ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

stavanger spa gjør deg klar for sol & sommer


Figurforming – til glede for kropp & sjel

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 02.05.2015

Fakta:

Stavanger 
Spa Clinique
HVA:

Ledende klinikk innen bl.a. figur­forming, hudpleie, spa-behandlinger, kjemisk peeling, manikyr, fotpleie og alle typer massasje. Tilbyr også Juvederm.


AKTUELL MED:

Effektive behandlingsformer for å gi kroppen et bedre liv.


HVOR:

Løkkeveien 35, Stavanger.


ÅPENT:

Mandag – torsdag 08.15 – 18.00.

Fredag 08.15 – 17.00.

Lørdag 08.15 – 15.00/16.00.

Også etter avtale.


KONTAKT:

Telefon 51 52 55 17


WEB:

www.stavangerspaclinique.no

Kalenderen lyver ikke. Nå stiger solen på himmelen, og bikinisesongen nærmer seg med stormskritt. Speilet lyver heller ikke. Kanskje det er på sin plass med en liten justering som får opp gleden med strandlivet?

Stavanger Spa Clinique hjelper deg på flere områder – enten du vil fjerne avfallsstoffer og gi kroppen en skikkelig rengjøring eller du vil stramme opp huden og fjerne fettansamlinger.

Du blir hva du spiser. Ikke alle rester av matinntak i kroppen forsvinner av seg selv – avfallsstoffer og giftstoffer (fra f.eks. kaffe, te, alkohol, nikotin og medisiner) har negativ påvirkning på kropp og helse. Og for å være sikker på at avfallsstoffene fjernes helt, er det ikke nok med en liten kur på helsekost-basis. Stavanger Spa Clinique har kuren som gir deg og kroppen din et bedre liv.

VIKTIG! Behandlingene som tilbys her, er like aktuelle for menn som for kvinner. Antall mannlige kunder er stadig stigende…

Rengjøring av kroppen

med Universal Contour Wrap

Dette er en behandling som renser kroppen for slaggstoffer man ikke klarer å kvitte seg med på egen hånd. Kuren virker oppstrammende og dypt rengjørende – en perfekt start for deg som ønsker en sunnere livsstil.

Behandlingen ble opprinnelig utviklet som et supplement til dialyse-behandling for pasienter med nyresvikt. Så oppdaget man at pasientene fikk strammere og flottere hud. Dermed ble behandlingen tatt varmt imot hos skjønnhetsklinikker verden over. I dag har mange kreftpasienter og mennesker som har gått på mye medisiner, stor nytte av kuren.

Synlige resultater garanteres:

15 cm smalere – første gang!

Med behandlingen Universal Contour Wrap går du inn minst 15 cm over hele kroppen etter den første behandlingen. I gjennomsnitt mister man mellom 25 og 35 cm. Behandlingen er medisinsk dokumentert. Hos Stavanger Spa Clinique er de så sikre på resultatet, at de gir deg garanti: Hvis du ikke taper minst 15 cm på den første behandlingen, trenger du ikke betale noen ting.

En behandling med Universal Contour Wrap, vanlig metode, koster kr 1750,-. Tre behandlinger koster kr 4500,-. 
Tilbud i mai: Kr 4000,- for tre ­behandlinger.

Avfallstoffene bygges sakte opp i kroppen over lengre tid. Derfor anbefales man å ta en behandling hver tredje måned etter endt kur, for å opprettholde resultatet.

Figurforming – en komplett behandling

– Figurforming går ut på å stramme opp huden, minske lokale fettansamlinger og fjerne eller redusere cellulitter. I så henseende har vi to behandlingsformer som begge har vist seg å være svært virkningsfulle, sier Siv-Åse Rønning som er kosmetisk sykepleier og daglig leder i Stavanger Spa Clinique.

1. Behandling med apparatet Eximia

– Dette er et alternativ til plastisk kirurgi, og tilbyr en komplett behandling for å fremme helse, velvære og kosmetisk pleie av ansikt og kropp. Suksessen ligger i kombinasjonen av ultralyd og elektrooperasjon, såkalt ultraoperasjon, kombinert med lymfedrenasje og dyp bindevevsmassasje, forteller Siv-Åse.

– Exima har vist seg å være effektiv på dårlig blod- og lymfesirkulasjon, ødem (væskeopphopning), muskel- og leddplager. Behandlingen er behagelig og avslappende og utføres helt uten risiko og bivirkninger for våre kunder. Mange vil merke virkning allerede etter første behandling, men vi anbefaler en kur på minimum 10 ganger.

2. Ultratone biostimulator

Ultratone er verdensleder innen elektroterapi/biostimulering for muskeltrening, slanking og figurforming. Stimulatoren har over 50 avanserte high-tech program for alle figurtyper, muskelgrupper og problemområder.

– Har du lyst å føle deg som ny – og gå ned minst én størrrelse på fire uker? spør Siv-Åse. – Da skal du følge den oppskriften på flott figur og sunn, slank livsstil som vår terapeut gir deg. Denne gangen klarer du det! Start med grunnkurset – dvs. to behandlinger per uke i en måned. Så går det bare én vei – opp og frem…


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no