nå:

Store planter og trær!

Camilla forsikrer oss om at aldri før har utvalget av store busker og trær hos Hove vært så omfattende som nå – her finnes også spennende, sjeldne sorter som Hove er alene om i landet!

– Blant populære trær kan jeg trekke frem rødbladet hengebøk, kulelønn, hengende lerketrær og Apenes Skrekk. Av sistnevnte har vi et eksemplar som er 3–4 meter høyt. Vi har også rundt 30 sorter av den særs dekorative og veldig hardføre skjermgranen. Des­suten japansk lønn i utallige røde og gule fargekombinasjoner – et sentvoksende tre som passer i alle hager, så sant det ikke er for værhardt.

Når det gjelder trær fra ­Japan hos Hove, så finner du også ­gigantiske, gamle trær som koster over 100.000 kroner – bare for å ha nevnt det. Kom og se hva du får for pengene!

Videre fremhever ­Camilla store, flotte oliventrær fra middelhavs­landene og den ­eksotiske blåregn med et mylder av blå blomster.

Også «Sydens frukter»

Camilla ber oss huske at det er ulike klimasoner i hver og én hage – og vi kan selv legge til rette for gode forhold. Hun sier også at her i Rogaland har vi bedre vekstforhold enn mange er klar over, og at det er mulig å prøve både fiken, kiwi og druer med hell. Og hun er klar med flere råd til de som vil satse på eksotiske frukter som et nytt og spennende innslag i hagen.

Ta gjerne med foto

– I vår region er det svært mange som er opptatt av hage, og de kommer gjerne til oss for å få hjelp til å sette sammen de rette plantene.  Det beste er om kunden tar med seg et foto som viser både hus og hage. Da tar vi oss tid til å sette sammen et forslag til kunden over hvilke planter som kan fungere godt – det ­koster ingenting, sier Camilla.

Mange nyheter i butikken

Inne i hagesenterets butikk­område har det foregått en solid fornyelse. Også her er det viktig at Hove har produkter du ikke finner andre steder – det gir seg utslag i nye spennende design­varer innen bl.a. potter, vannekanner, prydgjenstader m.m.

Krukker i nye farger og fasonger – kjøp 3, betal for 2

De fleste planter kan plantes i krukker – bare kom og se i hage­senteret! Her står alt i potter, gjerne i flere år før de selges til kunden. Denne sesongen ventes det inn flere tusen nye krukker fra Vietnam – alt skal være på plass innen utgangen av april! Noen er rett og slett digre – med en høyde på 2 meter eller en diameter på 1,30 meter. ­Utvalget spenner over flere ­typer fabrikasjon, fra «antikke» krukker i keramikk til lettvekts­potter i plast.

Pristilbudet denne våren er at kjøper du 3 krukker, får du den billigste gratis. Dette gjelder alle nye krukker! Et stort utvalg krukker selges også nå med hele 50 % rabatt.

Egen garantiordning

– Vi hos Hove er en faghandel. Hos oss skal du få friske planter, og vi har derfor en flott garanti som sikrer kundene våre kvalitetsprodukter. Vi gir garanti på alle flerårige hageplanter som plantes i jorda, ut kjøpsåret! Det er en ordning kundene setter pris på, og det er fornøyde kunder vi lever av, sier Camilla.

Stadig ny info på nettsidene

Til slutt minner Camilla om at nyheter, pristilbud og inspirasjons­bilder som hun legger ut på Facebook og ­Instagram, også er å finne på Hoves nye hjemme­sider.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no