ANNONSE

HUS & HAGE

la dyktige fagfolk hjelpe deg med oppussingen


Maling. Flytting. Rydding.

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Colourbox.com


Publisert: 21.03.2015

Det er ikke alle som er like innstilt på å stå timesvis i stige langs ­husveggen. Overlat jobben til fagfolk – så kan du nyte solen imens.


Fakta:

Proof 
Distrik 
Malerservice

HVA:

Bedrift som utfører ulike tjenester til hus og hjem. 


AKTUELL MED:

Vårpussen står for døren – 
kom i gang nå! 

Spesialtilbud: 25 % rabatt ved ­bestilling før 30. april.


KONTAKT:

Tlf. 45 53 45 77

E-post: proof_distrik@hotmail.com

Setter du jobben ut til andre, kan du imens gjøre det du har mest lyst til. Enten slappe av og nyte vårens gleder – eller foreta andre gjøremål som du liker bedre enn å stå i stige. Proof Distrik Malerservice i Stavanger driver med maling (­ut- og innvendig), flytting og rydding – til rimelige priser. Akkurat nå tilbys spesialpriser på maling av hus: 25 % rabatt hvis du bestiller innen 30. april.

Nå om våren starter gjerne planleggingen av hva som skal gjøres i huset. Hvorfor ikke la erfarne og dyktige folk gjøre jobben for deg.?

Proof Distrik ­Malerservice har mottoet «Vi fikser det ­meste», og det til svært konkurranse­dyktige priser. ­Selskapet tilbyr malerarbeid, rydding av dødsbo og ryddehjelp.

Fornøyde kunder

Proof Distrik Malerservice har både privat- og bedriftskunder. Flere eiendomsforvaltere kjøper tjenester på sine forskjellige prosjekter. Det er likevel flest flest kunder i privatmarkedet, og disse kommer stadig tilbake med nye oppdrag.

De som gjør en god jobb,

blir snakket pent om!

God dialog er viktig for å få et godt kundeforhold, og uten fornøyde kunder overlever bedriften ikke. Derfor bruker Proof Distrik Malerservice god tid på å forsikre seg om at de oppfyller kundenes forventninger. Selskapet strekker seg helt enkelt litt lenger for at kundene skal bli 100 % fornøyd.

Servicebyrået er et lite firma som får mange nye kunder gjennom anbefalinger. Og i denne bransjen er det et par ting som er helt fundamentale: Å komme når man lover – og å holde sine avtaler. Med dette før øye skal du alltid kunne stole på Proof Distrik ­Malerservice.

Ingen jobb for liten –

ingen jobb for stor!

Selv om bedriften i stor grad konkurrerer på pris, skal det ikke gå utover kvaliteten. Proof Distrik Malerservice har dyktige fagfolk som utfører jobben etter høye kvalitetskrav. Gjør de ikke det, kommer ikke kundene tilbake – så enkelt er det.

I tillegg er det ikke tvil om at prisene er rimelige og svært konkurransedyktige. Som liten bedrift er lave priser et godt utgangspunkt for å komme inn på markedet. Så nå er det bare å ta kontakt og bli bedre kjent med Proof Distrik Malerservice, slik at selskapet får vise hva de står for. Og som de selv sier: Jobben blir garantert gjort skikkelig!

Gratis befaring og anbud

Det koster ingenting å be om et prisoverslag. Proof Distrik Malerservice kommer på befaring til din bolig eller bedrift, får høre hva som ønskes gjort – og så får du pris. Da avgjør du om du overlater jobben til dem. Enkelt og greit.

Høydeskrekk?

Skjelven i stiger?

Hold deg på bakken. 
La andre gjøre jobben!

VÅRTILBUD!

– 25 % ved bestilling før 30. aprilAnnonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no