ANNONSE

MAT & DRIKKE

strike & spare og mat & drikke 
i skjønn forening


Harbour Café & Bowling – en perfekt match!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paolo Pagani


Publisert: 18.04.2015

Daglig leder Ole Henrik Ueland har god grunn til å være fornøyd med byens mest spesielle restaurantkonsept.


Fakta:

Harbour Café & 
Bowling

HVA:

Restaurant med alle rettigheter som også inneholder åtte bowlingbaner. Eget selskapslokale.


AKTUELL MED:

Gode pakkepriser på bowling & mat til grupper som vil ha en aktiv helaften.


ÅPNINGSTIDER:

Restaurant

Mandag – torsdag 12:00 – 23:30

Fredag 12:00 – 02:00

Lørdag 12:00 – 02:00

Søndag 13:00 – 23:30


Bowling

Mandag – torsdag 14:00 – 23:30 

(fra kl 12:00 i skoleferier)

Fredag 12:00 – 24:00

Lørdag 12:00 – 24:00

Søndag 13:00 – 23:30


Aldergrense 20 år fra kl 23:00


HVOR:

Skagen 27, Tårngalleriet, 4006 Stavanger


KONTAKT:

Telefon: 51 59 99 70 

E-post: harbour@harbourbowl.no 


WEB:

www.harbourbowl.no

Det finnes mange gode restauranter i Stavanger. Selv guruene inne i Oslo må innrømme at oljebyen kanskje også er matbyen, ut fra standarden man opplever under et restautantbesøk i byen vår.

At en restaurant serverer mat & drikke er jo en selvfølge, men noen gjør mer enn det. Det finnes en restaurant i Tårngalleiet ut mot Vågen i Stavanger sentrum som byr på en sportslig og sosial aktivitet utenom selve måltidet. Her spiller man også bowling – og dette konseptet har virkelig slått an hos lokalbefolkningen.

– Harbour Café & Bowling startet opp høsten 2000, sier daglig leder Ole Henrik Ueland, som har vært med på laget fra første dag.

– Vårt helt spesielle opplegg var noe helt nytt i byens uteliv, og det tok tid før vi ble kjent – og anerkjent. Å kombinere mat & drikke med bowling var nok ikke helt naturlig for et par på svermetur som gikk ut for å nyte et godt måltid. Men for grupper av venner og kolleger som ­ønsket litt mer ut av kvelden, ble vi ­etter hvert et stadig mer aktuelt ­alternativ.

– Så etter noen år i «­skyggenes dal» er vi dag godt etablert midt i lysløypa. Jungeltelegrafen gjør sitt – folk snakker positivt om oss og kommer selv tilbake – det har gitt oss en stabil kundegruppe som vet å sette pris på litt spenning & action utenom selve ­måltidet.

Gode resultater

– Staben hos oss teller 22 – 24 personer, forteller Ueland videre.

– Utenom fast ansatte ­kokker er det hos oss, som på mange andre utesteder i byen, flere ­studenter som er deltidsansatte som serverings­personell. Dette er en fin gjeng som gjør en ­glimrende jobb – det fører til at lokalene ­fylles opp, de åtte bowlingbanene benyttes flittig, og de ­økonomiske resultatene blir gode.

Sosialt og underholdende

Årsaken til at dette spesielle konseptet er blitt en suksess, har ­Ueland klare meninger om:

– Å kombinere et godt måltid med en sportslig aktivitet vekker konkurranselysten hos folk. Dermed får de en uformell og utradisjonell start på ­kvelden, og et godt utgangspunkt for teambuilding og andre firma­aktiviteter. Så vi har mange bedrifter som kommer tilbake i forskjellige sammenhenger. Det er nok fordi vi inviterer til en miljø­kveld med stor trivselsfaktor.

– Men – og dette er viktig – vi har ikke «bowlingplikt». ­Gjester som kun vil nyte god mat & ­drikke fra en amerikansk inspirert meny, er selvfølgelig også hjertelig ­velkommen, avslutter Ueland.

Eget selskapslokale

Ønsker dere et helt privat treff i starten på festen – eller hele ­kvelden? Harbour Café & ­Bowling har fått et flott, ­moderne selskaps­lokale/møterom med plass til 18–19 personer. Dere vil sitte helt avskjermet fra de andre gjestene, men likevel i nær kontakt med ­restaurant og barområdet.

Dere har tilgang til PC og 46" skjerm. Rommet kan benyttes både på dagtid og kveldstid.

Som servering kan dere velge blant de tre pakkene beskrevet i eget felt – pluss forrett. Prisen er kr 559,- per person. Tilbudet gjelder minimum fire personer, og lokalet må forhåndsbestilles.

En komplett ­helaften 
for kun kr 485,-


Helaften 1: 1,5 TIME BOWLING & MIXED FAJITAS

Grillet biff og kylling med løk og paprika. Serveres med tortillas, salsa, rømme, guacamole og revet ost. Kaffe & Créme Brûlée.


Helaften 2: 1,5 TIME BOWLING & BREIFLABB

Serveres med crème fraiche saus, smørdampede grønnsaker og amandine poteter. Kaffe & Créme Brûlée.


Helaften 3: 1,5 TIME BOWLING & PEPPERBIFF

Indrefilet av okse serveres med peppersaus, dagens grønnsaker og gratinerte poteter. Kaffe & Créme Brûlée.


Priser bowling 


Mandag – fredag 
før kl 16:00

1 serie 40,-

2 serier 70,-

3 serier 100,-

4 serier 120,-


Øvrige åpningstider:

1 serie 75,-

2 serier 130,-

3 serier 170,-

4 serier 210,-


Timeleie:

Timeleie på drop in 390,-

Ved forhåndsbestillinger, timeleie 470,-

Skoleie er inkludert i alle prisene



Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no